Aile & Toplum Tiktokcu olmali miyim? Ufsus Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sadece bugun 20$ kazandim bir yanim diyor cok cringe dur, bir yanım da ksde bile hesabin var daha ne utancin olacak. Sizce? Ol Olma Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Dipnot: tehşircilik, dilencilik yapmiyorum normal instagramimda açar gibi yayin aciyorum. Tiktokcu olmali miyim? Cevapla TikTok Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,7b cevap paylaştı. Para kazanabildiğin her yerde denemelisin tabi seviyorsan 0 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Hayır Olma Bence Neden! Çünkü Yanlış Anlama Babanın Bi Şerefi Var Oranı Buranı Açarak Para Kazanma 0 2 Yorumla Ufsus +1 yıl Mal misin ya normal canlı acıyom Yorumla RıfatŞen +1 yıl Mal Değilim Canlı Yayın Olduğunu Nerden Bileyim Takip İsteği At İsmimi Yaz Çıkar Göreyim Ondan Sonra Ne Yapıyorsan Yap Yorumla
deeepbreath Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Off 1 haftadır bu aklımdaydı. ben ciddi ciddi dusunuyorum hayırlısı bakalım asdfsff 0 2 Yorumla Ufsus +1 yıl Gel beraber yayin acalim sgsjdnbfkmg Yorumla deeepbreath +1 yıl Neden olmasın asddaffg Yorumla
WaRʓLL Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 675 cevap paylaştı. Gelir kapısı oluşturabileceğin her yerde ol. 1 0 Yorumla
caglasu7 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 385 cevap paylaştı. acil mesaj at bana akıl ver ben hiç anlamıyorum lütfen lütfen 0 0 Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Bu kadar eşeğin olduğu yerde sanada ekmek çıkar 0 4 Yorumla Ufsus +1 yıl Gunde 1 saat boş boş konusacaksin para kazanacaksin. Eger kabul etmezsen eşek olan sen olursun bence Yorumla XxlAYUBOĞAN +1 yıl Eşeklere konuşma yapmıyorum sana bol şans Yorumla Ufsus +1 yıl Tesekkurler xxlayuboğan ksde normal insanlar var çünkü hsiendhfkf. KS daha kotu inan Yorumla XxlAYUBOĞAN +1 yıl Offf tamam darlama beni Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl napıyorsun ki oranı buranı mı gösteriyorsun? 0 2 Yorumla Ufsus +1 yıl Nope Yorumla FakDıSistım +1 yıl hmm Yorumla
Serqts Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Hesabını söyle de takip etmeyelim 0 1 Yorumla Ufsus +1 yıl Kiskanma Yorumla
darknessfalls Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ne yaptında geldi 20 dolar 0 8 Yorumla Ufsus +1 yıl Hicbir sey oturdum konustum sadece gercekten. Mod arkadaslarim garip insanları banladi yani dilencilik tehşir söz konusu değil Yorumla darknessfalls +1 yıl Hayır bilmediğim için sordum ne yaptında geldi 20 dolar diye pek bildiğim bişey değil tiktok Yorumla Ufsus +1 yıl İnstada canli acmaktan farksix Yorumla darknessfalls +1 yıl Ee günlük 20 dolar çok güzel Yorumla darknessfalls +1 yıl Aptal bi kitleye hitap etmekten memnunsan bunu yapabilirsin bence makul Yorumla Ufsus +1 yıl Yani biraz kotu şöhretli bir yer arkadaslarim dalga gecer diye tereddütteyim ama yapmak da istiyorum karmasik Yorumla Ufsus +1 yıl Pek umrumda degil acikcasi aptal olup olmamalari beni baglamiyo. Hatta hediye yarisina girenler falan oluyor. Parasina degiyo bence Yorumla darknessfalls +1 yıl Sen biliyon Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne çekiyosun ki orada hiç bilmiyorum tik tok u 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Nasıl canın isterse piresez 0 1 Yorumla Ufsus +1 yıl Cok ikilemde kaldim iste... Keske gelecegi gorebilsem super olurdu Yorumla
