İnsanların kötülüğünü ne yapıcaz?

Merhabalar
Buraya artık birine anlatmazsam çıldırma noktasına geldiğim için yazıyorum. Ben 27 yaşında kpss ile vebelleşen atanamayan bir öğretmenim. Bugüne kadar elimden geleni yaptım ama sanırım nasibimde yoktu olmadı yine devam ediyorum çalışmaya. Ama o kadar yoruldum ki o kadar psikolojim kötü bir halde ki... Ders çalışmak yormuyor beni. İnsanlar yoruyor. Bir yandan atanamadın blki nasibinde önce evlilik var diye bir baskı bir yandan atama stresi inanın yaşlandım🥺 Bugün yaşadığım bir olayda beni çok üzdü. Bir arkadaşım vasıtasıyla bir beyle görüşmeye başladım her şey önce hoş ilerliyordu sonra kpss ve iş muhabbeti açıldı bende hala atanamadığımı ücretli öğretmenlik yaptığımı yqzdım kendisine bena cevabı aynen şu şekilde " Hmm Kolay gelsin sana Neyse Allaha ısmarladık" 🤷🏻‍♀️ önce şok oldum. Herhalde yanlış anladım falan ama sonra adam beni engelledi 🤭 İnanabiliyor musunuz engelledi 🤷🏻‍♀️ Kalbim o kadar kırıldı ki engellediği için değil sırf atanmadığım için beni küçük görmesi o kadar ağrıma gitti ki🥺 Bir insanın çalışan bir eş istemesi veya istememesi en doğal hakkıdır ve saygı duyarım ama bunu tatlı bir dille söylemek varken bu tavır 🤷🏻‍♀️ Bilmiyorum belki de ben abartıyorum inanın bilmiyorum...
Bir gün evde bana baskı yapan ailemden bize bu hayatı reva gören herkesten hesabını soracağım ya bu dünyada ya ahirette.
İnsanların kötülüğünü ne yapıcaz?