Aile & Toplum Olgun karakterli insanlar mı, daha çocuksu insanlar mı? _siyahdeniz_ Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aşk ilişkinizde olsun, sosyal çevrenizde olsun nasıl insanlar ile bir arada olmayı seçersiniz? Olgun karakterli Biraz çocuksu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Olgun karakterli insanlar mı, daha çocuksu insanlar mı? Cevapla İlişki Soruları Çocuk Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
aicha_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ya olgun demek isterdim ama karışılmasından hoşlanmıyorum çocuksu diyim 0 7 Yorumla _siyahdeniz_ +1 yıl Karışılması derken ne demek istedin? Yorumla aicha_ +1 yıl Yani aklı başında davran gibi şeyler söyler Yorumla _siyahdeniz_ +1 yıl Yok be, seninle birlikte ise zaten seni beğeniyor demektir olduğun gibi. Karışmak mantıksız olur biraz. Yorumla _siyahdeniz_ +1 yıl Yani bana göre Yorumla aicha_ +1 yıl Beğeniyle ne ilgisi var dediğimin Yorumla _siyahdeniz_ +1 yıl Bir şeye karışmak, beğenilmeyen bir şeyi düzeltmeye bağlı yapılmaz mı? O anlamda değerlendirdim. Yorumla aicha_ +1 yıl Şöyle anlatayım sana karşı ilgiliydi samimi felandı bu davranış senin hoşuna gitti ama baktın ki diğerlerine karşıda böyle davranışı aynı ama bunu söylüyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ya olgun demek isterdim ama karışılmasından hoşlanmıyorum çocuksu diyim
Karışılması derken ne demek istedin?
Yani aklı başında davran gibi şeyler söyler
Yok be, seninle birlikte ise zaten seni beğeniyor demektir olduğun gibi. Karışmak mantıksız olur biraz.
Yani bana göre
Beğeniyle ne ilgisi var dediğimin
Bir şeye karışmak, beğenilmeyen bir şeyi düzeltmeye bağlı yapılmaz mı? O anlamda değerlendirdim.
Şöyle anlatayım sana karşı ilgiliydi samimi felandı bu davranış senin hoşuna gitti ama baktın ki diğerlerine karşıda böyle davranışı aynı ama bunu söylüyorum
dengeli olsun mümkünse 😂