Günah olduğunu azabi büyük olduğunu bile bile nden zina yapiyorsunuz.. Gerçekten merak ediyorum?
Cevabın nedir?
Peki, neden kul hakkı yiyiliyor, neden insanlara zulüm ediliyor, neden insanlar öldürülüyor. Yani bunlar günah değil de sadece zina yapmak mı günah. Hem zina yapanın günahı sadece kendine ve sadece çoğu zaman iki kişiyi ilgilendirirken, kul hakkı yeme, insanları dininden, inancından, ırkından, yaşam tarzından dolayı aşşağılamak, hor görmek, zulmetmek, katletmek, insanları köleleştrimek, kandırmak, kullanmak, haklarını gaspetmek, ç, ğnemek tüm topluma hatta tüm evrene zarar verdiği halde, zina neden daha günah olarak nitelendiriliyor hiç düşündün mü. ya da neden insanlar neden öldürülüyor, kul hakkı neden yeniliyor, insanlar farklılıklarından dolayı neden yargılanıp, horlanıp, zulmedilip, katlediliyor diye sormuyorsun. Bunlar daha günah diye haykırmıyorsun. Çünkü ataların emeviler bunları düşünmememen, haksızlıkları görmemen, düşünememen, cahil olarak kalman, seni köleleştirmek, kullanmak, yeri geldiğinde bir barbar ve katil yapmak, yeri geldiğinde ise etinden, sütünden ve herşeyinden yararlanabilecekleri bir köle yapmak için, senin dininin içini, özünü, amacını, gayesini boşaltıp, sadace şekle, gösterişe, hurafeler, aslı astarı olmayan ibadet şekillerine, cezalara, kandımaca ve korkutmacalara bağladılar. + şart koştular. Şimdi sen de kalkıp, zinadan çok daha önemli, vahim milyonlarca sorun varken bu soruyu sorarsın. Sanki ahmedin s*ki, ayşenin a* sı çok umrumuzdaymış gibi. Hiç değilse bunları yaptıkları günah ve kötülük kendilerine ve toplumu daha az etkiliyor değil mi?
64 Yorumla- +1 yıl
+1 bu saydıkların herkesi ilgilendiren sorunlar ama üzerinde konuşulmuyor, hatta utanmadan günah işleme özgürlüğünün kısıtlanmasından bahsedilebiliyor! Zina ise sadece yapan kişileri ilgilendirse de herkes konuşuyor kendine dert ediyor.
- +1 yıl
Elbette bunlarda günah ama biri bok yediğinde s3nin yemen gerekmiyor
- +1 yıl
Olum ne kadar aptal bir insansın. Allah senin saydığın herşeye günah demiş zaten. Böyle savunduğunduğuna göre sende şerefsizin demek ki, çok meraklıysan evlenirsin. Bu saydıkların zinanın günah olmasını değiştirmiyor. Ve günah olmasıda çok normal zaten.
- +1 yıl
Bu yorumu beğenlerde senin gibi canım
En İyi Cevaplar
+1 yılArtık toplumun içerisinde zinaya dair muhabbet, konu ve aktiviteler o kadar da abes, kötü şeyler değildir...
Filmlerin, dizilerin, reklamların, medyanın, tv programlarının da büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. Zira hangisi bakacak olursanız olun bunlara dair "-Kötüdür" mesajı verilmemektedir.
Ha genel açıdan bakarsan bir çıkmaz oluşmakta... Artık Müslüman olan kişi bile tam olarak inancını bilmediğinden bu konularda tedirgin ve şüpheci olmakta...
İnanan, inanmayan farketmeksizin zaten zina büyük günahlardandır ve haramdır. İnanmayan zaten bunu umursamaz, o ayrı konu, bizim ona yapabileceğimiz bir şey yok, yerin dibine de sokamayız. İnanıp da yapanlar zaten ayrı bir ironi, tabisi herkes kendi seçiminden, amelinden sorumlu.
Bunlar ne kadar hatırlatılırsa hatırlatılsın sadece kaçamak ve dünyevi yanıtlar gelecektir...
Ergenliğimin son demlerinde yaşıtça büyük abiler diye nitelendireceğim kişilerle bu tür konularda çok zıtlaştığım olurdu. Genelde cevaplar ;
-Olum kadın ister, sende istediğini vereceksin.
-Günah, ama seninde ihtiyacın var?
-Her şeye bu kadar takılırsan senden bir b. k olmaz<- Bir yandan haklı biliyor musun, çünkü toplumun kuralı öyle bir halde ki, sabit doğrular, toplum doğrularından üstün gelmiyor. Bu da daima mağdur bırakıyor...
Herkes kendinden sorumlu, bundan ötesi yok.
cut.250 Yorumla
Allah affetsin..
Neden mı?
Ilkte seni yoldan çıkarır şeytan..
Her haliyle seni sarar o an onu istersin..
Gelmis gecmis gelecek umrunda bile olmaz.. O an ani yasarsın dunyayı umursamadan..
Sonra bir pişmanlık baslar.. Ta ki şeytan ikinci kez Seni durtene kadar sonra alisirsin buyuk gunah gözünde küçülür küçülür..
Bahaneler olusturursun beyninde vicdanının sesini dindirmek icin.. O tadı aldın bir kere.. Sonu gelmez..
Artık sadece ruhun degil bedeninde fahişe olur..196 Yorumla- +1 yıl
En fazla bu kadar güzel anlatılabilirdi tebrikler
- +1 yıl
Abla öyle bir yazmissinki iliklerine kadar hissetmissin gibi çok etkilendim ;)
Cinsel Yaşam konusunda 978 cevap paylaştı. Büyük günahlar küçük ve sanki günah değilmiş gibi bir algı oluştuğu için insanlar pek de günahı önemsemiyor. Zaten günah kavramı önemli olan bunu yapmaz, veye sürekli işbaşında olan şeytana ve nefsine anlık uyabilir.
70 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
121Cevap
+1 yılToplum cok bozuldu ve bunlar normal karşılanmaya başlandı. Televizyon sanal ortam özellikle facebook, şarkılar klipler filan hepsi zinaya teşvik edici şeylerle dolu. Insanlar doğal olarak dinlerini küçüklükten beri öğrenmedikleri ve yaşamadıkları icin yani genel anlamda konusuyorum bunu küçük bir sy olarak görüyorlar. Aileler bile boyle görüyor artik. Ben deliler gibi sevdiğim 3 yıllık sevgilimi sırf bu yuzden kaybettim. Evlenene kadar sabredelim dedim beni deliler gibi seven kız 2 ay sonra çekti gitti genc ve güzel gençliğini yasamak icin. Profilime girersen hikayemi okuyabilirsin. Yani sonuc o ki toplum cok bozuldu. Ama kurallar değişmedi. Onemli olan kulun degil Allah'ın rızasıdır gençlik heveslerine kanmayalım insallah.
50 Yorumlaşükür hiç yapmadım. yapanın sonunuda ayetle aaaçıklayayım.
bakara 80 Ve (emaniyeye tâbî olanlar): “Ateş bize, sayılı günlerden başka asla dokunmayacak (günahlarımız kadar yanıp cennete gireceğiz).” dediler. De ki: “Allah'ın katından bir ahd mi edindiniz?” O taktirde (Eğer böyle bir ahd almışsanız) Allah, ahdinden asla dönmez. Yoksa Allah'a karşı bilmediğiniz bir şey mi söylüyorsunuz?
bakara 81 Hayır (sandığınız gibi değil), kim, günah kazanmış da hataları kendisini kuşatmışsa, işte onlar artık ateş ehlidir ve orada devamlı kalacak olanlardır.
lakkk.40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. Normal bir gereksinim gibi karşılanmaya çalışılıyor artık sevişmek. Aileler çocuklarına sevişme demiyor artık. "Kızım/oğlum korunmayı unutma, prezervatifsiz ilişkiye girme..." diye öğüt verir oldular. Eh, bu nasihati alan yeni nesilden ne beklersiniz ki!!!
50 Yorumlanamusu hala sevdiğinle insanla bişeyler paylaşmayı yasaklayacak kadar gerici gören bir tanrıya, müslüman ülkelerinde 15 yaşında kızlar evlendirilip seviştirilirken burada 20 yaşında seven insanlar sırf bir imam iki üç aptal söz söylemedi diye bunu paylaşamayan insanların varlığına bakarak yapıyorlardır heralde
yorum tabi benimki31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFilmler, diziler, internet derken birde ailenin eğitim vermesi "özgürlük kısıtlaması" olarak görülünce ahlak bozuluyor, zina yapma arzusu 13,14 yaşlarında başlıyor. Okul, üniversite, askerlik, kpss, işe girme, ev geçindirme yeterliliğinin sağlanması derken de evlilik yaşı oluyor mu sana 29,30. EE ne yapacak bu azgın fakat evlenemeyen genç bu kadar sene. Zaten din bilgisi de almıyor hiçbir yerden, zinanın günah olduğunu bilmeyen bile var. İşte bu şekilde bir gençlik heba olup gitti. 13 yaşındaki kız evlense gericilik olur, flört etse her hafta bir sevgili değiştirse erkeklerle yatsa ilerici, modern Atatürk çocuğu olur bu ülkede. Ulan ne garip ülkede yaşıyoruz be * bu ülkenin düzeninin.
41 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi anlattın su bozulan toplumumuzun düzenini. Keşke bu kadar asimile olmasaydık batıdan bu gençlik yaşam konusunda da özenti olmasaydık. Tertemiz evlilikler devam etseydi.
günah diye birşey kalmadı gerek içerden gerek dış baskılardan dinden soğutulduk, o kadar şey varki zina sadece sevişmek değil el ele gezmek göz göze bakışmak diz dize oturmak vs vs vs göz zinası denen birşey var mesela ahir zaman der susarım tepki istemiyorum bugün yeteri kadar çektim :)
10 Yorumla
+1 yılAllah'a binlerce kere şükür bu işe kalkışmadım çok şükür kendimi eşime saklıyorum.
90 Yorumla
+1 yılNeden gizliden ahlak bekçiliği yapıyosun? Fikirlerini kendini gizlemeden savunacak kadar kendine güvenin yokmu?
84 Yorumla- +1 yıl
açık açık söylesene yapıyorum diye.
Şayet detaylara inecek olursak televizyon ekranlarında her dizide mutlaka bir öpüşme sahnesi oluyor en masumundan gösterilen diğerlerini soemiyorum ne yazikki bu durumlar bazi kesimleri o kadar çok etkiliyorki onlar gibi opusme duygusuna kapilanlar oluyor zina o vakit sevgili yapmakta zina bide boyle dusun bakalim
00 YorumlaIhtiyac oldugundadir bence. Ihtiyacin oldugunda yemek yersin. Ama insanlar okadar manüpüle ediliyorki sanki zina yapmamak günahmis gibi geliyor insana. Insanin dogasinda ac güzlülük var. Büdünyada savas oldugu müdetce esit paylasim olmadigi müdetce zinada olur hersey olur bence. Insanlarin Adalet duygusu zayiflamistir insanlar iradesiz olmustur onun icin zinda cok dogallasmistir.
20 Yorumla
+1 yılÇünkü insanlar zinaya kılıf uyduruyorlar sevgili vs yapıyorlar fuckbudy midir nedir bunları buluyorlar bunun adı bu süper beyinli insanlara göre zina değilmiş
aşk sevgi birbirini tanımak flört etmekmiş bu yapılan zina değilmiş birbirlerine böyle teselli veriyorlra..
bana gelirse 1 sefer yaptım zina artık yapmıyorum her ne olursa olsun zinaya kılıf bulanlar en zavallı insanlardır adına ne derseniz deyim flört birbirini tanımak vs vs.29 Yorumla- +1 yıl
@Nurum98
kimseye hakaret ettiğimi hatırlamıyorum - +1 yıl
eleştiriyi hakaret olarak algılarsanız normal... @Nurum98
- +1 yıl
@hoşşik
sence neden hindu oldugum için mi yoksa? - +1 yıl
@Nurum98
sana da küçük
Cinsel Yaşam konusunda 515 cevap paylaştı. dışarının etkisiyle zina normalleşmiştir önüm arkam sağım solum sobeeeee erkeklerle saklambaç oynuyoruz
73 Yorumla- +1 yıl
ben söyledim pardon?
- +1 yıl
Benim bir banane bulmaya ihtiyacım yok güzelim de senin bana sarmak için ne bahanen var çok merak ediyorum?
sana ne. yani neyini merak ediyorsun. sana bana günah olabilir. inanmayan için böyle bir durum yok. merak etme bırak milleti kendine bak önce kendini kurtar.
25 Yorumla
Soran+1 yılinanmayan görecek ölünce neyin ne olduğunu, Şimdi nefsi ona hakim olduğu için gerçeği göremiyor.
- +1 yıl
senden perdeler kalkmış heralde gerçeği görüyorsun sanırım maşallah:) nerden biliyorsun ölünce ne olacağını? peki kendinden nasıl bu kadar eminsin? senin nefsin mutmain mi? frenk kafirinden bile üstün görmemeli insan kendini neden belki müslüman olur belki o günahı işleyenler nasuh tövbe ile tövbe eder. ayrıca herşey son nefeste belli olur. istersen yüz yıl ibadet et son nefes te şeytanın oyununa gelirsen iman giderse hepsi uçar gider.
- +1 yıl
ayrıca kendine de bu kadar güvenme ve de üstün görme buda senin nefsinin bir oyunu. çünkü nefsi terbiye olan insan-ı kamiller asla kimseyi kınamaz onlara sen böyle yanacaksın şöyle olacaksın demezler. unutma nefsin ıslah olmadığı sürece hepimiz o duruma düşebiliriz. kendini muhafaza etmeye çalış gerisine karışmaf
Soran+1 yılKuran-ı Kerim de yazıyor her şey gerçeği söylüyor perdeler falan kalkmadi yani. Kendimi üstün gördüğümde yok! Hayatı boyunca günah işlemiş hep nefsine çalışmış bir insan ölünce cennete gidecekse bu ibadet edenler neden ibadet ediyor boşuna mı?
- +1 yıl
ibadet etmeyen sana mı ibadet etmiyor sana ne oluyor? o Allah ile onun arasında. dilerse Allah affeder ona da karışacak değilsin sanırım. ibadet edenlerin acaba % de kaçı hakkıyla gafletsiz huşu ile ibadet ediyor. sonuç olarak kimin ne olacağını bilemezsin demek istediğim bu...
- Cinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılAh ah sanane diyorlar birde sanki tutup ayirmisiz gibi soru sormak karismak oldu. Nasihat vermek karismak oldu. Yani hersey olsun agzimizi dahi acmayalim ah ah
50 Yorumla
+1 yılHerkes müslüman?
Herkes dini yasamak zorunda?
Sanane..1013 Yorumla- +1 yıl
Her kıza bunu söylüyorsun :) kesin müslümansin.
- +1 yıl
Kesib müslumansin ne senin agzinin orta yerine siccarim ateistsen ateistligin kendine muslumanlari kotuleme
- +1 yıl
Müslüman olması bir insanın zina yapamayacagi yapmayacagi anlamına gelmiyor. Musluman olup zina yapar sizene @nurum
ya da zina yapiyordur ve musluman degildir ama siz sırf turkiyede diye musluman sanarsiniz - +1 yıl
@nurum98
- +1 yıl
@citadel neden? Dogrular sana göre bos olabilir ama bunlari dogru ve gercek
- +1 yıl
Haha adam senden izin mi alacak yüksek zeka? @nurum98 o kadar komiksinki
- +1 yıl
Aynı sey sana yapayim mi uygun diye sormaz ya da durduk yere uyarmani istemez malum artik zinanin ne oldugunu herkes biliyor. Ama sen anlamak istemiyorsun @nurum98
- +1 yıl
Beynin ile kı. cin yer degistirdi bnce
+1 yılerkekler tarafından bakalım hiçbir erkeğin zina yapmadığını düşünelim, o zaman ortalama her erkek 18 veya 19 yaşında evlenme ihtiyacı duyacak dı bu da çağdaş yaşam için çok erken bir yaş olduğu için gereksinim giderilmesi lazım erkek için ama kadınları bilemem
02 Yorumla- +1 yıl
Erken diyorsun, o değişiklik gösterir.
Kendi kafandan oluşturduğun bir şey için zinaya ihtiyaç var diyemezsin. Allah (hâşâ) yanlış yaptı demek bu dediğin - +1 yıl
Kime, neye göre çağdaş?
zina büyük günah. ama cinsellik halkımız arasında kapalı kutu ayıp olduğu için de bunun daha da büyük günah olduğu izlenimi , algısı oluşturuluyor. Zina yapmayıp kul hakkı yiyen , işçisinin emeğinin karşılığını vermeyen , alın teri dökmeden para kazanan insanların yaptığı zina kadar günahmıdır? yoksa onlar ayıp görülmediği aleni yapıldığı için daha mı az günahtır?
00 YorumlaKısa tatlı bir heycan ve küçük bir kaçamak, bir nefes alış gibi birşey...
Adı, mesleği, kim olduğunu söylemeyen ve sormayan kişiler ile ama. Çünkü kafa yapısı aynı olmadıktan sonra sorunlar oluşabiliyor.00 Yorumla
+1 yılBen yapmiyorum ama insan beser bir gun sasar gunahkarlarin en hayirlisi gunahindan sonra tovbe edendir.
80 YorumlaAteşlerde yanmak için. Aksiyon için. Kendini. isbatlamak için. Ama öbür dünyadaki ateş ve aksiyonu unutuyolar
70 Yorumla
+1 yılArkadaşlar zinaya bulaşmayın. Sabredin, Allah'a dua edin inşallah bir gün helaliniz çıkacaktır. Helal yol varken neden harama bulaşıyorsunuz. Tamam insan nefsine hakim olamıyor ama sabrederseniz Allah mükafatını verecektir. Mesela oruç tutabilirsiniz ayrıca zina ve oruçla ilgili ayet ve hadislerede bakabilirsiniz. Bence oruç İslam dışında inanan inamayan içinde toplumsal bir sorundur.
10 YorumlaÖncelikle tv de zina yapan veya zinaya gidecek bir hal oluştuğunda normal bir olaymış gibi izleyen bir toplum haline geldik. Özümüzden o kdar uzaklaştık ki?
Şuanda zina normal bir hal aldı. Şehvetin arzularına göre yaşamka isteyen nesiller geliyor.40 YorumlaHerkes aynı şeye inanma k zorunda mı? ben inanmuyorum dine falan, o yüzden seks yapmanın benim için sakıncası yok.
21 Yorumla
+1 yılyapmıyoruz.
yapanların ki de seni ilgilendirmez onun günahı onun hayatı!57 Yorumla- +1 yıl
İlgilendirmez olurmu insanlati dogruya tesvik etmelisin
- +1 yıl
herkes önce kendine baksın. kim sahih mülüman bu devirde? @efwetewwetw Allah bile insanı bir günahı ile öldürmüyor ömrünün sonuna kadar tövbe kapısı açık size ne oluyor? ayrıca böyle din bezirganlığı yapanların bir çoğu dinden habersiz.