Eren2653 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl İyi para varmış lan 0 1 Yorumla Ufsus +1 yıl Evt iste. Cok cringe olmasa kör atlarim ama aklim kaldi biraz Yorumla
odegaard7 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Böyle abaza ülkede az kazanmışsın 0 2 Yorumla Ufsus +1 yıl Şans varsa kullanmak lazim knk Yorumla odegaard7 +1 yıl Ayak uydurabilecek misin Yorumla
SadeceSakinOl Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aman bee boş işler 0 2 Yorumla Ufsus +1 yıl Knk bu baslangic. Daha 1000 takipcim var. Arttikca gelir de artcak. Soyle dusun 1 saat canliya 1000 kazananlar falan var günde Yorumla SadeceSakinOl +1 yıl Knk seni bilmem ama hiç benlik değil kazananlar da pek dengeli insanlar değil zaten ama gene sen bilirsin Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Cringe ne 0 2 Yorumla Ufsus +1 yıl Utanc verici Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ol.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Para kazanabildiğin her yerde denemelisin tabi seviyorsan
Hayır Olma Bence Neden! Çünkü Yanlış Anlama Babanın Bi Şerefi Var Oranı Buranı Açarak Para Kazanma
Mal misin ya normal canlı acıyom
Mal Değilim Canlı Yayın Olduğunu Nerden Bileyim Takip İsteği At İsmimi Yaz Çıkar Göreyim Ondan Sonra Ne Yapıyorsan Yap
Off 1 haftadır bu aklımdaydı. ben ciddi ciddi dusunuyorum hayırlısı bakalım asdfsff
Gel beraber yayin acalim sgsjdnbfkmg
Neden olmasın asddaffg
Gelir kapısı oluşturabileceğin her yerde ol.
acil mesaj at bana akıl ver ben hiç anlamıyorum lütfen lütfen
Hiç anlamam böyle şeyleri 🤷🏻♀️
Bu kadar eşeğin olduğu yerde sanada ekmek çıkar
Gunde 1 saat boş boş konusacaksin para kazanacaksin. Eger kabul etmezsen eşek olan sen olursun bence
Eşeklere konuşma yapmıyorum sana bol şans
Tesekkurler xxlayuboğan ksde normal insanlar var çünkü hsiendhfkf. KS daha kotu inan
Offf tamam darlama beni
napıyorsun ki oranı buranı mı gösteriyorsun?
Nope
hmm
Hesabını söyle de takip etmeyelim
Kiskanma
Ne yaptında geldi 20 dolar
Hicbir sey oturdum konustum sadece gercekten. Mod arkadaslarim garip insanları banladi yani dilencilik tehşir söz konusu değil
Hayır bilmediğim için sordum ne yaptında geldi 20 dolar diye pek bildiğim bişey değil tiktok
İnstada canli acmaktan farksix
Ee günlük 20 dolar çok güzel
Aptal bi kitleye hitap etmekten memnunsan bunu yapabilirsin bence makul
Yani biraz kotu şöhretli bir yer arkadaslarim dalga gecer diye tereddütteyim ama yapmak da istiyorum karmasik
Pek umrumda degil acikcasi aptal olup olmamalari beni baglamiyo. Hatta hediye yarisina girenler falan oluyor. Parasina degiyo bence
Sen biliyon
Ne çekiyosun ki orada hiç bilmiyorum tik tok u
Nasıl canın isterse piresez
Cok ikilemde kaldim iste... Keske gelecegi gorebilsem super olurdu
İyi para varmış lan
Evt iste. Cok cringe olmasa kör atlarim ama aklim kaldi biraz
Böyle abaza ülkede az kazanmışsın
Şans varsa kullanmak lazim knk
Ayak uydurabilecek misin
Aman bee boş işler
Knk bu baslangic. Daha 1000 takipcim var. Arttikca gelir de artcak. Soyle dusun 1 saat canliya 1000 kazananlar falan var günde
Knk seni bilmem ama hiç benlik değil kazananlar da pek dengeli insanlar değil zaten ama gene sen bilirsin
öyle başlıyor zaten o
İkincisi
Ol gitsin
Cringe ne
Utanc verici
Ol..