Bana karşı sevgilisini tercih eden arkadaşımla küsmeli miyim?

Arkadaşlar biraz uzun olacak. Benim yakın bir kız arkadaşım var ondan hiç beklemediğim şeyler yapıyor İki haftalık falan bir ilişkisi var kendisiyle bir plan yapmıştık sevgilimden izin almam gerekiyor dedi aradı yanımda çocuk biraz mırın kırın yaptı sonra dedi benim içim rahat etmedi sevgilimin çalıştığı yere gidelim ondan sonra planımızı yaparız akşam beni götürdü ve orada o kadar hareketleri değişti ki bir anda ben gitmeyeceğim ya burada kalacağım sen eve git dedi sattı yani Çok şaşırdım ve çok kırıldım ama ondan sonra bunu ona bahsetme şansım olmadı4.05 gün mesajıma cevap vermedi sonra bir yazdı aldatmış beni falan diye kırgın olmama rağmen yine yanında oldum Ve hala ona karşı kırgın olduğumu bilmiyor anlamadı bile ondan sonra kendisiyle yine görüştük Görüştüğümüz günden sonra sevgilisiyle tekrar barışmış ve bana en son yine barışmadan önce Yazmıştı ve hala günlerdir mesajlarima bakmıyor yani anladım ki sadece ayrıldığı zaman bana yazıyor oda dert yanmak için Ben de kötü zamanlar geçiriyorum ve yanımda değil sormadığı için haberi bile yok Düşününce gerçekten yaptıkları çok kırıcı geldi kendisiyle konuşmayı tamamen kesmeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım
Bana karşı sevgilisini tercih eden arkadaşımla küsmeli miyim?