Gerçek anlamda kendimden başka hiç kimse beni anlayamaz o yüzden dost sayısı 3 geçmez Beni gerçekten anlayan seven dinleyen insanlarla arkadaş olurum Bunun içinde rahat 5 sene geçmesi lazım
İlgi alanlarımız, kültürel yapımız, fikirlerimiz birbirine benziyorsa ve kendimi onun yanında çok rahat hissediyorsam olurum. Tabi biraz da zaman geçmesi lazım bir süre. Fakat sonrasında baya kalıcı olur dostlugum. Hala yıllardır devam eden 2 arkadaşım var üniversite haricinde.
Benim tam aksine 😂 sıkı dostluklarım hep sıkı kavgalarla başlamıştır 🫢 yani genelde zıt kutup, zıt fikirlerle olan insanlarla büyük bir dostluk çıkmıştır … yani büyük yemin edip ben bunu bitiririm dediğim insanla bile dostum şu an 😧😂
Yani olabiliyor inanırım. Dostlarımdan biri benden nefret ediyormuş başta, küçükken biraz inek bir tiptim de. Böyle her derste parmak kaldıran, hoca peşinde gezen shdhdhd Ama sonra bir şekilde baya sıkı dost olduk. Farklı yanlarimiz var ama bence kültürel yapı çok çok önemli ya. O konuda farklılıklar olunca aktivite açısından vs sıkıntılar oluyor. Öyle işte. 😂 Ama baya kavgalı başlayan bir dostlugum olmadı hiç, aksine öyle arkadaşlıklarım hep bitmiştir.😄
maalesef öyle oluyor 🤷🏻♀️ Kuaför bir arkadaşın mı var.. senin saçını önemsemez , nasıl olsa arkadaşız bana gelir der 🤷🏻♀️ İnsanlarla ne kadar yüz göz olursan kalitesizliklerini o denli görürsün.. ölçüyü korumak lazım.. gereğinden fazla değer verirsen önemsemez seni.. umursamaz olursan değerlenirsin