Üzerime kova kova buz atsın birileri...🧊 Yazın başı böyleyse sonunu hiç hayal edemiyorum...🥵
Ben de bu arada bir topluluk oluşturayım madem: Mahkum Orta Kuşak! 🌍 Kaç kişi oluruz tahminen? 💬
Topluluk afişimiz bile hazır. En çok hangisini beğendiniz? 😂😂😂 (Bu görsellerle havayı bir miktar bile olsa soğutabildiysem ne mutlu bana fhdhdj)
Yazdan nefret edenler olarak bir topluluk oluştursaydım, yanıma gelecek üye sayısı en az kaç olurdu?
Beğen
Paylaş
Takip Et
24 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
yaz ayını sıcak havayı masmavı gokyuzu ıle denızı denız iyotun kukusunu canlanan doğayı sevmeyen kişi benım ıcın belırsız karakterlı , sinsi içten pazarlıklı soguk , bencıl ve her an herseyı yapabılecek karakterde ticasret bıle yapsan cari mal vermeyecegın tıpler gelir. sevmem , saygı duymam , duyanlardanda az etmem.
sımdı bu yon harıc reel olarak şartlara baktıgımızda , kış gariban mevsımı degıldır , ulkeyı yoneten hukumetın becerıksızlıgı ve fahiş vergiler ile cok cıddı anlamda elektrık ve dogalgaz odenıyor , haneye 1000 kusur rakamlar aldılar , yaz baslayınca kurdukları tezgahtakı para azalıncada yıne zam yaptılar . herhalde kış sevenlerın paraları cok ceplerınde , aklıma hep o gelir.
ayrıca sıcagın caresı var , dus al klıma ac vantılator ac yelpaze kullan balkona cık havuz denıze gır .
ama soguk caresı maddıseldır hareketlerın sınırlı kat kat gıyınırsın korunmak ıcın belkıde acız ozguvensız fıkırlerı sapıkca zıhnı oldujkları ıcın kış severler aynı kat kat gıyınme gıbı zıhınlerınıde örtbas edebiliyort olabılırler .
Yazın sevilecek tek tarafı varsa o da denize girmektir. O bile zevkli değil iki dakika serinlicez diye güneşin tepesinde duruyoruz koca gün. Yazı sevenin aklından şüphe ediyorum. Topluluğun başına beni yaz 😔
En sevdiğim mevsimdir yaz. Belki de Haziran ayında doğmamın da etkisi vardır lakin severim. Ha şu nem ve ter olayı + güneşin başa geçişi de olmasa dillere destan bir mevsim bence.
Toplumsal olarak bakınca o yönleri de var tabi ki, doğru. Ben zaten tamamen kış olsun demiyorum. Kendi açımdan soğuk kuşakta yaşasam güzel olurdu gözüyle bakıyorum.