Merhaba. Her hangi bir sorum yok sadece bir kaç şeyleri anlatmak için buraya yazıyorum. Son 6 aydır çok üzgünüm ve bunun üstünden gelemiyorum.
Geçen yılın sonuna doğru annemin böbrekleri neredeyse çalışmıyordu. Ben bunu biraz geç öğrendim ve tedavisi zamanında gerçekleşmedi. Yeni yıl günü onu diyalize götürdüm , aynı gün beyin kanaması geçirdi.
Hep iyileşsin diye dua ettim , 3 gün komaya girdi. Sadece 10% iyileşme şansı vardı. Bir hafta sonra onu kaybettik. İnanmak istemedim ilk başta ama cenaze aracı geldiğinde en korktuğum şeyin gerçek olduğunu anladım.
Babam da orada yardım etmeye çalışıyordu. Son bir kaç gün onun da yüzünü güldürmüştüm bazen. Babam ak ciğer kanseri bir hafta sonra yürüyemez oldu ve aynı hastanede , aynı gün , aynı katta vefat etti. Yanına gitme fırsatını bulamadım, ben hastaneye gidemeden o gitti. En son aynı gün beni telefonda aramıştı.
Cenazede yüzünü görmek istedik gözleri açıktı. Bu anlar hiç aklımdan çıkmıyor. Ailemle sadece üçümüzün olduğu tek bir fotoğrafımız var. Ne diyeceğim bilmiyorum. Bunları öyle buraya yazmak istedim. Başka kime anlatacağım bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer