Allaha inançım var ama bazen şüphem var ve hangi din doğru bilmiyom. Eskiden inançım vardı ama şimdi gitti kafir topluluğundayaşadıkça bunlara uyuyorum ,:(
Islam doğru dinmi?
Islam doğru dinmi?
Şeytan insanla uğrasır kardeşim benim şüphem olmadigi halde arada sırada aklima birden sorular geliyo sonra Allah sukur cevaplari bildigim icin inansiz olmadim ahir zamanda yasadigimiz icin bunlar daha da artti seytanlar inancli kisilerle daha cok ugrasirlar eger cevaplarini bilmedigin sorularin varsa mantikli konusan hocalar var youtube da onlarin videolarini izleyebilirsin onlarin daha cok bilgileri var bazi seylerin nedenlerini daha guzel acikliyolar bircok insan kucuk seylerden dolayi dinden cikiyolar ama imani giden bi kisi dunyada da ahirette bunun karsiligini alir mesela ben namazlarimi kilmaya baslayali beri eski birakamadigim sacma takintilarimi biraktim artik sebepsiz yere mutsuz olmuyorum sık sık arkadaslarimla kuserdim artik islamin yasaklarindan sakındıkca eski arkadaslarimla bile baristim mutlu olmaya basladim kendimi zorlamadan daha bircok sebep var islamin gercek olduguna dair yeterki inatcilik etmeyelim ahir zamanda imanli kalanin makami cennette eski zamabda yasaynalardan cok daha ustte olucaktir bi namaz kilsak bile
Benim herhangi dini veya felsefi bir inancım yok. Benimle konuşursan gerçekten içindeki azıcık imanı da alırım o yüzden seçimini iyi araştır, mantığınla hareket ederek yap.
Cevap
9Cevap
Son din islamdir. her doğan çocuk müslüman olarak doğar. anne babalar. dinsizlestiri. sana geleen vesevese dinleme cübbe ve menzilleri dinle onlara uyderim
İslam doğru din ama müslüman olduğunu iddia eden kitlenin islamdan haberi yok.
O yüzden biraz haklılık payın var iyice öğren ve onlara uyma.
Sorun İslam değil.
Sorun insanlar ve İslamı yanlış kullanması.
Yani İslamı ve Allahı sorgulayacağına insanları sorgula
Bana istek atabilirsiniz, şüphe duyduğunuz konuları sormak adına.
Elhamdülillah müslüman ım ama ara sıra bende kendime soru soruyorum
Nerdesinki yurt dışı mi
Din ile uyuma bırak sende
Kendin araştır, herkes kendi doğrusunu savunur.
Tecavüzü serbest bırakan din olur mu?
Ateist mi olacaksin
Vesvese iste
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?