Yeri geldi ağzını payını veriyorum kaynanamın eşim hediye aldı ama bu çok pahalı dedi görümcem evime geldi ama burası çok tozlanmış halbuki kendi evi de aynı şekilde hicbizaman dile getirmwedim evinin seyini ama artik konusmanin vakti.
buna nasil adim atarim En büyük hatam birseylefi düsünüp söylemekten biktim yeni evliyim diye saygida kusur etmim diorum ama yeter !
ablasi cok bilmisliginden
annesi cok muhafazakar ve beni oldum gibi degil istedikleri gibi yönetmeye calisiolar napabilirim
buna nasil adim atarim En büyük hatam birseylefi düsünüp söylemekten biktim yeni evliyim diye saygida kusur etmim diorum ama yeter !
ablasi cok bilmisliginden
annesi cok muhafazakar ve beni oldum gibi degil istedikleri gibi yönetmeye calisiolar napabilirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bana kendi ailem karışmıyo siz kimsiniz mk de
Bana kalsa sövecem
Hak ediyorlar
Yapmadıkları kalmadı yemin ederim sana niye gelmiyon eşim işe gitmeden beni annesigile bırakırız çünkü ehliyetim yok eve gitmem 1 saat hadi gel çıkalım dedi gittik çıktı kıyafetçiye giriyor sen de birkaç şey ben de babanın yanında olmaz öyle sankı etek Giyindim anlamadım dedim hani rahat bir şey sectim bizim eve gelince giyersin diye hemen lafı çevirdi gerek yok dedim yinede aldı giyinmiorum İzine gittiğimizde mesela birkaç gömlek almıştık bana onları filan giyinsene niye girmiyorsun nerdeki onlar sanane ya sanane
İzin verme isteğini yapmasına
İzin vermiyorum işte gittim aldım elbiseyi giyince
Çok uyuz tipler ya işin zor
Aynennn
Koy posta gönder uzatmadan
Nasil yapim ki Hele görümcemin kocası o daha tehlikeli bütün herkese şey olmuş rezil olmuş bugün gene bana oradan laf sokuyor suskunluğum dan bide instagramda takip edio silsem mi
Silmene gerek yok sana laf edince karşılık ver
Ya böyle sessiz dedi o gün doğum günü vardı ve aşağıda oturmuştu bir kadın geldi yabancı tanımıyorum işte ablası bu durumu işte anlatıyor komşu geldi oturdu gitti ama sonra bana sessizce diyor müneverden sikilmistir eve gitmiştir biliyor ya konuşmayacağını sesizce bunu dio
S. trsin gitsin de sende
Ya masada oturuyoduk enistesi sesizce dedi dedim lan benim enistelerim bundarin yaninda ne ki Yemeğe gidiyoruz görümcemin kocası işte bunları yapan görümcem demiş gelırken içecek gitsene Gidiyor getire getire küçük teneke iki tane fanta getiriyor kendine eşine orada o kadar insan var dedim rezil içimden rezil dedim
Pislikler ya
Bir yandan diyorum birilerine laf yetiştirmek gerekmez yani kavgaya bile gerekmez zaten yarın görmiycem ama bir bakıyorum yine bir araya geliyoruz ve yeter artık yani sevmediğim insanlar olmuşlar artık beş ay içinde düşün sana bir de diyorlar niye anne demiyorsun neden diyim bana annelik mi yapıyor
Kocanın susturmasi lazım muhattap olmamaya çalış
Ve evlerine gidiorum Hadi oğlum camiye git bugün sohbet vardı tam kalkcağımız anda hep bir şey çıkarırlar biz otururuz seni bekleriz 2 saat bıde orada oturacaktım Yani evlerine gidiyoruz oturmak için orada da bir şey çıkarıyor, En son pazartesi günü görüştük bugün kısa görüştük Niye gelmedin diyor sesi gibi ne yaptın evde sıkılmadın mı ben orada yalan söylemek zorunda kaldım
Direnceksin. Ne oldu son durum?
olduğun gibi biri olmaktan vazgeçme