Biraz uzun olcak ailemden uzak sehire tasindim evlendigim icin esimle aramiz cok sükür iyi ama annesi cok dinine muhavazakar ve cok sorun yasadim basta
1. Gelinligime karisti
2. bana onu bunu giyme dedi ( halbuki babanem bile cok dikat eder bunda acik bisey yokki dedi)
3 basim acik aldi birden InshAllah kapanirsin
4 nere gitse durmadan cagirio yönetmeye calisior
5 görümcem evime gelio ahh burasi pis kalmis dio, bi ara sil kalefelere bakio kendi evinde kalefeler ayni sekilde toz du
6 gözlük takiorum normalde herkesin icinde, bozuk gözleri görmüyo sakasina bile dese ben ters anliorum
7 annesi dogum günüme para verio ama kapali seyler al
8 görümcemle kaynanam bir olmus yakinda dügün var elbisemi sorguluyolar
o cok acik olmaz diye halbuki kinaya gincem veesim karismio bende gitim elbiseyi bilerek kinaya acik aldim
9 son olarak esimin annesine 5 ay evli oldum halde anne diyemiorum baba zar zor diorum…. Zor gelio
1. Gelinligime karisti
2. bana onu bunu giyme dedi ( halbuki babanem bile cok dikat eder bunda acik bisey yokki dedi)
3 basim acik aldi birden InshAllah kapanirsin
4 nere gitse durmadan cagirio yönetmeye calisior
5 görümcem evime gelio ahh burasi pis kalmis dio, bi ara sil kalefelere bakio kendi evinde kalefeler ayni sekilde toz du
6 gözlük takiorum normalde herkesin icinde, bozuk gözleri görmüyo sakasina bile dese ben ters anliorum
7 annesi dogum günüme para verio ama kapali seyler al
8 görümcemle kaynanam bir olmus yakinda dügün var elbisemi sorguluyolar
o cok acik olmaz diye halbuki kinaya gincem veesim karismio bende gitim elbiseyi bilerek kinaya acik aldim
9 son olarak esimin annesine 5 ay evli oldum halde anne diyemiorum baba zar zor diorum…. Zor gelio
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer