rus kadınları sizin gibi kekolara mı kaldı ahahahhaha
Erkekler (bazıları) böyle yaparak amaçları nedir?
rus kadınları sizin gibi kekolara mı kaldı ahahahhaha
Her insan aynı değildir, herkesin görüşü düşüncesi farklıdır. Bazıları diyerek ayırmissin teşekkürler. Şimdi hem cinslerin olarak biz erkekler, türk kadınları çok şey istiyor, çok havalılar, çok nazlilar, diyerek düşündüğümüz için bir çok bahaneler sergiliyoruz bu bir gerçek. Ama tabiki bu konuda yanılıyoruz, aslında her bayan öyle değil, gönüller bir olsun yeter diyende var, illa araba ev olsun diyende var. O yüzden ben türk kadınları hakkında hiçbir düşünce içerisinde değilim. Kaderimizde ne varsa onu yaşarız. Kaderde bir tek değiştiremezsiniz şey evleneceğin kişidir, erkek ne kadar desede ben rusla evlenicem, ne yaparsa yapsın kaderinde türk kadını varsa yıllar geçsede rusla evliyse boşanıp döneceği türk kadınıdır. Yabancı kadın sevmemizin istememizin nedenide onlar sadece hayatı sadık ve sevgi dolu bir erkekle yaşamak istiyorlar ve tabiki bazılarıda güzel. Ama güzellik bir işe yaramıyor anlaşamadık tam sonra. Benim evliliğim mutsuz bir şekilde 10 yıl sonra bitecekse, başlarım Rus karısınada Ukrayna karısınada. İki gönül bir araya gelsin varsın olsun türk kadını. Atalarımız türk bizim ne işimiz var yabancılarla..
hakaret etmediğiniz için saygılı yorum yaptığınız için ben teşekkür ediyorum
saygısız terbiyesiz türk erkeklerinden değilsiniz belli ki
Rica ederim görüşünüz için teşekkür ediyorum. Ben her zaman haklıdan yanayım ve son nefesime kadarda böyle olmayı düşünüyorum. Allah'a şükür saygılı ve çevremde sevilen biriyim bu yüzden
Onceden ukraynadaki kadinlar * yapmak icin turkiyeye gelirlermis, o zamanlar paramiz degerliydi tabi, bundan sonra turk erkekleri ukraynali ve rus kizlarina düşkün olmuslar. Tabi sarisin mavi goz beyaz tenli olduklari icin cok zor olmamis. Yillar boyu bunu nesilden nesile aktarmis bizim vizyonsuz turk erkekleri
KS yildiz (*) yaparak gizlemis kelimemi. F@hi$elik olacakti o kisim sjsjsjsj
@Redman20 olani soyluyorum, onlar verici ve daha guzel oldugu icin dibinizin dusmesi cok normal.
@Redman20 onlarin gotu kalkik degilmi sanki? Ayrica tüm dunya turk erkeklerini abaza olarak taniyor barbara palvinin fotolarinin altina attiginiz igrenc cinsellik dolu yorumlar karicim falan demeler. bi mankeni illallah ettirmeniz vs vs vs... daha saymama gerek yok sen biliyorsun devamini. Ruslar sadece guzel oldugu icin Dibiniz Düşüyor, samimiyetle alakasi yok. Afrikalilar daha samimi, hatta funyanin en mutlu samimi toplulugu afrika ulkelerinden cikiyor, afrikalilar guzel degilmi neden illa rus ukrayna?
@bahtsizjokeer sen nerde yasiyorsun,
Neden sildinki b7 mallarin yorumlarini, egleniyoduk
Boş laflara tahammülüm kalmadı artık rus kadınlarının yanından geçemezler burada boş boş atıp tutuyorlar ucubeler
Vallahi bu tür adamlarda bu tür adamların niye böyle yaptığını düşünmekte zaman kaybı 😂 Rus kadınlarda onlarla eğleniyor sonra tc kızıyla evleniyorlar 🙄
Cevap
4Cevap
Türk kızları erkeklere kolay yüz vermiyor ondan dolayı. O yüzden yabancı hatunları överler şöyle sıcak, böyle samimiler diye.
Genelleme yapmayın
Sonuçta doğru
Değil
Öyle olanlar da var tabii ama hakaret etmediğiniz için saygılı yorum yaptığınız için teşekkürler saygısız terbiyesiz türk erkeklerinden değilsiniz belli ki
Kim onlar ya, ben öyle değilim. Bana ne rustan mesela.
Saygısız türk erkeklerine benzemediğin için teşekkür ederim
Zerre umrumda değil ya aman herkes kimi istiyorsa onunla olsun. Herkes çok merakli sanki türk erkelerine.
rus kızları 1 adım onde bizim abazalar ıcın neden ruslar cnsellıge duskun guzel oldukları ıcın
Kızlardan yüz bulamayınca düşman kesiliyorlar. Bir kız bulsalar kul köpek olurlar
İstediklerini desinler, yapsınlar ateş olsalar cürmü kadar yer yakarlar.
Ben rusları sevmiyorum zaten 😂
Saygısız türk erkeklerinden olmadığın için teşekkür ederim
buna neden takıldın bu kadar boş ver
Olanları anlattım saygısız terbiyesiz türk erkeklerine benzemediğin için teşekkür ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?