Aile & Toplum Erken mi uyursunuz geç mi? benGÖKÇE Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Valla erken uyumayı seviyorum çünkü gün boyu çok dinç dinamik oluyorum. Ama böyle geç yatınca günümün ebesini belliyorum 🤦🏻♀️😂 Güncellemeler+1 yıl Herkes sence belli olmuyor mu filan demişte belki normal de erken uyuyup da bugünlük geç yatanlar vardır biz de biliyoruz saatin kaç olduğunu 🤦🏻♀️ 😂 Erken mi uyursunuz geç mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. Duruma göre değişiyor. ama uykum varsa geç uyuyorum 0 0 Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ebe belleme gayet ferah bir eylem. Ben erkenciyimdir sabah 6 gibi uyuyorum... 0 6 Yorumla benGÖKÇE +1 yıl 6 çok gec Yorumla SeninİcinGeriGeldim +1 yıl Kaçta yatayım Yorumla benGÖKÇE +1 yıl Bence 2 ideal Yorumla SeninİcinGeriGeldim +1 yıl Tamam Yorumla benGÖKÇE +1 yıl Anlaştık Yorumla SeninİcinGeriGeldim +1 yıl Tamamdır Yorumla
melzisback_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Erken uyumayı seviyorum 11 de gözlerim kapanır dbsbs 0 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 1 aydır uyku düzeni diye bir şey kalmadı. Uyumak istiyorum ama uyumamak da. 0 0 Yorumla
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İş olmadığı zamanlarda, gün doğumuna kadar uyumuyorum. 0 0 Yorumla
kuryeparçası Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 405 cevap paylaştı. İşe göre değişiyo, program da gece varsa sabahlar olmasın 🥳 0 0 Yorumla
yasinnn22 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İşteki vardiyama göre degişir Genelde geceleri aktif olurum 0 0 Yorumla
CutieJat Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl Bu saatte sorduğun soruya bak 😄 erken uyurum 1 1 Yorumla benGÖKÇE +1 yıl Şimdi aklima geldi sfhjkk Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl 2,5’tu uyuduğumda kalktığımda 9,5 0 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. O zaman neden uyumuyorsun? Ben gece insanıyım. 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. gece insanıyım uyumam 0 0 Yorumla
tarantubaboo Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Hep böyle normal sorular sorman ne güzel 0 1 Yorumla benGÖKÇE +1 yıl Ne sorayım ki başka saçma sapan sorunca da saçma sapan cevaplar geliyor malum 😅 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Standart. 12 yatış 6 kalkış. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Erken uyurum 0 0 Yorumla
Emir38 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 859 cevap paylaştı. Kime göre 😂 0 0 Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Maalesef geç 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Is yokken geç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Duruma göre değişiyor. ama uykum varsa geç uyuyorum
Ebe belleme gayet ferah bir eylem. Ben erkenciyimdir sabah 6 gibi uyuyorum...
6 çok gec
Kaçta yatayım
Bence 2 ideal
Tamam
Anlaştık
Tamamdır
Erken uyumayı seviyorum 11 de gözlerim kapanır dbsbs
1 aydır uyku düzeni diye bir şey kalmadı. Uyumak istiyorum ama uyumamak da.
İş olmadığı zamanlarda, gün doğumuna kadar uyumuyorum.
İşe göre değişiyo, program da gece varsa sabahlar olmasın 🥳
İşteki vardiyama göre degişir Genelde geceleri aktif olurum
Bu saatte sorduğun soruya bak 😄 erken uyurum
Şimdi aklima geldi sfhjkk
2,5’tu uyuduğumda kalktığımda 9,5
bu saatte yazabildiğime göre sence
Geç uyurum. Hatta çoğu gece uyumam
O zaman neden uyumuyorsun? Ben gece insanıyım.
Canım ne zaman isterse
gece insanıyım uyumam
Hayr belli olmuyor mu
Sanane örümcek kafalı
Tamam beyinsiz.
12 de uyurum işte olmazsam
Hep böyle normal sorular sorman ne güzel
Ne sorayım ki başka saçma sapan sorunca da saçma sapan cevaplar geliyor malum 😅
Standart. 12 yatış 6 kalkış.
belli olmuyor
Erken uyurum
uykum nezaman gelirse artık