Ailem en yakınlarım ile kavga ettim geri dönülmez ağır şeyler yaşıyorum böyle sorunlarla nasıl başa çıkarım?

Bir kaç saat önce ailemle kavga ettim. 19 yaşındayım babamın evinden ayrıldık annem ve kardeşlerim ile dayımın evinde babamdan ayrılmaya ev tutmaya çalışıyoruz. Evet babam var ama yok benim için. Annem benim dayanağım gücümdür ama o da bana sırtını çevirdi. Şu an bozuk aramız. Surekli hakaret işitip duruyorum. Beceriksiz, hakkini, savunamayan, pasif, bencil.. aynı şekilde çok yakın olduğum ablam da yok şu an yanımda onlarla daha önce de böyle şeyler yaşadık konuşunca halledilmiyor ben düşünce kötü olunca kimse yanımda kalmıyor yıllardır aile sorunlarının için geberip duruyorum artık pek güçlü kalamıyorum liseden sonra bırakmak zorunda kaldım iş bulamıyorum bulsam bile surduremiyorum psikolojim iyi değil stres beni yiyip bitiriyor. Destek çıkan bir insan yok ve ben artık dayanamıyorum. ( daha demin de babamın yillar öncesinden gayrimeşru bir çocuğu varmış onu öğrendim ) bunlar bana fazla arkadaşlar haberlerde görüp ay başımıza gelmesin diyeceğiniz şeyler başıma geliyor. Nasıl güçlü durabilirim destek olmayınca insanın aklına geberip gitmek geliyor..
Ailem en yakınlarım ile kavga ettim geri dönülmez ağır şeyler yaşıyorum böyle sorunlarla nasıl başa çıkarım?