Ya normalde ikiside eşit sevilir ama ben galiba babamı daha çok seviyorum o hep arkamda durur bir kere bile dövdüğünü bilmem beni çok sever dışarıdan insanlarda bunu der zaten benim için çabalar uğraşır onu çok seviyorum anneminde seviyorum ama zamanında beni aldırmak istemiş babam izin vermemiş ben düşeyim diye çok uğraşmış ama düşmemişim çünkü annemin yaşı çomuş insanlar ne der diye düşünmüş şimdide annem zaten ağabeyleirmi daha çok sever evlat ayırt edilmez ama abimler daha düşkün her neyse ikisininde seviyorum ama babamı daha çok siz hangisini daha çok seviyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende babamı biraz daha çok seviyorum annem insanı hiç olmayacak yerden tehdit ediyor oğlu olmama rağmen
Yaa üzüldüm ama yinede sev annen sonuçta
Sütüyle mi tehtit ediyor yoksa hakkımı helal etmem mi diyor benimkide eğer estetik, botoks yaptırırsan hakkım haram olsun demişti de
Seviyorum zaten ama böyle şeyleri koz olarak kullanması psikolojik olarak beni çok yıpratıyor haberi yok kendime zarar verebilirdim
Tehdit ettiği şey ile alakam yok sadece bir yanlış anlama ama o sanki ben hataliymisim gibi tehdit ediyor bazen
Kendine aslaa zarar verme sakın n kimseyi umursama dünyaya 1 kere geliyorsun zoruyla kolayıyla elbet birgün öleceğiz zaten ama gelip geçici her şey
Yanlış birşeyse seni o davranıştan korumaya çalışıyordur anne sonuçta
Yok şu an sağlıklı hareket ediyorum düşüncemin saçma olduğunun farkındayım ama bu yaptığını asla unutmam
Hayır benim yaptığım bir yanlış yok o öyleymiş gibi anlatırım diye kendi istediğini yapmamı sağlıyor
Bende beni istememesini, abime öfkelenir öfkesini benden çıkarmasına kızıyorum ama anne sonuçta diyip geçiyorum
Arada kendimi istenmeyen besleme gibi hissediyorum şu an olduğu gibi ama sever annem beni seviyordur inşallah
En iyisi zaten ölümlü dünya kimseyi kırmaya gerek yok bırak kirilan biz olalım
Aynen öyle zaten dışarıdan görsen nasıl enerjik biriyim millet beni prenses falan sanıyor
😂 kesin yay burcusun
Yaklaştın ama oğlağım Aralık değilde ocak da doğmuşum dnjdjsskd
Ben kendim yayım da ben de hep güler yüzlü eğlenceli biriyim sende yakın özelliklere sahip olunca yay olabilirsin diye düşündum ama doğru sayılır bence 😀
Yakın arkadaşım yay bir araya gelince kahkahalar havada uçuşuyor soğuk espride üstümüze yok belki Ceyda kasabalı olabilir
Ne güzel ben de kuzenimle öyleyim o da Ekim doğumlu idi
Ay benim kuzenlerle cins keşke adam akıllı kuzenim olsaydı
😂 benimde kuzenlerim olmasa arkadaşım olmayacak neredeyse
Arkadaş çok ama yakın arkadaş 2 tane biriyle beraber büyüdük sayılır diğeri lise ama lisedeki bir iyi bir kötü oluyor alıştım neyseki dkodjdkf
Benim arkadaşlarimda bu sene üni hazırlıkta 5-10 tane oldu ama samimi değiliz evimin oradakileriin ortami iyi değildi git gide ahlaksız olmaya başlamışlardi bir anda hepsini sildim
İyi yapmışsın ahlaksız insana tahammül edemiyorum bende ortaokuldakileri silmiştim
Hayat işte kısa sürede ne kadar insan gelip geçti önemli olan geçmişte hata yapmamak yoksa orada gömülü kalırız
Aynen çok şükür yaptığım utanç verici hafif sakarlık ve saflıktan başka büyük problemlerim olmadı umarım dahada olmaz
Ben de keşke futbolu birakmasaydim diyorum 🤧
Ya abimde futbolu bırakmıştı lise döneminde o kadar iyi oynardiki liseler arası bir yarışmada arkadaşlarıyla 1. olmuştu gazeteye falan çıkıp kupa almıştı ama işt e imkan olmadığı için memur oldu şu an fkgjdj
Yaşın geçmediyse çok geç değil tekrar başlayabilirsin abim başlayamaz artık gelmiş 30 yaşına mesleği eşi ailesi var artık
😅 ben de TEOG senesi maaş almaya başlayacaktım hem sakatlandim hem de babam hem okul hem futbol olmaz dedi bende galiba inşaat muh olma yolunda ilerliyorum😂
Yaşım geçti denmez ama eskisi gibi oynayamiyorim artık çok geç
En azından bir yer tutturmuşsun ben ne olacaksa beklenti çok ama bende iş yok kesin yksde heyecanlanıp bildiğimi unutacağım bu arada bende yazılım mühendisliği istiyorum ya oyun tasarlama yı falan biliyorum uluslararası bir projede öğrenmiştim kendi oyunumu yapıp trilyoner olmak ne güzel olurdu
😂 sınav senen bu sene mi
Yok seneye
Nasıl hazırlandın sınava
Vakit varken çalışmaya basla derim bilgisayar mühendisliği okuyan arkadaşim var çok çalıştılar ve benim gibi şanslı olmayabilirsin ben bir sene erken yazıldım şu an 18 im 😅
Mecbur çalışacağız elin çocuğu bile sınav sonuçlarımı soruyor millet beni zeki falan sanıyor okul sınavları kolay oluyor çünkü yüksek yüksek alıyorsun ama yks öyle mi Allahın belası
😂 benim çalıştığım gibi çalışırsan sondan birinci olursun ama benim dediğimi yapar yaptigimi yapmazsan iyi sonuçlar elde edebilirsin. Abi çok uzun olacak nasıl yazayım parmaklarım ağlıyor 😅
bir şey olmaz yaz yaz spor yapmış olursun
İnek öğrenci gibi durum ama değilim dkdjdkr okula serbest falan giderim yani ama saygılı bir öğrenciyim
Tamam ilk olarak genel durumunu söyle tyt ayt branş branş
Genel durumum iyi obp yüksek sayısal ilkokulda o piti piti yaparak Ankara 5. si olmuştum denemede
Iq 135
😂ilk okul ortaokulu geç lisede 9 ve 10 da işlediğiniz konuları hatırlıyormusun
Obp 93 Dü en son yükselir daha 12. Sınıfta falan okul birinciliği kontenjanı neyse onunda olmak ihtimali var ikinciyim şu an diğeriyle 2 puan var kapatırım ben o farkı
9 az buçuk ortalamam 96ydı işte indüklenmiş dipol, london, dipol, karbonhidratlar, mantık, kümeler falan filan var 10. sınıf ortalamam 90
9 ve 10 a tekrar yap konulara sonra da test çöz üstüne düşük net çıkan konulara bidaha çalış konular bitince tyt deneme çözmeye başla ufaktan şunu da unutma test fazla çözmek önemli değil önemli olan konuyu iyi bilmek
İlk deneme netim 70 di iyi mi birdaha da çözmedim zaten
Sadece tyt bu arada
Çok iyi ben 55 ile başlamistim en son 100 civarı olmuştu
Ama kesin ben çalışmam okuldan falan kaçarım gibime geliyor kdkfkfmd doaşrdan görsen bu kız sayısalcı falan değil dersin de neyse
Niye kız keko değilsen öyle demem ya he bide açığa geç 12 de kesinlikle
Keko değilim ama arkadaşımla bir araya gelince alkolik gibi oluyoruz ama asla içmem ıyy haram matematik hocası bile bize napıyorsunuz manyak deliler diye sesleniyor kfnfjdms annem der genellikle sen nasıl yüksek alıyorsun sınavlardan diye de ondan a dedim
😂 çok eğlenceli biri olduğuna ikna oldum açıkçası annenin öyle demesi normal benim ailem hepsi derdi çünkü kitap bile acmazdim
Kitap açmayacak inşaat mühendisi olduysan kitap açsan acaba ne olacaktın
😂😂aslında siyasete ilgim var ama işler baya karışık ne olacağı belli olmuyor en iyisi en yakında ahiret bileti almak
Len yoksa milletvekili misin dmkdkdld
Hayır cumhurbaşkanıyim😅 şu an silivriden yazıyorum
Şimdi günde kaç saat çalışmam gerek siyasetçi inşaat mühendisi bey
Kafana göre 😂şimdi günde 2-3 saat ile başla her ay 30dk üstüne koy bence
Bir ara öyle yapıyordum zaten ama oruç gelince ben açken ders çalışmadığım ve iftardan sonra çok yediğim için düzenim kayıp oldu bu arada sen kaymakam mı olacaksın
Hxjdhshi çok güldürüyorsun beni kaymakam nerden çıktı jdndjjdn oruçta tatil yapabilirsin
Siyaset bilimi deyince aklıma kaymakam, emniyet müdürü falan gleiyorda
Yok ya öylesine bir heves işte olacağımız şey belli inşaatçı 🤧
Amann üzülme ölmeyecek miyiz
Belki ben ona da çare buldum nereden biliyon
Ölümsüzlük iksirini mi buldun ne yaptın
Evet senle de paylaşmak isterdim ama son zamlardan sonra galiba kalan parayla kefen alıcam ndnhcjdd
Atma ziyaa
Sana da şaka yapılmıyor be
🤣
Seneye gülerim ama
Neye güleceksin seneye
Sınav var ya çalışmazsan...
