Kişilik & Karakter Yorulmayan var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bugün de mesaiyi doldurduk şükür, yorgunluk yorgunluk ve yorgunluk Yorulmayan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Yoruldum 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Eh işte, sizler çalışma sırasında eldiven 🧤 kullanmıyormusumuz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kullanıyoruz ama ellerim terliyor sıcak basıyor o yüzden tercih etmiyorum ben Yorumla
İzmirliiih Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Tamam en güzel eller senin 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka be Yorumla İzmirliiih +1 yıl Ugrasiyim dedim sakin 😃 Yorumla Soran +1 yıl Çalışıyorum ben o ellerle akşama kadar, çok şükür varlıklarına Yorumla İzmirliiih +1 yıl Emektar onlar emektar Yorumla Soran +1 yıl Tabikide , kurban olurum ben ellerime be Yorumla İzmirliiih +1 yıl Dolma parmak 😃 Yorumla Soran +1 yıl Parmaklarım kalın değil ben yakından çektim o yüzden öyle görünüyor Yorumla İzmirliiih +1 yıl Kap kalın Yorumla Soran +1 yıl Yüzük numarası bile 16 yok , nasıl kalın olabilir Yorumla İzmirliiih +1 yıl Benim ellerimden kalın Yorumla Soran +1 yıl Napayım şimdi isyan mı edeyim , Allah'ım niye kalın niye şöyle böyle değil mi diyeyim. Var çok şükür var yani her işimi görüyorum kimseye muhtaç etmiyor beni daha ne isteyeyim Yorumla İzmirliiih +1 yıl Kizdırmak istedim seni 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Derdin mi yok başka Yorumla İzmirliiih +1 yıl Senden başka yok Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ewet git soğuk duş al 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yorulduk valla ya. Hergün bir iş çıkıyor. 0 0 Yorumla
PİRDAŞEFENDİ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Allah kolaylık versin bugün yorulmadim 0 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Bugün 4-5 saatim sanayide geçti harbi yorucuydu. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Meyve toplama işinden mi dönüyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır , seradan. Tır yükledik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kolay gelsiin emeğine sağlık Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl O eller neler yaptı kim bilir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neler yapmadı neler 4 palet iş yaptım bugün öldüm öldüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah kolaylık versin Yorumla Soran +1 yıl Amin inşallah Yorumla
GizliZevkler15 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Iyi istirahatler 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ewt var 0 0 Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 394 cevap paylaştı. Evet yorucuydu 0 0 Yorumla
Zenginnnerkeekkk Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Ellerine kurban 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Dilinize sağlık diyeyim bende Yorumla Zenginnnerkeekkk +1 yıl Emek var ya ellerinizde o yüzden yazdim Yorumla Soran +1 yıl Bende güzel sözünüze istinaden söyledim Yorumla Zenginnnerkeekkk +1 yıl Teşekkürler gizli ve çalışkan hanim Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim gizli olmayan ve kaslı bey Yorumla Zenginnnerkeekkk +1 yıl Teşekkürler belkide sürpriz yaparsınız bana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yoruldum
Eh işte, sizler çalışma sırasında eldiven 🧤 kullanmıyormusumuz
Kullanıyoruz ama ellerim terliyor sıcak basıyor o yüzden tercih etmiyorum ben
Tamam en güzel eller senin
Ne alaka be
Ugrasiyim dedim sakin 😃
Çalışıyorum ben o ellerle akşama kadar, çok şükür varlıklarına
Emektar onlar emektar
Tabikide , kurban olurum ben ellerime be
Dolma parmak 😃
Parmaklarım kalın değil ben yakından çektim o yüzden öyle görünüyor
Kap kalın
Yüzük numarası bile 16 yok , nasıl kalın olabilir
Benim ellerimden kalın
Napayım şimdi isyan mı edeyim , Allah'ım niye kalın niye şöyle böyle değil mi diyeyim. Var çok şükür var yani her işimi görüyorum kimseye muhtaç etmiyor beni daha ne isteyeyim
Kizdırmak istedim seni 🤣
Derdin mi yok başka
Senden başka yok
Ewet git soğuk duş al
Yoruldum
Yorulduk valla ya. Hergün bir iş çıkıyor.
Allah kolaylık versin bugün yorulmadim
Bugün 4-5 saatim sanayide geçti harbi yorucuydu.
Meyve toplama işinden mi dönüyorsun
Hayır , seradan. Tır yükledik
Kolay gelsiin emeğine sağlık
O eller neler yaptı kim bilir
Neler yapmadı neler 4 palet iş yaptım bugün öldüm öldüm
Allah kolaylık versin
Amin inşallah
Iyi istirahatler
Teşekkür ederim
Ewt var
Evet yorucuydu
Hayat yeni başlıyor