Yeme & İçme Tanımadığınız biri size iskender ısmarlasa yer miydiniz? ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 72 Yapay Zekaya Sor Tanımadığınız biri size iskender ısmarlasa yer miydiniz?Tanımadığınız biri size iskender ısmarlasa yer miydiniz? Tanımadığınız biri size iskender ısmarlasa yer miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Tanımadığım biri bana bir şey ısmarlayamaz. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Sevmiyorum ama bedava olduğu için yerdim 1 0 Yorumla
_betz_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Annem küçükken tanımadıklarının verdikleri hiçbir şeyi yeme demişti, yemem. 😅😅 1 3 Yorumla ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ +1 yıl O şeker değil miydi ya 😅 Yorumla _betz_ +1 yıl Olsun, ben İskender de yemem 😅 Yorumla ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ +1 yıl Tamam 😂 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 390 cevap paylaştı. Yemem, ne alaka bana yemek ısmarlıyor! Tanımadığım birine de ısmarlamam. 1 0 Yorumla
LadyReiHino Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Benimle yiyecekse yemem.. ısmarlayıp afiyet olsun diyip giderse yerim 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Tanımadığım biri bana bir şey ısmarlayamaz, izin vermem. 1 0 Yorumla
Berk666 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 95% +1 yıl Annem yabancıların verdiği şeyleri yeme demişti 20 yıl önce. O yüzden yemem. 1 0 Yorumla
gülümserkene Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yemem. Ama ülkenin herhangi bir köyünde herhangi bir yemeği endişelenmeden yerim. 1 0 Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Birazcık tanıdığım olsa affetmemde, hiç tanımadığım sıkıntı djdjd 1 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ona fırsatı bile vermem 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kim olursa olsun kabul etmem 1 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Hayır, bu devirde kimse çıkarsız bir şey yapmaz 1 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 816 cevap paylaştı. Yiyebilirim iskender bu yani nasıl geri çevrilsin 1 0 Yorumla
Ädalineẞowman Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Bu sıcaklarda yemem daha doğrusu yiyemem. 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Lokanta gibi bir yerde ısmarlarsa eğer yerdim 1 0 Yorumla
Moledro Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Hayır yiyemem belki içine zehir koymuştur😄 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. hayır yemezdim 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yemem 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yemezdim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Tanımadığım biri bana bir şey ısmarlayamaz.
Sevmiyorum ama bedava olduğu için yerdim
Annem küçükken tanımadıklarının verdikleri hiçbir şeyi yeme demişti, yemem. 😅😅
O şeker değil miydi ya 😅
Olsun, ben İskender de yemem 😅
Tamam 😂
Yemem, ne alaka bana yemek ısmarlıyor! Tanımadığım birine de ısmarlamam.
Benimle yiyecekse yemem.. ısmarlayıp afiyet olsun diyip giderse yerim
Tanımadığım biri bana bir şey ısmarlayamaz, izin vermem.
Annem yabancıların verdiği şeyleri yeme demişti 20 yıl önce. O yüzden yemem.
Yemem.
Ama ülkenin herhangi bir köyünde herhangi bir yemeği endişelenmeden yerim.
Birazcık tanıdığım olsa affetmemde, hiç tanımadığım sıkıntı djdjd
Tanımağım birinin ısmarladıği hicbirseyi yemem
Ne münasebet
yemem onun iskenderine kalmadık
Ona fırsatı bile vermem
Yerdim
Kim olursa olsun kabul etmem
Ya içinde ilaç varsa🧐
Çok kritik.
Ismarlayamaz bile.
Hayır, bu devirde kimse çıkarsız bir şey yapmaz
Yiyebilirim iskender bu yani nasıl geri çevrilsin
Bu sıcaklarda yemem daha doğrusu yiyemem.
Hayır ısmarlatmam
Lokanta gibi bir yerde ısmarlarsa eğer yerdim
Hayır yiyemem belki içine zehir koymuştur😄
Yerim bedava yemek işte 🤣
Bu işte bir iş var deyip yemem
hayır yemezdim
Kabul etmem yemem
Sevmem İskender
Tabiki yerdim
Yemem
Yemezdim
Her türlü yerim sorun yok