Eşimin iş yerinde bir kadın var eşimden 4-5 yaş büyük evli iki çocuğu filan var. Eşimle gereksiz samimi olduğunu düşünüyorum. Arada yazışmalarını okuyordum iş ile ilgili konuşuyolardı ama bir gün "krall bu tarafa bak" tarzı hiç de profesyonel olmayan yazılar görüp kızdım. Aynısını benim yaptığımı düşün ne hissedersin vs dedim. O kadın herkese öyle samimi vs bir daha yapmıcam daha mesafeli olucam vs dedi. Sonra ben aylar sonra yine mesajlarını okumak istedim okutmadı. Gizlice okuyum dedim bir baktım silmiş tüm konuşmayı. Niye sildin dedim yanlış anlarsın diyor. Şimdi ben bu adamdan şüphelenmekte haksız mıyım?
Üstünden zaman geçsin gizlice okucam mesajlarını telefonu vs şifreli değil
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
kızların hepsi şüphelen demişken erkekler şüpheye gerek yok demiş. kişi gerçekten kendinden biliyor işi
Nası yani
Boşvrr çok kurcalama yanlış anlaşılma olur bu durumlarda
Eşim o yanlıs anlasılmayı vermeyeck iste ben durup dururken kurmuyorum ki
İş yerinde bazen samimiyet şaka olur kardıdakini tanımadığın için yanlış anlarsın
Hoşlanmıyosan yapmamalıydı. Şüpheleniyorsan mutlaka bişi vardır çıkıyo yani şaşmaz
Sende aldat diyen Karektersiz kendine malzeme arıyor ben şu an 13 kadnla çalıyorm 7 si dul samimiyzde hemde fazlası ile ama diğer şeyler olmaz
Sildim onu sapık o boş ver. Aynı durumu ben yasasam eşimn tepkisini bildiğim için gıcık oldum duruma beni kimseyle konusturmayıp kendi herkesle istediği gibi konusamaz bir dsha böyle bir sey yasarsam güzelce konuşmam valla
Ya evet haklısın ama sanmam kıskanacanağını düşünmüştür art niyet arama
Sana olumsuz yorum yapanlar hep bekar ağzının suyu alıyor
Anlatttım güzelce bakalım buraya takılmıyorum ya buradan kimseyle yorumlu dısında konusmam bile hatta sapık olduğunu anladığım an engelliyorum siliyorum
Tamam oturun konuşun empati yapmasını iste
vatsap tan mi konuusyir lar
Evet maalesef ekip arkadası iş yerinden
öyle ise vatsabini kendi telefonuna kopyala rahatça kontrol edebilirsin ordan ben o şekilde yakaladım nişanlımı
arkadasıylarıyla özel konusmaları da var onu yapamam oyüzden ama sifresi var zaten ben de
peki benimki tavsiye
Eşin çapkınmı sizce
Hayır değil yani hiç kmseye baktığını bile görmedim 5 yıldır birlikteyiz
Salka biri de değilim bu arada aldatsa çoktan yakalardım bu zamana kadar
Bazıları karda yürür izini belli etmez
Öylelerini biliyorum da benim eşim beceriksiz o konularda çok unutkan
Desene yüzünü gözünü bulaştıracak
Sıkı takibe al bence
Aynen bnde öyle dusunuyorum eşim çok ilgili her konuda cok iyi ama hoşuma gitmedi bu durum
Bencede saçma çünkü sana yaklaşımda farklılık var mı
Yok yok iyi aynı bencd kadına birsey vs hissettiğini düşünmüyorum ama olsun ben kimseyle cıvık cıvıl konuşmuyordam oda konuşmasın
Tabiki öyle olmalı seviye korunmalı iş arkadaş sonucta
Ben iş arkadasında hemcinsin bile olsa mesafeli durulmasıgerektiğini dusunuyorum
Digrusuda o zaten yakin olmak iyi degil
Şğpheye gerek yok
Aslında her konuda cok iyi kadın bana selam vsds yolluyor ama olsun
Ya yok ben de kadın hocamla konuşuyorum gayet samimi o da siliyormuş mesala mesajlarını
Ben eşimden saklayacağım sekilde kimseyle konuşmam yani karşı cinsi geç kadınla bile konuşmam o sekilde ben bu kadar güvenilirssm karsımdski de olmalı
İki insn samimi dilde konuşabilir
samimiyetinde dozu var eski is yeirnde kız vardı ama mesela okız baya güzeldi ve yasıtlardı da yine ekip arkadasıydı ama ona karısmıyordum hala da ekli filan kız hesabında bununla saçma bir samimiyet kurmus bana mantıklı gelmedi
Tabiki
👩❤️💋👨
Gerek yok
😄😄😄😄😄
Neden güldün knk
Aynı olay benim başımada geldi ondan 😄
Ee sonuç ne oldu
bir şey olmadı desem 🤫
Sende çok takma bir şey olmaz