Aile & Toplum Kardeşim akrabamızın karısıyla yakalandı. Ne yapabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Kardeşim onu korumamı istiyor akrabamızın karısıyla yakalanmış bana bişey yaparlar diyor ne yapmalıyım Güncellemeler+1 yıl Yaşım 37 Kardeşim akrabamızın karısıyla yakalandı. Ne yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
AhesteEbru Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 707 cevap paylaştı. Kardeşini korumalısın elbette ve daha sonra gereken konuşma, yaptırım vs.. Her ne varsa kendi ailenin içinde çözmelisin... 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Aldatılma çok kötü bişey ve bunu birine yaşatmış Yorumla AhesteEbru +1 yıl Senin kardeşin o. Her halükarda destek olmalısın. Yorumla Soran +1 yıl Haksız ama Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl minareyi çalan kılıfını hazırlar. bırak alsın dersini evli kadınla beraber olmak neymiş çğrensin bir daha yapmaz 0 0 Yorumla
uyumamlazim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben korumazdım. Net. Nasıl başkasının karısına göz dikebildi. Gebertsinler. Hak ettiğini yaşasın 1 0 Yorumla
sevdayadahil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı. Yatmasaymış adamın karısıyla. Kız mı kalmamış dışarda. Bırak hiç savunma 1 0 Yorumla
Soulforged Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 95% +1 yıl Ah Anadolu ah, bir defa da şaşırt şu garibi... Neler neler yaşanıyor o kapılar kapandığında... 0 0 Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Kardeşin akraba dediğin amca mı dayı karısı ile mi yakalandı 0 0 Yorumla
kemal-ecz Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl peki neler yapmış işi pişirirkenmi yakalanmış akrdeşim birde kaç yaşında kardeşin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Birak gebertsinler birbirlerini kariyada gün doğmuş olur işte ikisinden de kurtulmuş olur 0 0 Yorumla
rumeysayrumeysa Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Ne yapabilirsin ki sen karışma tek kardeşi dede suç yok bence sonuçta zorla olmaz 0 0 Yorumla
lovbdy Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yakalayan kim ve kadin mi baslatmis kardesin mi 0 0 Yorumla
gibigidi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kulağından tutup teslim etmen gerekiyor. 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl şehir dışına gönderin..uzaklaşsın oralardan.. 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Koruma. Namussuzun önde gideni. 1 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. ne yapıyorken yakalanmış 0 7 Yorumla rumeysayrumeysa +1 yıl Anlamadınmı citten Yorumla Memoo00007 +1 yıl @rumeysayrumeysa sohbet de ediyor olabilirler yani Yorumla rumeysayrumeysa +1 yıl O zaman yakalanmış olamzki sevişiyorlarmış işte Yorumla Memoo00007 +1 yıl @rumeysayrumeysa Sevişsinler ne olacak tadına bakmış adam sfsdf Yorumla rumeysayrumeysa +1 yıl Aynen işte Yorumla rumeysayrumeysa +1 yıl Dedim zaten karışma diye Yorumla Memoo00007 +1 yıl @rumeysayrumeysa en iyisini demişsin :D Yorumla
Buseelif3501 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Nasıl 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yakalanmış işte Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evlimi ikiside 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Kardeşim bekar kadın evli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstersen sorunu beğeniyorum tkple Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Hak etmiş 0 0 Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sende gidersin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Kardeşini korumalısın elbette ve daha sonra gereken konuşma, yaptırım vs.. Her ne varsa kendi ailenin içinde çözmelisin...
Aldatılma çok kötü bişey ve bunu birine yaşatmış
Senin kardeşin o. Her halükarda destek olmalısın.
Haksız ama
minareyi çalan kılıfını hazırlar.
bırak alsın dersini evli kadınla beraber olmak neymiş çğrensin bir daha yapmaz
Ben korumazdım. Net. Nasıl başkasının karısına göz dikebildi. Gebertsinler. Hak ettiğini yaşasın
Yatmasaymış adamın karısıyla. Kız mı kalmamış dışarda. Bırak hiç savunma
Ah Anadolu ah, bir defa da şaşırt şu garibi... Neler neler yaşanıyor o kapılar kapandığında...
Kardeşin akraba dediğin amca mı dayı karısı ile mi yakalandı
peki neler yapmış işi pişirirkenmi yakalanmış akrdeşim birde kaç yaşında kardeşin
Birak gebertsinler birbirlerini kariyada gün doğmuş olur işte ikisinden de kurtulmuş olur
Ne yapabilirsin ki sen karışma tek kardeşi dede suç yok bence sonuçta zorla olmaz
Eşek sudan gelinceye kadar döv
Milletin karısıyla ne işi varmış
Mide bulandirici , karisma.
yerinde olsam karismazdim
Yakalayan kim ve kadin mi baslatmis kardesin mi
Arkana bakmadan kaç😀
bırak ne hali varsa gorsun
Kulağından tutup teslim etmen gerekiyor.
şehir dışına gönderin..
uzaklaşsın oralardan..
Koruma. Namussuzun önde gideni.
Koru tabiki hatta sen de eşlik et onlara
ne yapıyorken yakalanmış
Anlamadınmı citten
@rumeysayrumeysa sohbet de ediyor olabilirler yani
O zaman yakalanmış olamzki sevişiyorlarmış işte
@rumeysayrumeysa Sevişsinler ne olacak tadına bakmış adam sfsdf
Aynen işte
Dedim zaten karışma diye
@rumeysayrumeysa en iyisini demişsin :D