- +1 yıl
Bir cok sahih musluman var hic suphen olmasin? Ayrica ne sacmaladigini anlamadim. Yanlis yaptigini gordugun bir insani uyarirsin bu illaki dini konu olmasida gerekmez
- +1 yıl
size ne arkadaşım ya sizene!! bıkmadınız milletin seceresini tutmaktan.
- +1 yıl
Hadiste iyiliği emir kötülükten alıkoymak geçiyor. Ne demek onun günahı onun hayatı?
Her erkek Bakar emin ol ama Kimi uslubuyla Göz ucu bakar Nİyetsiz bir şekilde ama Kimiside Hic görmemiş gibi bakar ama KAdınlarda Acık Sacık Daracık giyoyor Dikkat cekici Parfümler takılar Takıyor. PEki Bunun Sebebi NEdir?
20 Yorumlaben şahsen yapmam zaten kimsede gelip ben seni seviyorum seni istiyorum bilmem ne demez demesin zaten o ayrı bişey :) yani bende bu tiple kimse bakmayacağı için bende yapmayacağım için baksalar bile yapmayacağım için sorun yok
10 Yorumla
+1 yılçokşükür rabbim kimseyi şaşırtmasın yapmadım evlenmeden helalim olmadan da kimseyle olmayacak inşallah!
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü herkes kendi amelinden sorumludur kul kulun vicdanını yargılayamaz. Dinde vicdan işidir. Allahla kul arasına girmemek lazım
13 Yorumla- +1 yıl
Ama yinede doğru Yanlışı Söylemek Lazım başkan
- +1 yıl
Pardon bu direk yargılamış soryy
- +1 yıl
uyarmakta islam hukukunda yazısız bir norm olarak vardır ma üstüne vazifeyse eğer yani arkadaşın vya çok sevdiğin biriyse
Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı. Yapmıyoruz ki, nerenden çıkartıyosun bu var sayımı?
41 YorumlaYapmadım yapanlarada anlam veremiyorum 5 dk lik bir zevk icin cehennenlikler birde utanmadan anlatıyorlar Allah şaşırtmasin hic birimizi
42 Yorumla
+1 yıl''Seni öldürmeyen Zina seni Tuhaflaştırır '' Abdul joker-i Bağdadi :D ahahahashh nerden aklıma geldi yaha D:DDDSdsjfhs
41 Yorumla- +1 yıl
haha güzelmiş :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz kendinize dert edin sanki günahı sizeymis gibi cenenizi yorun diye yapiyorlar
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi en zevklisi cevapları okuyup zinayı destekleyenlere topluca eksiyi basmak hadi çocuklar iş başına :D
30 Yorumla
+1 yılAynı soruyu bende soruyorum insanlara.. Hesap sormak için değil elbet meraktan.
30 Yorumlaçünkü ilişki de temel ihtiyaçlardan biridir insanlar nefsini tutamayıp harama gidiyorlar kimse helal istemiyo evlenmek gibi o yüzden
30 Yorumla
+1 yılİnsan basittir günah işlemesi insanlığındandır iradesi basit olan var inanmayan var
10 Yorumla
+1 yılValla ben hiç yapmadım zina.. asla yapmamda. millet diyor ; yok nefsime sahip çıkamam. bal gibide çıkacaksın kardeşim. Allah'ın yasakladığı şeyi nasıl rahatlıkla yapabiliyorlar çözemedim yani...
51 Yorumla- +1 yıl
Malesef ergencan bilemedin. Ben evli bir bayanım yani ihtiyacım yok en başta. Ama insanların gizliden gizliden başkalarını yargılamasına sinir olurum. Tıpkı senin bilip bilmeden atlaman gibi.
- Cinsel Yaşam konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılsenin önünde tabi dalga yok kalkınca nasıl indirecem derdi de yok konuşuyosun rahat rahat. tabi birde adamı çileden çıkarıyorsunuz tahrik ederek sonra niye zina sen niye gösterde benim niye canım çeksin nefsime niye yenik düşeyim.
