Benim dinim islam, müslümanım.
İYİ GÜNLER KS HALKIIII.🌸🌸💐💐
İYİ GÜNLER KS HALKIIII.🌸🌸💐💐
İslamiyet.
Müslümanım. 🌸
Elhamdülillah Müslümanım
Cevap
17Cevap
Müslümanım ama sadece Müslüman
Ateistim tanrıya ve dinlere inanmıyorum.
Elhamdülillah Müslümanım, İslam dinine inanıyorum bir tanem.
Önceden müslümandım. Artık deistim. Dinlere inanmıyorum.
Var inandığım bir şeyler
elhamdülillah müslümanım
Elhamdülillah Müslümanım
Elhamdülillah Müslümanım
Elhamdülillah Müslümanım ama profilinde ki fotoya baktım hiç müslüman birine yakıştıramadım
Yani her dış görünüşü böyle olan müslüman değil mi? Neden bu algıdasın ki, neden bu önyargı.
@ca_nnnnnn sahte müslüman yakışıyor mu bir kızın profilini incelemek kızları görünce yüzünü çevir gözlerini kapat bu arda uzun gömlek giy koların gözükmesin malum kızlar falan bakar günaha girersin anti yobaz !
@CharlieChaplin21 senin gibi Amerikan hayranı birindende böyle yorumnbeklenirdi zavallı
Ahaha klasik çomar savunması benim abd hayranlığı olduğumu nerden çıkartın bir tarafından element uydurma dayıı
@CharlieChaplin21 kullandığın nik müslüman birinin adı değil benmi yanlış okuyorum Amerikali biri değilimi hem sana ne olduysa bu bayandan daha dokundu sana onu çözemedim
Ulan donuna kadar gavur malı kullanıyorsunuz sonra nickime laf atıyorsun harbiden çekilmesiniz umarım senin gibilerinin sayısı çok azdır
@CharlieChaplin21 ulan diye hitap edene bak onun bunun gavur çocuğu İslam'a hakaret et birde bana akıl ver ibineye bak hele şu ktir git güzel kardeşim
İyi günler
👋
Hiçbir dine inanmıyorum.
Deizm.
Deistim...
Ben deistim😇
İslam
Ateisttim bir ara ama müslüman oldum tekrardan.
Deizm
göktanrıcıyım
Budist-Şintoist.
Mutlumusun
Evet
E tabi yanii
20
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar