Fake hesaptan bir adam sırf giydiğim şort yüzünden karakterimi ve namusumu rencide edicek şeyler söyledi dava açsam bulurlar mı ilk defa böyle bir şey başıma geliyor lütfen yardımcı olun
Bak bir tanem öncelikle sakin ol bu karşındaki kişi sana iftirada ve taciz de bulunmkata bunun en basit cezası Türk Ceza Kanunu'nun 267. Maddesinde düzenlenmiş olan iftira suçunun basit halinin işlenmesi halinde iftira suçunu işleyen fail bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmasıdır Hakkını sonuna kadar ara eğer susarsan devam edecektir bu iffetsiz insanlardan korkma illaki adalet yerini bulacaktır Kendine iyi bak
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim en ağır cezayı alması için elimden geleni yapıcam
Zengin biri misin? Baban dayın bir makam mevki sahibi mi? Öyle ise dava aç adamı süründürürler. Aksi halde seni taciz etse bile yargı kılını bile kımıldatmıyor!
Mesela benim resimlerimi bir o. c vardı. Cinsel ilişki sitelerine yüklemiş orada kullanıp kac kişiyi dolandırmış. Bunu bir akraba görüp bizden hesap sordu! Neyse olay açığa çıkınca polise gittik polis sizce ne yaptı? Tabikide HİÇBIRSEY bizde savcılığa gittik suç duyurusunda bulunduk dava açtık 3 yıl oldu hiçbir gelişme yok!
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Maddi durumum iyi en iyi cezayı alana kadar peşini bırakmicam
Yazdıkları suç teşkil ediyor. Bu nedenle dava açmanız iyi olacaktır. Gizli diye bir şey yok, internette her hesabın kullanıcısına ulaşabiliyorlar. Dava süresini tam olarak bilemem ama karşı taraf tazminat ödeme gibi bir durumla karşı karşıya kalabilir. Hatırladığım bir olayda, tazminat ödendiği aklımda kalmış.
kendisine ailesine baksan kim bilir kimin çocuğu belli değil onun bunun evladı işte ne diyesin bunun hakkı bulup tertemiz benzetmek ama uğraşmaya değmez ona ekran aldğını ve şikayet edeceğini söyle korkut sonra da boş ver uğraşmaya değmez
Bu yakından biridir düşman olan birisi sana nefretini kusmuş ip adresini felan bulunca mesaj nereden atılmış bulunma olasılığı var yok değil kendisi ôrospu čocu onun karísını zkmm ben
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aileme de gösterdim zaten yarın gidip şikayetçi olucaz da anonim bir hesap nası bulucaklar veya ilgilenirler mi
Ol şikayetci bak bulunur bulunmaz onu düşünme gerekeni yap bulunur illa cezasını çeksin köpek sende yazsaydın ya yala elin kolun armutmu topluyor karşıma çık deseydin okadar deli kanlı ise