Kardeşi olup da kıskançlık yapmayan olmamıştır sanırım. Anne ve babamıza sordugumuzda butun evlatlarını çok sevdiklerini söylerler. Ama mutlaka bir tanesi digerlerinden bir tık önde olur. Anne ve babalar evlat ayrımı yapar mı?
Hep ben en çok sevilen çocuk oldum annem hep beni daha çok sevdi anne kuzusuyum 18 senedir benimle yatiyor bana sarılmadan kokmu içine çekmeden yatamaz evin en küçüğü benim çünkü bir kez kaza geçirdim annem geceleri yatamadı sırf ablam benim kıyafetimi giydiği için ablama bağırdı diğer çocuklarını da çok çok çok sever ama ben ayriyim
Abimi daha çok sevdiğini biliyorum. ona sağlanan özgürlükler bana sağlanmadıginda bunu anlamamak mümkün değil zaten. her zaman erkek evlat daha çok sevilir
Yaparlar. Ben ailemden oyle gordum. Kizlari daha cok severler cunku kizlarin sevgiye daha cok ihtiyaci vardir. Onlari el ustunde tutarlar cunku alissinlar ezilmesinler hic isterler.
Ama her kardes birbirini kiskanmaz. Ben zerre kiskanmadim kardeslerimi. Onlar da beni.
Valla biz 5 kızız ben en küçükleriyim çok güzel kıskançlık yaşıyorduk yaa hatta ablamla çok büyük kavga etmiştik eve geldik '98 Adana depremi oldu. Ablam bana korkuyla sesleniyordu "Yasemin nerdesin?" Meğerse ikimiz de mutlaktaymışız, ben buzdolabina gömülmüşüm farketmemiş tabii 😅 Elele tutuşup dua etmiştik, kavga eden kardeşlerden eser kalmamıştı hey gidi günler. Ben bunu niye anlattım hiç bir fikrim yok 🙈🙊 😄 Hala da arada annemi sinir etmek için kıskançlık yaparım. Ailenin en küçüğü olmak bunu gerektiriyor 😁
Yaşına göre davranış sergilenirken bu tür ayrım olabilir. Örnek küçük oğlum konuşmada zorluk çekiyor. O yüzden onun ile daha çok konuşmaya çalışırım. Bunu büyük oğluma ayrı bir odada güzel bir dilde ifade ederek.
Yapmam diyene inanmıyorum illa ki kesin sekilde olmasa bile mesela sana hayir deyip digerine tamam diyebiliyor. Illa absurd kisitlamalara gerek yok zaten
Yapıyorlar valla benim annem yatılıda kalan ablamı daha çok önemsiyor oysaki ben ondan Küçüğüm ve küçük olmama rağmen herşeyi ben yapıyorum genede hep kötü olan benim 😑😑
Bedevi kadın güzel ve doğru söylemiş. Ama etmeyen de var. Etmiyorum deyip eden, bunun farkında mı, değil mi yaptığının bilmiyorum ama bariz belirgin şekilde eden de var
Evlat ayrımı yapanlar var... Tıpkı dedem ve ninem ve baba annem büyük babam gibi onlarda erkek eblatlarını daha çok severler o yüzden erkek evlatları ve torunları daha öndeler
Anne babalar bütün çocuklarının iyiliğini ister. Ama Amin Maaolouf özetlemiş olayı. Sadece bazı dönemlerde farklı davranmak zorunda kaldığı dönemler tabiki de oluyor olacaktır.
Bence yapmazlar yapmamaları lazım ama benim babam yapmıştı kız kardeşimi sürekli hırpaladı örneğin sofrada su bardağını devirirdim ona vururdu ama benim hoşuma gitmezdi bu şimdide kızına hasret
Birinin sağlık problemi olur onu daha çok korurlar diğerlerine karşın örnegin bizim evde oyle ben daha üstün tutulurum hastayım diye ama ayrım yok ona neyse bana da o bana neyse ona da o
En İyi Cevaplar