Bizim ülkeye gelmezler ki bizim ülke ortadoğunun çöplüğü haline geldi nerede işe yaramaz ADAM varsa bize gelir kadınlar falan gelmiyo zaten afganlar karıyı çoluğu çocuğu bırakıp geldiler bizde müslüman kardeşlerimiz falan dedik mq :D
Tüm mülteciler s*ktirsin gitsin kendi ülkesine Suriyeli ve Afkanları kovmak varken bunlar gelsin mi diyen Türk erkekleri beni kendi ırkım dan soğumama neden oluyor sırf güzel kadın var diye ülkesine mülteci gelsin isteyen ve sırf din kardeşi diye Suriyeli Afkanları hoş gören insanları gördükçe ülkeden soğudum
Lira değerliyken buraya orôspuluk yapmaya geliyorlardı, artık bizim karılar onların memleketine gidiyor. Savaş halinde Avrupa'ya giderler, Türkiye'nin bir forsu kalmadı artık
Tuvalet den sonra a*m'ını yıkamaya kadın için çok fazla heveslisiniz hijyen yok onlarda ayrıca seninle diskoya gider gözünün önünde başka adamla sürtüne sürtüne dans eder bir şey diyemezsin
3 yıl Marmaris de yaşadım gayet iyi biliyorum yatak da çok ateşliler kocalarını da aldatıyorlar tek gece için gayet iyi ama eve alınmaz ve dediğim gibi hijyenik değiller
Yok be ne aşevi. Bunlar Ukraynalı kadın s1kmek istiyor dertleri o. Doğuda falan evlilikler bozuldu. Kadınların üstüne kuma falan geldi hep Suriyeliler yüzünden. Şimdi sıra Batıdaki kadınlara geldi tabi.
Ukraynalı kadınla yatmak harika değil kadınlar wc den sonra yıkamak yerine peçete ile silip çıkıyor Türk erkeklerinin çoğu yatmadığı için onlarla harika cinsel ilişki olacak sanıyor ateşli kadınlar ama temiz değiller