Bugün evimizin buralarda bir lise menzuniyet balosu vardı. Bugün giyinen kızları görünce şaşkınlıktan alamadım kendimi. Lise menzuniyet balosuna giyilen elbiseler o kadar iddialı yani yarı çıplak ve dekolte teriminin cevabını orada bulmak çok kolay. Lise balolarına süslenilmeden gidilmiyor mu? Neden, neden :DGörseller temsili değil, böyleydiler :D
Lise balolarına neden yarı çıplak ve dekolteli gitme ihtiyacı hissediyorlar?
Yavrucuğum ben senin yaşında popüler kültürün içinde geçiyordum. Mtv özentisi slut bir genç yaratmak için neler yapmadılar. Daha 18 yaşına bile girmemiş gençlerin slut giyim ile balo veya yıl sonu partilerine gitmesini etik olmadığını söylüyorum. Bunu dünyada tek söyleyen ben değilim, birileri sizi yön veriyor. Hep bir sürü şeklinde yaşamaya devam edeceksin. Belki birgün anlarsın benim dediğimi..
bir kadın çoğu zaman erkek için hazırlanmaz düğünler olsun mezuniyet olsun kadın kadının düşmanıdır hep şöyle düşünürler acaba ayşe ne giycek benim elbisem daha güzel onun ayakkabısı hangi renktir acaba falan filan
mezuniyet balosuna giden öğrencinin kıyafetinden çıkan anlama bak aynen sizi gibileri etkilemek için giymiştir kesin özgüvene bak ya erkekler inanılmazlar gerçekten