Arkadaşım kayıp yardım edin?

Merhaba, 3-4 gündür arkadaşımdan haber alamıyordum whatsapp üzerinden bir çok mesaj atmama rağmen hepsi tek tık oluyordu. Bu gün en sonunda kendisini aradım fakat ulaşamadım son çare ailesini aradım. Bana ona artık ulaşamayacağımı şehir dışına gittiğini ve telefonunun olmadığını söylediler. Bahsettiğim kişi 7 yılık arkadaşım ve ne olursa olsun haber vereceğini biliyordum bu yüzden inanmadım. İnstagram hesabım var fakat aktif kullanmıyorum belki ordan yazmıştır diye hesabıma girdim ve düşündüğüm gibi oldu. Arkadaşım bana bir gün önce 10.56'da 12 mesaj atmıştı hepsi kötü şeyler olduğunu hemen bakmamı söylüyordu en son olarakta "Eğer bana ulaşamazsan öldüm demektir kendine iyi bak lütfen." Yazmıştı. Dediğim gibi instagram kullanmıyordum ve yazdıklarını görmemiştim. Hesabını sildiğini içinde yakın arkadaşlarına soru soramıyordum. Akşama kadar içim içimi yedi diyebilirim. Saat 19.30 suları telefonumda kayıtlı olmayan bir numaradan arama aldım arkadaşım olduğunu düşündüğüm için hemen açtım tabiki fakat abisiydi ve bana şunları söyledi; "Bir daha o kızın adını dahi ağzına almicaksın eğer alırsan oraya gelir kemiklerini kırarım senin". Hala korkuyorum çünkü şahıs evimi biliyor ve hemen yan sokağında oturuyorum. Neden böyle dediğini, ne olduğunu, arkadaşımın nerde olduğunu dahil hiçbir şey bilmiyorum. 7 yıllık en yakın arkadaşım bir anda ortadan kayboldu sanki hiç var olmamış gibi. Lütfen yardım edin ne yapacağım bilmiyorum.
Arkadaşım kayıp yardım edin?