Aile & Toplum Abimle benziyormuyuz? dianabitkin Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Bazı kitle çok benzetirken bazı kitle ise alakanız yok diyor Abimle benziyormuyuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,7b cevap paylaştı. Evet benziyorsunuz 0 0 Yorumla
genegeldimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yüz şekli, ten rengi, göz şekli, eh biraz da burun benziyor, kaşları göremediğim için yorum yapamıyorum.(Sizde melezlik var mı? Çünkü klasik Türklere benzemiyorsunuz) 0 2 Yorumla dianabitkin +1 yıl Annem rus babam Azerbaycanlı Yorumla genegeldimmm +1 yıl Maşallah, çok güzel karışım olmuş Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı. fazlasıyla gözler özellikle 👀 ikinizde gayet güzel çıkmışınız.. 0 0 Yorumla
MoneeLiqht Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eevt bu arada güzel kızsın 1 0 Yorumla
Xnsmdldks Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bu saatten sonra görümcemsin 2 3 Yorumla dianabitkin +1 yıl Niye😵 Yorumla Xnsmdldks +1 yıl Genleriniz kalp ben Yorumla dianabitkin +1 yıl Teşekkürler ❣ Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Resimdeki iki kisi benziyor 1 0 Yorumla
Macera0707 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Ne güzelsin sen öyle? 0 1 Yorumla dianabitkin +1 yıl Teşekkürler Yorumla
bafiabi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Bazı kitle neUrmu insanlar 0 3 Yorumla dianabitkin +1 yıl Urmu ne Yorumla bafiabi +1 yıl Ur nedir biliyor musun Yorumla dianabitkin +1 yıl Bilmiyorum Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Efekt olmasa yorum yapılabilirdi 0 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ben çok benzetemedim. 0 0 Yorumla
essekfaruk23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Benzemiyon sevgilin var mı 0 1 Yorumla mystairium +1 yıl Jdhsgsfgsgwgsffa Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Ben benzettim benziyorsunuz bana göre 0 0 Yorumla
Terazideli Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 646 cevap paylaştı. abin senden daha güzel :) 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Knk sn nerenin vatandaşısın 0 2 Yorumla dianabitkin +1 yıl Anne🇷🇺 baba🇦🇿 Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Belli Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen misin cidden bu kişi 0 4 Yorumla dianabitkin +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya çok tatlısın 😍 benimle evlenir misin Yorumla dianabitkin +1 yıl Üzgünüm ama hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende üzgünüm çok tatlısın 😍 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Benzemiyorsunuz 1 0 Yorumla
Frankie34 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 676 cevap paylaştı. Pardon? 0 2 Yorumla dianabitkin +1 yıl Nasıl? Yorumla Frankie34 +1 yıl Benzemiyorsunuz yani Yorumla
Alevi_12 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Abin hoşmuş 0 1 Yorumla dianabitkin +1 yıl Kendisi teşekkür ediyor Yorumla
Furious-A Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet maalesef 0 1 Yorumla dianabitkin +1 yıl Niye maalesef Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı. Benzemiyorsunuz 0 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ikizmisiniz. 0 1 Yorumla dianabitkin +1 yıl Hayır abim kendisi Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Benziyorsunuz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bunlar rus inanmam 0 2 Yorumla dianabitkin +1 yıl Annemiz rus Yorumla Cevap sahibi +1 yıl inşallah bende rus biriyle evlenirim bunlar ne ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Evet benziyorsunuz
Yüz şekli, ten rengi, göz şekli, eh biraz da burun benziyor, kaşları göremediğim için yorum yapamıyorum.
(Sizde melezlik var mı? Çünkü klasik Türklere benzemiyorsunuz)
Annem rus babam Azerbaycanlı
Maşallah, çok güzel karışım olmuş
fazlasıyla gözler özellikle 👀 ikinizde gayet güzel çıkmışınız..
Eevt bu arada güzel kızsın
Sadece ten rengi, başka benzerlik yok
Sen prenseslere benziyon
Bu saatten sonra görümcemsin
Niye😵
Genleriniz kalp ben
Teşekkürler ❣
Resimdeki iki kisi benziyor
Ne güzelsin sen öyle?
Teşekkürler
Bazı kitle ne
Urmu insanlar