Kişilik & Karakter Olgunları mı seviyorsunuz yoksa gençleri mi? Masterolderdaddy Takip Et Xper 6 Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl genç kızları severim Olgunları mı seviyorsunuz yoksa gençleri mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Olgun kadın severim elbette 1 0 Yorumla
GodOfWarAres Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bana uygun olanı ve hoşuma gideni tercih ederim yaş olayı değil yani uyum meselesi 1 0 Yorumla
Beyzaksl Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Böyle bir kriterim yok 2 3 Yorumla Masterolderdaddy +1 yıl yani iki erkek var senden hoşlanıyor.. biri 25 yaşında diğeri 40 yaşında olsa tercihin ne olurdu? Yorumla Beyzaksl +1 yıl Tercihimi yaşa göre yapmıyorum Yorumla Masterolderdaddy +1 yıl kız haklı dağılın.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Olgun kadın severim elbette
Bana uygun olanı ve hoşuma gideni tercih ederim yaş olayı değil yani uyum meselesi
Böyle bir kriterim yok
yani iki erkek var senden hoşlanıyor.. biri 25 yaşında diğeri 40 yaşında olsa tercihin ne olurdu?
Tercihimi yaşa göre yapmıyorum
kız haklı dağılın..
ikisinin de tadı farklı
İkisinide severim fakat iki tarafta kesinlikle beni sevmez
Olgun
Olgunlar ayrı ya
Genç olgun
Olgun