Herkese günaydın ☕
Uyku, beslenme, spor, stres hepsi bir bütün. Ama uyku düzeni yoksa en az 3 saatlik açlık ile uyunmuyorsa diğer üçünün bir anlamı yok.
Vücut uykudayken melatonin salgılıyor. Büyüme hormonunun salgılanmasını sağlıyor. Tok uyuduğun zaman vücut dinlenmek için geçireceği zamanı yediklerini hazmetmek için uğraşarak geçiriyor
Sabah 6 da kalktım, çok dinç uyandım. Dün birazcık grip falan derken iyi dinlendim.
Bakırköy sahiline gittim yarım saat koştum. Aşırı güzeldi. 😏
Erken uyanmanın enerjisi çok güzel.
Uyanınca ilk 3 dk çok önemli 😅
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!günaydınnnnn 🙏
geç yatıp erken kalkmayanlardanım. genellikle saat 3-4 de uyurum, 9 da uyanırım. 🥱
mesaim dokuzda başlamasa 8 de kalkabilmek için erken uyurdum 😅
Hiç uyku düzenim yok ama şu an yazlığa geldiğimden dolayı inşallah gece uyur gündüz uyanırım diye umuyorum.
Ne kadar geç uyusam da erkenden uyanabilme özelliğine sahibim. Hafta içi iyi oluyor da tatil günleri uyumak için zorluyorum kendimi.
Tünaydın kuzum. Ben geç yatıp geç kalkanlardanım.😃 Tabii sabaha mecburi işim varsa erken kalktığım da oluyor.
Geç yatıp erken uyananlardanım evet.. Benim elimde olmuyor çoğu zaman bu çünkü yıllardır böyle.. Keyifli günler..
Hayatı daha çok yaşamak için mümkün olduğu kadar az uyumaya çalışıyorum... Hatta küveti sıcak su doldurup içerisinde uyuyorum. Daha iyi geliyor.
Erken uyanmaktan nefret ediyorum. Gece dalma sorunum bazen nüksediyor. Bence erken kalkılacaksa erken yatılmalı.
Dünyanın en büyük işkencesi alarm ile güne uyanmak erken ya da genç yat fark etmez
Bazen erken uyurum bazen geç fakat hep erken kalkıyorum
Evet geç yatmak zaten alışkanlık oldu ev hanımı olduğum için ne zaman uyanırsam o zaman kalkıyorum
1 de yattım 6 kalktım isyerimede erkenden geldim artık yaz geldi balkonda kahve keyfi☕🍫
Günaydın evet buradayım yaklaşık 3 saatlik uykuyla duruyorum
Ortalama 3-4 arası yatar 7.30 08.00 kalkıyorum yıllarca böyle inşallah bir gün patlamayız🙂🤦🏻♂️
Ne geç yatıyorum ne erken uyanıyorum. Hiç uyumuyorum 😂
sorma gitsin gece 1 de yatıp 7 de ayaktayım. en zor gün ise cuma günü oluyor. vücut artık çekmiyor.
Çalışma hayatı yüzünden maalesef erken uyanıyorum 😑 artık erken uyanmaya o kadar alıştım ki tatillerde bile erken uyanıyorum 😑
keyfi için geç yatıp, erken uyanmak zorunda olanlardan..
Günaydın 💞 erken uyanmayı severim ama bu hafta hiç sevmiyorum beni salsınlar yatayım hep istiyorum.
Erken uyuduğum gün olmadı hiç geç yatıp erken kalkarım
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş