Ailemden nefret ediyorum! ne yapacam?

Ailemden ölümüne nefret ediyorum öyle böyle değil aynı evde yaşamaktan nefret ediyorum dışarı da çıkmama izin vermiyorlar ben 9 yaşındayken öz abimin cinsel istismarına uğradım çok ağır bir şekilde iki yıl boyunca devam etti babama söyledim beni evden kovdu yapan pislik kardeşim itiraf edince geri aldılar beni eve o anda çok dolduğum için rehber hocama söylemiştim daha ilkokula gidiyordum mahkeme felan filan derken psikolojim alt üst oldu beş kere ailemle mahkemeye çıktım daha ilk mahkemeye çıktığımda 11 yaşındaydım ceza almasin diye avukat tuttu dayimlar avukatının tehtidledine maruz kaldım sureklu tehtid ediliyordum neyse bu serbest kaldı aynı evde yaşıyoruz odadan çıkamıyorum bu olaylar yaşanırken babamdan tekme tokat dayak yerdim hala da yiyorum ama eskisi gibi değil icimden hepsini öldürmek geliyor aşırı kin ve nefret doluyum yaşayamıyorum nefes alamıyorum rüyalarıma giriyor unutamıyorum hayatım bok oldu psikiyatrist e de gidiyorum ilaç verip yolluyo ya onları oldurucem ya kendimi
Ailemden nefret ediyorum! ne yapacam?