Sizlerin anneleride böyle seyler diyor mu?

24 yaşında kendi halinde bi kızım cevremdekiler genelde bazıları sessiz der bazıları neseli sempatik der adamına göreyim diyelim ama herkesle anlasabilecek yapidayim uyum sağlarım ama çok takıntılıyım herseyi kafama cok takıyorum her tartismamizda annem sen kimseyle anlasamazsın cok huysuzsun diyip duruyor anasiyla anlasamayan kimseyle anlasamazmis bana 2 kez gorucu talibi oldu ikiside cok cirkin kisilerdi ikisinede kadin taraf aracı oldu oğlanlarin zaten benden haberi yoktu ben orta güzellikte biriyim ama bu yasima kadar hayatimda kimse olmadı annemle bu konular yuzunden cok tartistik birinde istemedigim halde oğlanı beğenmedim halde 3 gun konustum dis gorunusu kotu belki ici iyidir dedim oda olmadı sonra annem bana tartisma yaratti ikinci oglan ise koca adam gorunumdeydi abim gibiydi sadece resmini gordum hic istemedim diye annem alacksn numarasini konusacaksn sen kimseyle anlasamzsn dedi cirkin oldugu halde yakısklı dedi annem 44 yasinda ama psikolojisi demekki iyi değil soze gelincede ben seni zorla evlendirmiyorum sadece konus diyorm diyor
Sizlerin anneleride böyle seyler diyor mu?