4 kişilik arkadaş grubu sorunu?

Olay şu biz 4 kişilik arkadaş grubuyduk ve her zaman dışlanan bendim, onların aralarında bir sorun olduğunda sürekli aralarını düzeltmeye çalışan da. O grupta bir tane kız vardı en başından beri hiç sevmiyordum bana garip geliyordu davranışları falan. Sonra bir olay oldu hepsi birbirine küstü, bende zaten yakın arkadaşım için o gruptaydım. Onları her seferinde yine barıştırmaya çalıştım yemediğim hakaret kalmadı. Biri geldi sen kim oluyorsun falan dedi birkaç gün önce de özür diledi ama asla affetmeyeceğim yaptığım şeylere rağmen çok ağır konuştu. O sevmediğim kız da dün tehdit ederek, bayağı ağır konuştu adımı yalakaya falan çıkardı. Arkamdan da sürekli konuştuğunu duydum. Bu ikisi okulda sürekli yanıma gelip niye küstün bizle, senle ilgili bir mesele yok, o küstü diye (yakın arkadaşım) niye bizle konuşmuyorsun falan diyip duruyorlardı. O kadar yaptıkları şeylere rağmen sanki onlar yapmamış gibi. Dün o mesajları okurken çok sinirlenmiştim cidden ne yapmam lazım. Bunlarla aynı okuldayız, sürekli yüz yüze bakıyoruz.
4 kişilik arkadaş grubu sorunu?