Güncellemeler
+1 yıl
Ya he he boş yapmayin her erkek için demiyorum mesela şu an görüş atan erkekler sizin derdinizdeb banane ama flört ettiğim erkeğin derdi olunca üzülüyorum çözüm arıyorum ama erkeklerde bu duygu yok 🙄🙄🙄🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Sende seni önemseyen kişilerle flörtleş o zaman
Emin olun yalnızca kadınlarda yok o istek. Hatta bazen çok ileri gidip "O hasta olmasın onun yerine ben hasta olayım. Ben hastalığı her türlü geçiririm zaten." dediğim oluyor. Erkeklerde yok diyorsunuz mesela, pek çok şey gibi kişiden kişiye değişir bu da. Bu arada profilimdeki soruya cevap verirseniz sevinirim. Böyle de kendimi youtubeda "öğrenciyim içerik üretiyorum kanalıma göz atın." diyenler gibi hissediyorum ama. Kimse görmüyor, haliyle merakım da tükenmiyor.
Dinlemeyin O Zaman Kardeşim Sizde Kendi Derdinizle Uğraşın Milletin Derdi Seni Veya Kimseyi İlgilendirmez
Sil baştan başlamak gerek bazen. Fıtrat işte herkesin ruh derinliği başka
Aaaaa öyleside mi varmış benim hayatımda kızlar varken ben hep onları dinlerdim ilginç
Tam derdimi anlatayım diye mesj atayım dedim msja kapalıyıs profilin
Beni dinleyen hiçbir kadın bana iyi gelemedi bugüne kadar.
Bence söylediğin şey tamamen bir saçmalıktan ibaret
a ben seni tanıyorum derdim vardı bi kere alaycı kobusmustun ve Şu an dinliyoruz diyorsun hayret şaşırmadım :)
Bazı kadınlar farklıdır işte
valla canım sana umursamaz tıpler denk gelmıs belkıde bu tarz serserı tıplılerı secenlere sormak lazım
Her kadın senin gibi değil
Bence hepsi böyle güzellik merkezi işletiyoruz ve birsuru danışan var hespi böyle onu duxellettim terk etti falan diyorlar hep sohbet ederiz danışanlar ile 😂😂
Güzellik merkezinde çalışanlar için öyle olabilir :D Dedikodu yapılıyor genelde
Hayır gelen müşteri çoğunlu kadin ve kadınların hepsi bundan şikayetçi ben çok duydum kendim de oyeleyim flört ettiğim adamın derdi olunca benim derdim gibi üzülüyorum ve çözüm arıyorum ama erkekler böyle değil
Anladım :D
Şefkat ve annelik içgüdüsü ağır basıyor.
Bizden önemli hiç bir şey yok :D dsafsg
🤣🤣 bu yalana kim inanır :)
Çünkü ihtiyacın vardır.
O zaman flört ettiğin erkeklere teker teker yaz. Ya da grup oluştur hepsine toplu yaz? Benim niye önüme geliyo bu soru?
Erkek arkadaş, aşk mevzusu hariç dinlerim
:) :) insan sana öylesi denk gelmiş
Sen bahtsız bedeviysen biz napalım
Sacmalama turk kizlarinda oyle birsey yok
Var genel
Yok yok
Maliz biz
Bencede
Analik ic güdüsü
tam tersi de neyse
ben dert dinledim
Ben dinlerim