Bosanmalarda aldatilan kadına neden nafaka alma, tazminat alma falan deniyor? Hakkı degil mi? Detaya bakar misiniz?

Gül gibi karısını aldatacak ama gururlu, guclu kadın ol, tek kuruşunu alma diyorlar. Bence oyle bir dunya olmamali. Evde karısını bırakıp gonlunu eglendirecek, zevkten 4 kose olacak, ihanet edecek ama sen asalak misin parami alma...

erkege bence en buyuk ceza zaten parasini almak, intikam alinacaksa böyle alinacak. Ozellikle adaletin dogru duzgun islemedigi bizim gibi ulkelerde.

Teyzem aldatildi. Sanal konusmalar, mesajlasmalar, gidip kadinlarla buluşmalar falan. Bu kadin guclu, gururlu olmak ayağına oylece maddi ya da manevi hicbir sey talep etmeden oylece boşansın mı yani?

Eger ortada anlasmali bosanma, siddet aldatma falan yoksa tazminata, nafakaya falan bende karşıyım. Ama gidip baska kadinlarla gununu gun eden adama da oylece hicbir sey istemeden boşanmak ödül gibi bir sey.

Ayni seyi teyzem yapsa kocasi burnundan getirirdi ama kadının. Hatta belki kanunlari, adaleti falan beklemeyip kendi kendine verirdi aldatan karısının cezasını.

E kadının da gücü maddi olarak zarar vermeye yetiyor günümüzdeki durumda. Teyzeme birak nereye giderse gitsin, o pis parasini da alma falan diyorlar. Teyzemde alacağım, onun en cok sevdigi sey kadinlar ve para. Kadinlari elinden alamam ama biraz parasini alabilirim, o kadar emegim var üstünde, yemegini yaptim, temizligini yaptim, gomleklerini utuledim, hastayken baktim, hastaneye göturdüm, basinda bekledim... Hepsini bende çalışırken yaptım. Hakettigim bu muydu?

O sevdigi paralarini almadan bırakmam. Parasini istemiyorum zaten, parasini alip bir yerlere bağışlayacağım ama beni aldatmasini hazmedemiyorum. Ancak o paracıklarıni bana kaptırırsa intikam almış olacagim, yüreğim sogur en azından diyor.

Bende bunu dogru buluyorum. Sen ayaklari uzerinde duruyorsun, onun parasina ihtiyacin yok, gururlusun, güçlüsün, bosanacaksin hala ondan para mı alacaksin diyerek teyzemi sindirmeye çalışıyorlar. Hatta bircok kadini böyle sindiriyorlar ve böylece erkeklerin o tutamadiklari uc*urlarina hicbir sey olmuyor. Calisan kadin olarak nafaka almasa bile yüklü bir tazminat almasi kesinlikle gerekiyor bence.
Bosanmalarda aldatilan kadına neden nafaka alma, tazminat alma falan deniyor? Hakkı degil mi? Detaya bakar misiniz?