Kardeşimin benim fotoğraflarıma bakması normal bir şey mi?

Merhaba arkadaşlar.
Gizlilik ve güvenlik için sorumu gizli kullanıcı olarak soruyorum.
Ben 23 yaşında yerli butik ajansların birinde giyim mankeni olarak çalışıyorum. Benim fotoğraflarım profesyonel olup, çalışanın rızasıyla siteye eklenmektedir. Genellikle, askılı atlet, büstiyer, crop atlet, göbeği açık bluz gibi giysilerin reklamını yapıyorum.

Geçenlerde, erkek kardeşimin (19 yaşında) gizlince internette kadın manken fotoğraflarına baktığını fark ettim. Şansım yaver gitti ve dün cep telefonunu oturma odasında açık unuttuğu an internet geçmişini kontrol ettim. Ne mi göreyim? Son 1 haftada bizim ajansın sitesine girib sadece benim olduğum fotoğraflara tıklamış. Sitede toplam 33 çeşit üründe resmim var ve hepsini her gün izliyormuş. Hepside gece 11 sonrası. Sitelere tıklama dakikalarını hesapladığımda günlük en az 1 saat baktığını fark ettim. Beğenilen ürünlerin ve göbek deliği görünen resimlerin tıklama sayısı çok. İşin garip kısmıysa sadece 1 fotoğrafımın telefonun galerisinde olması.

Sizce, bu durumu bir büyüğüme bildirmeli miyim yoksa kendisiyle konuşmalı mıyım? Amacının gerçekten ne olduğunu bilmiyorum ve bana karşı yanlış haraketi de yok. Siz nasıl düşünüyorsunuz? Bu durum tehlikeli mi?
Kardeşimin benim fotoğraflarıma bakması normal bir şey mi?