Malını Mülkünü sormak ayıptır tabii ki ama o ne iş yaptığını öğrenmek en doğal hakkıdır diye düşünüyorum ben sadece annesinin ve babasının ne iş yaptığını sormam o çok ayıp çünkü umarım anlatabildim hanfendi
İsmini bilmiyorsan önce ismini öğren eğer o sana iş sorarsa önce sende ona sor... Çünkü önce o sordu ama o sormadan sen işini sorma. Ondan sonra hangi ortamda karşılaştıysan o konu hakkında veya aklına ne takılıyorsa sor ama işini sorma...
Bana değil sadece herkese karsı unutma o senin işini sorarsa sende nekadar maas aligini sorma hakkin bile dogar... cunku once o sordu. Mesela ne iş yapiyon sen diye sorar. Sende ona sen nekadar maaş alıyon diye sor. Sana dicektir napcan abi. Sen benim nerde çalıştığımı napcan falan de..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır genelinde karşı taraf bana sorduktan sonra sorarım
Kimse kimseye sosyal statüsünü ne iş yaptığını söylemek zorunda değil.
Katılıyorum
Genelde bu tarz sorular tanışma sürecinde soruluyor
Hayır, banane ne yani
Sordum yanı bu normal degilmi 😂😂
Yanlış yapıyorsun
Tamam sen dogru olanı yap canım
Karşıdanki kişi belli etmez bunu ama içinden neden sordu şimdi bu adam işimi neden merak etti sosyal statümü neden merak etti paramı malımı mülkümü.
Sensin sen sensin sen sen sensin sen sensin sen hatta sen de değilsin.
Malını Mülkünü sormak ayıptır tabii ki ama o ne iş yaptığını öğrenmek en doğal hakkıdır diye düşünüyorum ben sadece annesinin ve babasının ne iş yaptığını sormam o çok ayıp çünkü umarım anlatabildim hanfendi
Kişininde sorma oda çok ayıp...
İsmini bile bilmediğin bir adamın işini sorma...
Ne sorayım peki söyler misin
İsmini bilmiyorsan önce ismini öğren eğer o sana iş sorarsa önce sende ona sor... Çünkü önce o sordu ama o sormadan sen işini sorma. Ondan sonra hangi ortamda karşılaştıysan o konu hakkında veya aklına ne takılıyorsa sor ama işini sorma...
Imm iyi bakalım isminiz nedir hanfendi?
Bana değil sadece herkese karsı unutma o senin işini sorarsa sende nekadar maas aligini sorma hakkin bile dogar... cunku once o sordu. Mesela ne iş yapiyon sen diye sorar. Sende ona sen nekadar maaş alıyon diye sor. Sana dicektir napcan abi. Sen benim nerde çalıştığımı napcan falan de..
Sen bunları boş ver bak senı takıp ettim mesaj atsana
HE bir ilişkin olur ailesi falan sorar o ayrı bir konu...
Mesajını bekliyorum
Sormam.
Yok isim sormadan sormam öyle
burada sordum özel dedi 😂
Yanlış yapıyorsun. Bu doğru değil kimseye işini gücünü sorma. Sen onun parası için mi muhabbet ediyorsun yoksa onun içinmi
Ya alakası yok muhabbet o yöndeydi napim parasını ama demedi isye
İşte sorma dikkat et bunu. Bu ayıptır... Kişinin sosyal statüsünü ögrenmek istemen. Onun yerine ismin ne diye sorabilirsin eger ismini bilmiyorsan
Tamam can bida dikkat ederim 😬
Sorarım evet
Yanlış yapıyorsun...
Hiç yanlış yapmıyorum önce o soruyosa benmde sormami istiyordur😊😉
Yani o sorunca sen soruyorsun doğrumuyum
Yani o sormadan sen sormuyorsun işini o sorunca sen soruyorsun
Genelde ya da tanışmak isterse sorarim
Yok sormadım
Sormadım