Haa aboo ya galiba olmayacak keisn düşük alacağım
Bir saat boşa konusmusuum
Niyee
Ders çalışman gerektiğini anlattım ya zaten caliskansin iyi alirsin
Çokta çalışkan değilim sınavlar kolay soruluyor bizim okulda valla nazara değdi galiba artık eskisi gibi çalışmıyorum
Çok streslendim şu an ya bir şey olamazsam insanlar kim bilir ne der annem nasıl üzülür
boş ver insanları sen kendi hayallerinin peşinden koş sadece sonucunu çok merak ediyorum
%100 kötü olacak amann belki sınav gelene kadar öleceğim belki sınava giremeyeceğim kim bilir hakkımızda hayırlısı
Ohooo sen öyle dersen öyle olur zaten her şey kafada biter ölümlü dünya diye de herşeyden baz geçilmez ama
Neyse hakkımızda hayırlısı umarım herşeyi en iyisi olur hoşçakal ben çıkıyorum belki birdaha girmem 😓
Aynen öyle hayırlısı olsun kendine iyi bak sevdim seni
Bende snei sevdim sende kendine iyi bak
Tsk ederim yks vs kafana takılan olursa sorabilirsin
Rica ederim tamam sorarım ama keisn hesabı falan silerim benim elim ayağım durmaz şimdi dkdjfıs teşekkürler
Senin bileceğin iş ☺️
Ben ikisini de sevmiyorum anca dayak küfür
Ah be üzülme bak hem sen ileride çocuklarına öyle davranmazsın sakın kendini üzme olur mu
25 yaşındayım sosyal fobiyim yenemiyorum destek olmuyorlar kendin yen diyorlar
Bak bu toplumda çok fazla görülen bir şey bunu yenmek senin elinde hem artık teknolojide gelişti belki internetten insanlarla sohbet edebilirsin okula gidiyorsan sınıfın en sessiz kişisiyle iletişim kurmaya çalış bir şekilde yrnmrn lazım çok önemli sosyallik
Okumuyorum liseyi dışarıdan bitirim diyorum bana derler 2 günde sıkılırsın
Sıkılmasın bence sosyalleşe ek en uygun yer okul oraya gitmeli ve kendin olmalısın kimseden çekinmememli ve insanlarla iletişim kurmalısın
Hiç bi zaman arkamda olmadılar sen yapamazsın beceremezsin diyip durdular
Ben sana diyim insan istediği herşeyi yapar her insan özeldir ve tektir ondan bir tane daha yoktur olmayacaktık sen başarırsın sen yaparsın
Sen kendine değer vermezsen kimse vermez
Ailem beni hale getirdi
25 yaşındasın bir iş bul ekonomik özgürlüğünü eline al ve mümkünse kendi evine çık aileni komple terk etme ama kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü bir kadın olduğunu göster onlara
Sosyal hobinide belki birilerinden destek alarak düzeltirsin aşamaya ağın hiçbir şey yok sen çok güçlüsün
Özgüvenim yok ama
Sanada görüşürüz ayşe senide sevdim kendine iyi bak 🎀
Özgüvenim olmak zorunda senin kimseden ne eksiğin nede falan var hepimiz insanız lütfen aş bunları mesela çık bir bakkala ekmek almaya git bakkalvıyla ekonomi konuş işt ene bileyim kuaföre git kuaförcülerde iyi ağız var konuş bak benle ne güzel konuştum çok kibar hanım hanımcık bir kız gibisin
Anladım
Benle konulur gibi konuş dışarıda insanlarla belki yargılanacaksın ama unutma bu devirde en zengini, en güzeli bile yargılıyorlar ben ne diyorum biliyor musun beni yargılayan dönsün birde kıçına baksın
Sende öyle yap
Herkes şöyle diyor dengesiz canım kabasın nasıl konuşacağını bilmiyorsun ailemde der annem geçen gün normal değilsin demişti
Aman be takma kafana herkes çok mu normal
Zoruma gitti oturup ağlıyorum kendimi mesela savunamıyorum
Bende çok sulu gözdümm ama artık öyle değilim zamanla değişiyor insan kendini savun sen savunmasına kim savunacak seni bu arada çok geç oldu ben uygulamadan normalde daha erken çıkacaktım bayağı takıldım kendini sev saygı duy dediklerimi yap hoşçalak kendine iyi bak haa kimseye ezdirme hadi aslanım Ayşe 🎀✨🎉
Karakterine göre değişir?