Ped erkeklerin kullanması gereken bir şey olsaydı ped-matikler her yerde kurulmuş olur muydu?
7
6
Görüşünü yaz
7Kız Görüşü
6Erkek Görüşü
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
76
met96 | Aile & Toplum konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Aynen bu yüzden erkek sığınma evleri var erkekler ölen babasının emekli maaşını alıyor aynı şekilde erkekler 18 yaşını geçsede babasının sigortasından faydalanıyor. Yasalar her şekilde kadının yanında olmasına rağmen yinede böyle paylaşımları görmek insana söyleyecek söz bırakmıyor
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Çilek_22 | Aile & Toplum konusunda 923 görüş paylaştı.
Master
1 ay
Sanmıyorum.. Olabilecek bir durum söz konusu olsa idi şayet, zaman şu an her yerde her nokta da prezervatif de ücretsiz dağıtılıyor olurdu.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Lifeisnice | Aile & Toplum konusunda 150 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Bu mantığa erkekler için heryere ücretsiz prezervatif-matikler de kurulması lazimdi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
76Aynen bu yüzden erkek sığınma evleri var erkekler ölen babasının emekli maaşını alıyor aynı şekilde erkekler 18 yaşını geçsede babasının sigortasından faydalanıyor. Yasalar her şekilde kadının yanında olmasına rağmen yinede böyle paylaşımları görmek insana söyleyecek söz bırakmıyor
Sanmıyorum..
Olabilecek bir durum söz konusu olsa idi şayet, zaman şu an her yerde her nokta da prezervatif de ücretsiz dağıtılıyor olurdu.
Bu mantığa erkekler için heryere ücretsiz prezervatif-matikler de kurulması lazimdi
ben de bunu düşündüm :)
Daha sopuk kanlı okurlardı heralde diye düşünüyorum biz kadınlar nariniz
Ped matik derken banka matik gibi mi yani ne saçma bir gosteris
Bunu yazan görseldeki arkadaş çok çaba sarf edip bilim yapmış. 🤣🤣🤣
hım yani böyle olur muydu bilmem ama ayıp sayılmazdı, siyah poşete koyun denilmezdi buna eminim
Olurdu çünkü onlar erkek
O kadar da değil neyin kafası bu.
Boş sözler boş uğraşlar
Sanmıyorum
Pipim her ay kanasa düşer bayılırım
Beni güldürdün yA Allah seni de güldürsün 😂
Sanmıyorum