Annem ve babamı iki hafta önce kaybettim, üniversite öğrencisiyim ve sokakta kaldım?

Annem ve babamı iki hafta evvel kaybettim, çok zor şartlarda okuttular beni. Yurt parasını zor yetiştirirlerdi, durumumuz parlak olmadığı için miras namına bir şey kalmadı. Ben üniversite öğrencisiyim ve yurt paramı çıkartamadım, borç veren de olmadı. Herkes “bende de yok inan” diyor. Kaldım öyle, ödeme yapamadığım için yurttan da atıldım. Kalacak zerre yerim yok, 2 teyzem ve 1 dayım var. Bir teyzem ve dayım Türkiye’de yaşamıyor zaten, Türkiye’deki teyzemleyse ailemin de benim de arası olmadığı için onlarda kalamam. Beni hiç sevmez zaten. Bütçem hiç yok, sizce nerede kalabilirim? Hani eşyalarıma baktım, bir çadır gördüm o kadar. Başımı sokabileceğim anca çadırım var. Şehrin köylük yerlerine gidip köy halkına durumumu izah edersem çadır kurmama izin verirler mi? Çadırım çok minik zaten. Kimseyi rahatsız etmeyecek bir yere kurarım. Bütçemi toparlayınca da zaten eski yaşantıma geri dönerim. Tek çekindiğim nokta, çadırı kabul edip etmemeleri. Dediğim gibi, şehrin köylük taraflarına gideceğim, şehir merkezine yakın yerlere değil tabi ki. Zaten yaz geliyor, çalışıp para biriktirebilirim. Lakin tuvalet ve banyo ihtiyacımı nasıl giderebilirim onu düşünüyorum. Çadır kurmama izin verseler bile tuvalet ve banyo ihtiyacı konusunda sınıfta kalıyor bu plan. Çocukları evlenmiş barklanmış yaşlı bir çifte gitsem sizce evde kimse yokken duşu kullanmama izin verirler mi? Tuvaleti yine kafelerde halledebilirim ama banyo konusu çok sıkıntılı. Bilmiyorum, görüşlerinizi öğrenmek isterim.
Annem ve babamı iki hafta önce kaybettim, üniversite öğrencisiyim ve sokakta kaldım?