Güncellemeler
+1 yıl
Aile ve toplum bölümüne atmış ya üf eğitim olsa iyiydi
Güncellemeler
+1 yıl
Evet yorumlarınızı bekliyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Açıktan 4 yıllıga tamamla bence onu 2. Bölümle uğraşma. Madde ticareti derken?
Ham madde gıda ticareti ile ilgileniyor dış ticaret işte
Bu da olabilir 4 yıllığa tamamlamak haklısın
Kanka bende dış ticaret okuyorum. 4 yıllıga tamamlicam. Dil çalış İngilizce. Bu işte cidden moneyyy var dnjd
Evet benim tanıdığımı görsen her sene bir trilyona araba alıyor o pandemi de bile üç tane ev aldı sadece dolar ile çalışıyor o yüzden Türk parasının değersizliğinin bir anlamı yok sanırım 😂
Dörde tamamla dedin ama tyt parasını yatırdım şimdi sınava girmesem olmaz sence ne yazmalıyım?
Yok yok dolar/ Euro bazinda calisacaksin. Bu arada yüzsüz ol adamin peşini birakma sakın. Halini hatrini sor sürekli iletisimi kesme rjjddkks
Valla tytden yine okunursa turizim okunur bence 2 yillik. Yine bir gir şansını dene dış ticaretler 2 yıllık oluyor lojistik 2 yillik yok sanırsam. Yinede gir kafana uygun bölüm olursa yazarsın ama benim tavsiyem tek bir alanda yogunlasman.
Karar senin ama
Adam böyle çok cool ya iş hayatından kimseyi eklemiyor sosyal medyasına samimi sayılırız uzun zamandır görüşmüyoruz ama instagramdan konuşuyoruz sık sık birlikte yılbaşı vs kutladık gezmeye gittik iyi biri de ben 24 üm o da 33 falan herhalde İranlı ama İstanbul'da yaşıyor senelerdir gezmediği ülke kalmadı vs harika ya mutlaka dil ilerletmem lazım
Ic ticaret
🙄🙄
Tamam kizma :D yabanci dilini gelistirsen akici hale getirsen yeterli bence
Kızmadım ya :) uzun bir süreç olucak gibi ama bu sene sonuna kadar halletmeye çalışıcağım ülke ülke geziyor kendisi çünkü zorlanmamam gerek ama hem tyt çalışıyorum hem dış ticaret derslerim İngilizceye pek ağırlık veremedim şu an
Vermen cok faydali olur
Hazirandan sonra anca rahatça çalışabilirim sınavlar bittiğinde ama inşallah planladığım gibi olur her şey hayatımın dönüm noktası olabilir
Insallah. Sen cozersin
Çok gaz verdin halletmemek olmaz
Guveniyorum sana :D
Aöf lojistik
Uzaktan öğretim düşünüyorum olmaz mı
Kontenjan klavuzuna bak
şu an dış ticareti de uzaktan öğretimle okuyorum ondan öncesinde örgünde sosyal hizmetler bitirdim 4 senelik ama istöeiyoeum 24 yaşındayım şu an bu iş benim için çok iyi olucak hem maddi hem manevi diye düşünüyorum
İnşallah gönlünce olsun
Teşekkür ederim umarım sizinde
Rica ederim.