Aile & Toplum Havalar nasıl oralarda? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Yaz geldi diye sevinirken buda iş mi şimdi yahu Güncellemeler+1 yıl Sıcak , hava güzel diyenlere kinlenmeye başladım 🤦 ulan burada yağmur , dolu Havalar nasıl oralarda? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,5b cevap paylaştı. 30 derece güneşli 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. böyleymiş 1 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Mükemmel, mükemmel. Şimşek çakıyor, rüzgar esiyor, yağmur kokusu... Dualarım kabul oldu. 😂😂😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ruhum daraldı sen böyle anlattıkça 🤦🤦🤦 Yorumla padisahinkizi +1 yıl Valla mükemmel. Hep böyle devam etsin diye dua ettim 😂😂 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Havuz demiyorum kaç gündür 😄 iki gündür serin kapalı havuza geçtim bursada 🌹🌹 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya ahah çok tatlısın 😁♥️ Trilogy588 +1 yıl Sende öylesin. havuz havuz cok söylemişim yanlış tabiki 👍 Soran +1 yıl Bizim burada havalar yağışlı e zaten deniz yok havuza da gidemiyorum hava şartları sağolsun ondan olsa gerek farketmem 😁♥️
Mannn11 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl valla ya yaza aşık bi insan olarak şu havaları sevmiyorum burdada ful yağışlı 0 0 Yorumla
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 557 cevap paylaştı. Yaz yağmuru iyidir zarar gelmez 🙂 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet evet de rüzgar toz toprak 🤦 Yorumla dely1man +1 yıl Ee yağmur yağınca toz toprak olmaz 2 gün sonunda offf pufff demeye başlarız 😀 Yorumla Soran +1 yıl İnsanoğlu nankör 😁 Yorumla dely1man +1 yıl Sorma hemde nasılız enteresannnnn 😀 Yorumla Soran +1 yıl 😁😁 Yorumla dely1man +1 yıl 😀😀 Yorumla
Mac79 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Ankara'da ayni 2 3 gündür simsekler yağmurlar coşturdu 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef 🤦 Yorumla Mac79 +1 yıl Halimiz derdimiz zor neyse ki 1 aylığına amtep tatili yapacağım 😃 baklavaları gömüp geleceğim Yorumla Soran +1 yıl Oh miss 😁 benim yerime de ye 😁 Yorumla Mac79 +1 yıl Yoo gelirken getiririm ayıp ediyorsun hic mi yemedim sanki baklava Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim efenim 🥳 Yorumla Mac79 +1 yıl Ne demek her zaman 😅 siparis için dM atabilirsiniz 😂 Yorumla
AmagitmeLavinia_ Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Senin olduğun yer hep günlük güneşlik olmalı. Her zaman gtünü memişlerini görmeliyiz 0 0 Yorumla
Ǥнσsτ010 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl burada sıcak ve güneşli ama derece olarak bilmiyorum bakmadım 0 0 Yorumla
06Zeus06 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Dün sel aeli götürdü Ankara ya Deniz geldi 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sadece dün mü 🤦 kaç gündür yağışlı havalar rüzgar mahvetti valla 😁 Yorumla 06Zeus06 +1 yıl Aynen 😂😂 Yorumla
Torquay Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aynısı la baktım da nerede yaşıyorsun sen 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ankara 😁 Yorumla Torquay +1 yıl Haa aynı şehir tamam ajsjs Yorumla
Yorgunum888 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 402 cevap paylaştı. Bizim. buralar yaniyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Darısı Ankara 'ya Yorumla Yorgunum888 +1 yıl Darısı bize Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı. fazla sıcak Kocaelide☀️ 0 0 Yorumla
Etli_Butlu_Sever Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl bu sıtede boyle bırımı varmıs 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Demek ki Yorumla Etli_Butlu_Sever +1 yıl ama ama cok farklı Yorumla Soran +1 yıl Ay neden Yorumla Etli_Butlu_Sever +1 yıl gözlerınnnn Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ediiiyorum Yorumla Etli_Butlu_Sever +1 yıl boyle gozlerın var bana tşkrun yetmez Yorumla
