Kapalı kızların "kasıtlı, planlı" olarak aykırı hareket etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben bunun artık "kasıtlı ve planlı" olduğunu hatta finanse edildiğini bile düşünüyorum.. Bu sitede bile var.. Tesettürlü ama her türlü günaha bulaşmaktan geri durmayan, hatta bunu "normal" gibi göstermeye çalışan kişiler var..
Dertleri; tesettürün ve tesettürlü hanımların şereflerini ayaklar altına almak..
Vallahi kendi hallerinde bu günaha girseler bu kadar vebal almazlar.. Ama öyle büyük bir meselenin altını kazıyorlar ki, ucu Cehennemi öfkesinden parçalanacak hale getirdiği alevler olacak! Umulur ki bu günahın farkına varırlar da tövbe ederler..
Tesettürlü demek doğru olmaz gerçi.. Zira tesettür sadece örtünmek, kapanmak değil.. Setretmek, gizlenmek, dikkat çekmemek anlamını taşır..
Bu yüzden tesettüre uymayanlar kendilerine tesettürlü demesinler.. Bunu gerçekten bilenler zaten tesettürlü demiyorlar..
Yorum yaparım ama ağır olur ondan uzatmak istemiyorum , sizi ve görüşlerinizi normalde beğenirim bunda da haklılık payiniz var fakat karşınızdakine kapalı misin tesettürlu musun diye sormadiniz misal bu kişilere ikinci olarak bu insanlar açık saçık çıplak dolaşsa şu an ki halinden daha mı iyi olacaktı gerçekten , belki tam anlamıyla yapamıyor fakat Allah ile kul arasında değil mi bu? Haşa onları yargılama yüceliğine nerden ve nasıl erişiyorsunuz yuzde kaç müslümanız ki biz eksiğimiz hatamız hiç mi yok? Bu kadar iğrençliklerin yapıldığı sitede duran biz ve sizlerin bunları yargılamaya hiç hakkı yok
Bak dediklerine katılıyorum ama insanlar ve yanlışı hatası olur algı yapmaya çalışanları bir kenara koyuyorum gerisine bu kadar katı yaklaşmak haksızlık bu bana sana ya da bir baskaisna düşmüyor senin sorumluluğunda olan insanları uyar başkasını değil
Ben bunun sosyal baskı ile alakalı olduğunu düşünüyorum açıkçası. Hepsi için diyemem ama dindar bir aileye sahip olup çevre aile baskısından kapanmak zorunda olan kızlar madem açılamıyorum dilediğimi böyle yaparim diyor bence. Pek dile getiriliyor ama bu şekilde baskı ile kapanan çevre baskısından açılmaya çekinen çok insan var. Hepsi için diyemem ama benim Görüşüm bu. Herkes dilediğini yapmakta özgür tabiki.
Bununda en büyük sorumlusu ak parti iktidarı tesettürü kullandı, zaten aklı başında bir insan bir kadının gerçekten tesettür sahibi olup olmadığını anlar çünkü tesettür sadece başını kapatmak değil el ve yüz hariç bütün vücudunu örtmek demektir.