Kişilik & Karakter Sıkıcı geçiyor hergun? dilaraayeenur Takip Et Xper 3 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Neden böyle ya Güncellemeler+1 yıl Sapık yorumları atanlara teşekkür ederim tek tek engelliycem sizi Sıkıcı geçiyor hergun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Bugün ayrı bir sıkıcı 0 0 Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Daha ne kadar sıkıcı olacak acaba dedikçe daha sıkıcı bir hal almaya başladı. O yüzden sıkılmayın arkadaşlar bundan sonra artık rahat olun. Gevşeyin aksın gitsin. 0 0 Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Merhabalar Sıkıcı değil aslında elimizdeki nimetlerimiz için şükretsek Rabbimize sıkcı geçmez ve bizden daha kötü olanlar var 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. havalar kötü ondan, burdan sosyalleşiyorum vakit geiçiyor en azından 0 0 Yorumla
BurcuQueen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 453 cevap paylaştı. Keşke taş olsaydım aynı görevi görüyor 1 1 Yorumla dilaraayeenur +1 yıl Aynen bir anlayan çıktı sonunda Yorumla
saglik112aski Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Benim çok atroksiyonlu 😄112 de çalışıyorum daha yeni vakaya gittim kız sevgilisini dövmüş 😄 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. her şey anlamsızlaştı çünkü. 0 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Hayat sıkıcı değil sen fakirsin şazimenk 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Naber dilara 0 0 Yorumla
Deniz7652 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Neden 0 3 Yorumla Deniz7652 +1 yıl Neden dedim Yorumla dilaraayeenur +1 yıl Neden olacak hayat boş Yorumla Deniz7652 +1 yıl Zevk veermiyor Yorumla
HarikaAkrep Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Kafa dagit 0 1 Yorumla doğuş2 +1 yıl Rehberlikçinin hayatıma katkısı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bugün ayrı bir sıkıcı
Daha ne kadar sıkıcı olacak acaba dedikçe daha sıkıcı bir hal almaya başladı. O yüzden sıkılmayın arkadaşlar bundan sonra artık rahat olun. Gevşeyin aksın gitsin.
Merhabalar
Sıkıcı değil aslında elimizdeki nimetlerimiz için şükretsek Rabbimize sıkcı geçmez ve bizden daha kötü olanlar var
havalar kötü ondan, burdan sosyalleşiyorum vakit geiçiyor en azından
Keşke taş olsaydım aynı görevi görüyor
Aynen bir anlayan çıktı sonunda
Benim çok atroksiyonlu 😄112 de çalışıyorum daha yeni vakaya gittim kız sevgilisini dövmüş 😄
Aynen ya bence de ööyelee
Benimde sıkıcı geçiyor birde yatılı okulda okuyorum ya
Selam, nerede ve ne yapıyorsun?
her şey anlamsızlaştı çünkü.
Hayat sıkıcı değil sen fakirsin şazimenk
anan parka götğr mğyor mu
Benimde öyle
Naber dilara
Neden
Neden dedim
Neden olacak hayat boş
Zevk veermiyor