zexc41 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Neresi bu 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ankara zexc41 +1 yıl Çok iyi keşke burada da yağsa
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Sıcak 0 0 Yorumla
hepaynıhikayee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yanıyoruz 0 0 Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 577 cevap paylaştı. üregil neresıymıs 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Mamak mı orası 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Evvet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her gün gidip geliyorum oraya arkadaşı bırakmak icin denk geliriz umarım bir gün 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Türkcell de mi çalışıyorsun 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Tutmadı 🤭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tüh be 😂 orada bir kız vardı sana benzettim Türkcell kıyafeti vardı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Okyanus da oturuyor du 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sen ne tarafta ki Turkcell den bahsediyorsun ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kıyafeti vardı üstünde neyse ben bu konuyu uzatmayım deşifre etmeyin o kadar pp den oturduğun siteyi tanıdım 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ahahha peki madem 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takip ederim seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
30 derece güneşli
böyleymiş
18 derece
Mükemmel, mükemmel. Şimşek çakıyor, rüzgar esiyor, yağmur kokusu... Dualarım kabul oldu. 😂😂😂
Ruhum daraldı sen böyle anlattıkça 🤦🤦🤦
Valla mükemmel. Hep böyle devam etsin diye dua ettim 😂😂
Havuz demiyorum kaç gündür 😄 iki gündür serin kapalı havuza geçtim bursada 🌹🌹
Ya ahah çok tatlısın 😁♥️
Sende öylesin. havuz havuz cok söylemişim yanlış tabiki 👍
Bizim burada havalar yağışlı e zaten deniz yok havuza da gidemiyorum hava şartları sağolsun ondan olsa gerek farketmem 😁♥️
valla ya yaza aşık bi insan olarak şu havaları sevmiyorum burdada ful yağışlı
Yaz yağmuru iyidir zarar gelmez 🙂
Evet evet de rüzgar toz toprak 🤦
Ee yağmur yağınca toz toprak olmaz 2 gün sonunda offf pufff demeye başlarız 😀
İnsanoğlu nankör 😁
Sorma hemde nasılız enteresannnnn 😀
😁😁
😀😀
Ankara'da ayni 2 3 gündür simsekler yağmurlar coşturdu
Maalesef 🤦
Halimiz derdimiz zor neyse ki 1 aylığına amtep tatili yapacağım 😃 baklavaları gömüp geleceğim
Oh miss 😁 benim yerime de ye 😁
Yoo gelirken getiririm ayıp ediyorsun hic mi yemedim sanki baklava
Teşekkür ederim efenim 🥳
Ne demek her zaman 😅 siparis için dM atabilirsiniz 😂
Senin olduğun yer hep günlük güneşlik olmalı. Her zaman gtünü memişlerini görmeliyiz
burada sıcak ve güneşli ama derece olarak bilmiyorum bakmadım
Dün sel aeli götürdü Ankara ya Deniz geldi 😂
Sadece dün mü 🤦 kaç gündür yağışlı havalar rüzgar mahvetti valla 😁
Aynen 😂😂
Aynısı la baktım da nerede yaşıyorsun sen 😂
Ankara 😁
Haa aynı şehir tamam ajsjs
Bizim. buralar yaniyor
Darısı Ankara 'ya
Darısı bize
Dışarıyı bilmiyorum ama ben üşüyorum.
fazla sıcak Kocaelide☀️
Yağışlı ve gök gürültülü
bu sıtede boyle bırımı varmıs
Demek ki
ama ama cok farklı
Ay neden
gözlerınnnn
Teşekkür ediiiyorum
boyle gozlerın var bana tşkrun yetmez
Neresi bu
Ankara
Çok iyi keşke burada da yağsa
Sıcak
Bunaltıcı
Sıcak çok sıcak.
Yanıyoruz
sıcak
Sicak ve ysmurlu
üregil neresıymıs
Mamak mı orası
Evvet
Her gün gidip geliyorum oraya arkadaşı bırakmak icin denk geliriz umarım bir gün 😂
Türkcell de mi çalışıyorsun 🤔
Tutmadı 🤭
Tüh be 😂 orada bir kız vardı sana benzettim Türkcell kıyafeti vardı
Okyanus da oturuyor du 😂
Sen ne tarafta ki Turkcell den bahsediyorsun ki
Kıyafeti vardı üstünde neyse ben bu konuyu uzatmayım deşifre etmeyin o kadar pp den oturduğun siteyi tanıdım 😂
Ahahha peki madem 😁
Takip ederim seni
😂😂😂😂😂
Sıcak
Smsun iyi beklerim
Sıcak
Yanıyoruz
patladi bugun