11 Yorumla- +1 yıl
işin özeti nefsimizi terbiye edemiyoruz gerçi ben evliyim bekar arkadaşlar için söyledim.
Erkekler 7 akıyla bir nefsine sahip çıkamaz ama kadınlar bir akıyla 7 nefsine sahip çıkar
12 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılGòrünmez isen cevap vermiycem sade bana gòrün sır vermem kimseye .
00 Yorumla
+1 yılbenimkisi sadece merak olmasa iyide oldu işte ama zevki bir başka oluyor. zamanı gelince sende yapacan eminim.
10 Yorumla
+1 yılDedikodu, yalan, haya-iftira, hırsızlık, kul hakkı yemek de günah ama yapanlarda yapanları hoş görenlerde memnun bir zina mı takıldı aklınıza?
00 Yorumla
+1 yılmasturbasyon yapyorum sırf iliskide bulunmamak icin bu isleride bırakmaya karar verdim. Evlenene kdar karıya gitmiycem
21 Yorumla- +1 yıl
cinsellikte deneyimim bile yok biraz iyi birsey bu encokta beni uzak tutan aids hastalıgı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiseksüelim ve bir kaç kere erkeklerle yaptım hemde. Ama pişmanım şimdi. Allah affeder inşallah. Çok kötü oldum düşününce ve insanlar bunu neden yapıyor diye sordum kendime
00 Yorumlapompei halkı gibi kül olup kalacaklar onu istiyorlar
40 Yorumla
+1 yılElime firsat gecmesine ramen 1 kez bile yapmadim nefsime hakim olabiliyorum allahima sukurler olsun
20 Yorumla
+1 yılkişisel günahlar yerine, nefsi bir mesele olmadığı halde her gün işlenen ve başkalarını da ilgilendiren günahları da bu kadar tartışsak keşke!
00 YorumlaÇünkü herkesin günahı boynuna hesabını kendi verecek yaradana ve her insan günahını sırtlayarak cinselliğini yaşamakta özgür+ seks güzeldir bağımlılık yapar ve insanii bir ihtiyaçtır
10 YorumlaHerkesin kendi tercihi kimseyi yargılayamazsın ki sen
20 YorumlaZina herseyimize girgiz göz zinasi kulak zinasi el zinasi gelde yapma bu hatunlar varken
20 YorumlaAllah nefsimize sahip çıkmayı nasip etsin demek çok mu zor?
20 Yorumlaİnsan beşerdir. Herşeye meyillidir.. Düşmanı nefsdir.
00 Yorumla
+1 yılEvli old. için ben yapmıyorum. Saçma bir soru. yani zevk verdiği içindir herhalde başka ne sebebi olabilir ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah'a şükür yapmadım evliliğimden öncede sonrada... yapanlara diyecek bir sözüm yok insanları kınamak ta istemiyorum...
30 Yorumlafazla merak etme iyi değildir başına gelir mazallah
00 Yorumla
+1 yılHer koyun kendi bacağından asılır
o değilde benim yerim kesin cehennem :)03 Yorumla- +1 yıl
@Citadel vallaha ben kesin cehenneme biletim kesik :)
+1 yılne zinası canım sorduğun zaman namus benim özgür bir bireyim diyorlar cahiller
20 YorumlaSeninde isteyip yapamadığın bir şey olsa gerek baksana merak etmişsin bu kadar.
Not: hiç yapmadım :s10 YorumlaO anlık bir zevk nefsine yenik dusmek iradesizlik
22 Yorumla
Soran+1 yılAma o anlık gafletler insanı ateşe sürükler.
Tek derdim oydu. Tek derdim nasıl bakir kalırım nereden bakire bulurum. Sonra bu toplum neden sığır?
00 Yorumla- Devamını Gör (81)
Devamını Gör(126)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem