Bazı şeyler, yorulduğunuza değiyor mu?

Hiç değmiyor. Bir bakıyorsun çok yorulmuşsun yorulduğun şeye bakıyorsun değmemiş. Yorduğu gibi birde üzüyor. Nasıl değsin bu durumda? Sevişmesi gerekir insan yorulduğunu değsin diye.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Selamlar kuzum.🌸 Zorluk olmadan bir güzelliğe ulaşmak zordur benim nazarımda. Zorlukları aşıp yorulacaksın ki sonucuna değsin. Eminim ki değecek ben değeceğine inanıyorum. Rabbim büyük yüzümüzü kara çıkartmasın inşaAllah.
Bazen değiyor bazen de keşke hiç yaşamasaydim o anı veya günü diyorum mesela dün ü hiç yaşamamış olmak isterdim veya bugünü şu iki gün berbattı özellikle iyi birşeyin arkasından kötü bişey olunca oluyor genelde değmiyor ya gerçekten uğraşmamak en iyisi
su an hayır emek harca ugras kar marjın dussun ve gelinen son noktaya bak
acıl erken secım yapılmalı
Sorun şu yorulduktan sonra değmez demek yani 70 yıllık hayat olduğunu düşünürsek yorulmadan farkına varmak daha önemli
Değen de var değmeyen de.
Sonucu görmeden anlamak zor oluyor bazen.
Herşeye değer… oturup napcan o zamanda yoruluyor İnsan :)
daha değdiğini görmedim o günleri de görecek mi bu gözlerim bilmiyorum
Hayır değmiyor. Enerji insan için çok lazım bir şey, gereksiz kullanmak tüketmek istemiyorum
"Bazı"şeyler değiyor.. Değmeyen de yok değil hani..
Seks... Delicesine zevkli ve yorucu oluyor. Ama değiyor doğrusu
Bazen evet, bazen hayır yaşadığımız olaya göre değişiyor. Birşeyler yaparken sonucu iyi düşünmek gerekiyor sanırım.
Bazı şeyler değiyor, bazı şeyler değmiyor...
Değen var ama karşılığı yok
Zor yollar genellikle, güzel yerlere çıkar...
Aleyküm selam Bagzi şeyler evt
Her zaman her şey yorulduğumuza değmez zaten
Değişir bu durum degmedi de oluyor (
Yorulduğum şeyler, uğruna değecek şeyler
Değmesi için vızıldıyoruz
Hiç bir şey değmiyor.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş