Zelensky ülkeden erkeklerin çıkışını yasakladığı için sadece kadınlar ve çocuklar geliyor. Sizce ülkemizde gelirlere ne gibi iyi ve kötü sonuçları olur
Gelsinler

Gelmesinler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kültürsüz mal ukraynalıların hepsini sarışın mavi gözlü silikonlu kadınlar sanıyo lqjdkwjf üniversitede erasmusta ukraynaya gitmiş biri olarak sarışın mavi gözlü oranı biz türklerle aynı neredeyse. Beyaz tenli kahverengi saçlı kahverengi gözlü insan sayısı daha baskın
canım iste
hayır Ruslarla genetik fark çok az.
Ayrıca cicişleri komiklik olsun diye koydum.
Son olarak Slav kadınlarının silikona ihtiyacı olmaz
Üstün ırk falan sanıyosun ama bi bok bildiğin yok, sen sadece tipik yabancı kadınları Tanrı seviyesinde sanan kültürsüz cahil bi ortadoğu erkeğisin :D onların da memeleri yeri geldiğinde sarkabiliyor, küçük olabiliyor insanız çünkü sonuçta başımıza böyle olaylar gelebiliyo genetik olarak kimse kimseden üstün değil. Cahil :D
Üstün ırktan söz etmedim, genetik olarak Ruslarla yakınlar ve dolayısıyla sarı saç mavi Göz popülasyonu yüksek oranlara sahip. Sen bunu üstün ırka bağlayarak aşağı kompleksini belli ettin.
AMA EVET BİZ ORTADOĞU ERKEKLERİ YABANCI ÖZELLİKLE CERMEN, RUS KADINLARINA VEYA ASYALILARA HASTAYIZ
Sus artik hem cinsimden utanmami saglayan yaratik
Aynen sen elini s2kmeye devam anladım ben seni :D
@Macoharderkek İsme bak yav maço Hard ne futbol holiganı mısın kurtlar vadisi özentisi mi? Sen daha utanılasıcasın
Ironisine yazdim dostum
@Macoharderkek Ben de o fotoğrafı ironisine koymuştum
Hele Bi gelsin Ukraynalı gacılar
Suriyeleri istemeyip ukraynalari istemen komik
Cevap
4Cevap
Ülke yol geçen hanı mübarek Orta doğunun çöplüğü olmuştuk zaten birde onlar gelsin.
Gelsinlerde bizim abazalar yanlış birşeyler yapmaz umarım
Bunlar Ukraynali mülteci değil Esra ceyda kardeşler eskkort gibiler
Mülteci mültecidir ayrım yok!
Ukrayna diyip cicişler in fotosunu koymak
Biraz komiklik katmak istedim
Gelmesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?