Biz 3 kişilik bir arkadaş grubuyuz fakat çoğu zaman dışlandığını düşünüyorum Örneğin sürekli beraber konuşuyorlar
WhatsApp grubumuz olmasına rağmen özelden konuşuyorlar
Bir tartışma olduğu zaman hep ben haksız oluyorum birbirlerine şifrelerini veriyorlar bana vermiyorlar bana söylemek istemedikleri şeyler var gizli gizli konuşuyorlar
arkamdan dedikodumu yaptıklarını düşünüyorum konferans konuşması yapabileceğimize rağmen onlar hep birlikte konuşuyorlar
bir yere Gideceğimiz zaman hep beraber oturuyorlar
Ne yapacağım bilmiyorum onlardan ayrılmak da istemiyorum
karşına geçip düzgünce konuşamıyorum da çünkü buna mı kırıldın diye alay edeceklerini biliyorum konuşamıyorum
sürekli onlarla sohbet açmaya çalışıyorum ama onlar kapatıyorlar Ben yazmadığım sürece bana yazmıyorlar
Ne yapmam gerekiyor Lütfen bana yardım edin?
WhatsApp grubumuz olmasına rağmen özelden konuşuyorlar
Bir tartışma olduğu zaman hep ben haksız oluyorum birbirlerine şifrelerini veriyorlar bana vermiyorlar bana söylemek istemedikleri şeyler var gizli gizli konuşuyorlar
arkamdan dedikodumu yaptıklarını düşünüyorum konferans konuşması yapabileceğimize rağmen onlar hep birlikte konuşuyorlar
bir yere Gideceğimiz zaman hep beraber oturuyorlar
Ne yapacağım bilmiyorum onlardan ayrılmak da istemiyorum
karşına geçip düzgünce konuşamıyorum da çünkü buna mı kırıldın diye alay edeceklerini biliyorum konuşamıyorum
sürekli onlarla sohbet açmaya çalışıyorum ama onlar kapatıyorlar Ben yazmadığım sürece bana yazmıyorlar
Ne yapmam gerekiyor Lütfen bana yardım edin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer