• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Kadın olmanın zorlukları nelerdir?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Erkeklerin bilmediği, anlamadığı neler yaşıyorsunuz
Kadın olmanın zorlukları nelerdir?
Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.

Çok Süper Cevap
  • NickSevmeyenlerden1
    NickSevmeyenlerden1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Öffff anlat anlat bitmez ki
    1.0mının olması ve 28 günde bir kanaması gerekiyor. Kanaması halinde sancı çekiyorsun. Seni çok zorluyor. Kanamadı mı daha da zorluyor. Bu sefer depresif, sinirli oluyorsun, cinsellik yaşıyorsan hamile miyim diye 3,5 atıyorsun. Elin ayağın şişiyor. Bazen düzensiz belli bir zaman olmadan kanar bu durumda fark etmezsen kıyafetine geçebilir. Dışarıdaysan o an intihar etmek istersin. O sebeple çoğu kadın adet olsun olmasın çantasında yedek iç çamaşırı, ped bulundurur.

2. Memenin olması. Memelere takılan sütyenin balenleri çıkar memene batar kanatır, morartır iz olur. Tek bir kez makinede sütyen yıkaman yeterlidir bunu yaşaman için. Şimdi sütyen de pahalılandı. O yüzden çeşitli önemler alırsın çıkan balenlere. Diksen de fayda vermez. Peçeye, günlük ped yapıştırma gibi çareler buluyorum balen batmasını engellemek için. Doğru sütyeni bulmak da zordur. Kimi çok sıkar kimi gevşektir kimi batar falan meme yapısına uygun seçmelisin. Ben uygun sütyenimi 21-22 yaşında buldum.

3. Cildin sürekli yağlanır, siyah nokta, sivilce olur. Onları temizlemek için bir sürü ürün araştırırsın. Makyaj malzemesi olarak kullanacağın fondöten de cilt tipine uygun olmalıdır. Bunları araştırırsın. Asla uygun sütyeni, uygun fondöteni, uygun rimeli, uygun pudrayı tek seferde nokta atışı olarak bulamazsın.

4. Sürekli kilo alıp verirsin. Ben genelde kilo alırım. Vücudun erkeklere göre yağlanmaya, yağ tutmaya daha elverişlidir. Metabolizman daha yavaştır. Kalbin daha yavaş atar. Bu da erkeklerden daha uzun ömürlü olma sebebimizdir. Erkeklerin metabolizması ve kalbi daha hızlı atar. Vücut ısımız genelde erkeklerden daha düşüktür. Sürekli kilo alıp verme ve yağlanmaya daha yatkın olmamız bizim hayat boyu yüksek tempo spor yapmamızı gerektirir. Ama yapmayız kim uğraşır onunla. Bu yüzden bacaklarımızda vücudumuzda selülitler, çatlaklar, varisler olur. Erkeklerde de var ama kadınlarda daha fazladır. Doğum da buna sebep olur. Doğumla iskeletimiz bile değişiyor. Kalçamız daha da genişliyor.

5. Sosyal olarak daha çok yargılanırız. Biraz anaya babaya kocaya abiye dik başlılık edelim efelik edelim hemen hiddetle karşı çıkarlar. Şiddete uğrarız. Bu her türlü şiddeti kapsar. Psikolojik, fiziksel, sözlü... Güzel olur da güzelliğimizi belli edersek giyimle, makyajla falan hem karşı cins hem de hemcinsimiz bize kötü davranır. Çirkin olursak şişman, fazla zayıf, uzun/kısa yine hem karşı cins hem de hemcinsimiz şiddet uygular. Yargılar. Seks yaparsak da yargılanırız yapmazsak da yargılanırız. Tecavüze uğrarsak da yargılanırız. Mesela bir kadın olarak bir erkekle arkadaş olduk ve onunla içki içtik. Sonra sızdık. Herif bizimle seks yapsa o herife bana tecavüz ettin deme hakkımız yok. Yasalarca da yok. Kendimde olsam yapmam, yapmak istemem yani rızam yok belli ama içki içince o gevşemeyle yapmış. Bununla mahkemeye dava açsan şikayetçi olsan avukat seks yapmak istemese içmezdi sarhoş olmazdı. İçki içen sarhoş olan bir kadının beden bütünlüğü önemli değildir. Herkesle seks yapabilir herkes de sormadan seks yapabilir şeklinde savunma yapsa hakim/savcı da evet doğru diyecek. Aynı şey geze gezince içkili müzikli bir yerde bulunup başına gelince de olur.

6. Kürtaj yaptırma hakkın yok. Bebeğin babası izin vermek zorunda olacak. Burada evli olmak olmamak çok önemli. Kadın bekarsa ve çocuk evlilik dışıysa erkek de gönül eğlendirmek için takılıyorsa hiç vakit kaybetmeden zorla bile olsa kadına baskıyla bile kürtaj yaptırır. Ama evliyse bir pichlik yapıp kadını çıldırtmışsa, nefret ettirmişse kendinden ve kadın terk ettiğinde hamile olduğunu öğrenmiş boşanmayı kafasına koymuşsa organik bir bağ istemiyorsa kürtaj yaptırmak için hastaneye gitse aldıramıyor. Anca çok parası olacak da özel feminist bir jinekolog bulup aldıracak. O bile zor herif öğrense hamile olduğunu kendinden izinsiz kürtaj yaptığı için doktoru şikayet edip doktorluk lisansını bile yakabilir. Olması gereken nedir? Çocuk kadının bedeninde büyüyüp doğana kadar ve doğduktan sonra bile anneye bağımlı/yük olacağı için o bebeğin tüm yaşama/yaşamama hakkı annenin olmalıdır. Bakım masrafları da baba ve anne birlikte karşılamalıdır. Çünkü bu bok babanın spermi yüzünden olmuştur. Kadının başına iş açan erkeğin spermidir.

7. İstihdam alanları kadınlar için yetersiz.

8. Erkeklerin de zorluğu vardır ama ben kadın olarak yazdım. Kadınları sordunuz o yüzden kadınlara göre yazdım.

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yazdıklarının hepsini okudum 6 hariç diğerlerine katılıyorum, olaya feminen yaklaşıyorsun , nasıl ki çocuğun masrafları ortak karşılanmalı diyorsan , kürtaj konusunda da her iki tarafın sözü geçmeli anne ya da babanın tek başına yaptığı bişey değil bu sonuçta, ortak yapılmış bişey

Yorumla
    • NickSevmeyenlerden1
      NickSevmeyenlerden1
      +1 yıl

Hayır çocuk kadının bedeninde, kadın taşıyor, kadının içini yarıp çıkıyor erkeğin değil. Kadın emzirmek zorunda altını almak zorunda erkeğin değil. Çocuk kadını erkeğe bağımlı yapar. O erkek de istemediği bir erkekse kadın aldırmak isterse aldırabilmeli.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yaparken tek başına mı yapıyor, sonuçta o bir canlı babası var, nasıl beraber var ettiler de aldırınca da beraber karar almalılar

Yorumla
    • NickSevmeyenlerden1
      NickSevmeyenlerden1
      +1 yıl

Erkekler bazen kadını cezalandırmak için bile müsaade etmiyor. Çocuk doğduğundan en az 6 yaşına kadar zorunlu şekilde anneye bağımlı sonrası da azımsanmayacak kadar fazladır. O yüzden kadının bütün hayatını etkiliyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onun için çocuk yapacaksan eşini dikkatli seçiceksin, öyle it kopuktan hoşlanıp önünü düşünmeden iş yaparsan cezasını her iki tarafta çeker, bunlar ciddi konular

Yorumla
    • NickSevmeyenlerden1
      NickSevmeyenlerden1
      +1 yıl

İyi ki söyledin.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar Ne Diyor

2
  • Karanlık_lar
    Karanlık_lar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Bence en büyük zorluğu kendim için konuşursam: Hormonlar...
    En ufak dengesizlikte bedenimize yansıyor, 1 ay geciken regl bile ya tüylenme ya saç dökülmesi ya da ruhsal problemlere sebep oluyor.

2
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bunu bilmiyordum bak, sancılı geçtiğini biliyorum da bukadar fiziksel etkileri olduğunu bilmiyordum

Yorumla
    • Karanlık_lar
      Karanlık_lar
      +1 yıl

Kendimden örnek verdim ama çoğunluk için bu böyle. Birde artan tüketim çılgınlığı çok fazla yapay gıda türemesine sebep oldu; gdo, paketli ürünler, plastik pedler, kirli hava... bu da genç kızlarda menstrual dengeyi bozdu bozulan denge; pkos, pms, erken menapoz kist, miyom vb hastalıklara sebep oldu. Yani sorun kadın bedeninin hormonlara çok duyarlı olması bu da bence kadın olmanın en zor kısmı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kadınlar çok narin ya, hem fiziksel hem duygusal

Yorumla
    • Karanlık_lar
      Karanlık_lar
      +1 yıl

Aynen öyle. Erkek olmanın zorluğu nedir sence?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bizimki genel olarak ruhsal zorluklar ya, yapımız gereği pek fiziksel zorluğumuz yok, ama işte gelecek kaygısı yuva kurma kaygısı oluyor kendini aileye ispatlama, bide size göre bizim hormonlar biiraz daha yüksek çok uğraştırıyor partner bulamıyorsun kendi kendine kalıyorsun yalnız hissediyorsun, En basitinden şimdi bi kız ben yalnızım arkdaş arıyorum dese 100 erkek atlar 5 dakkada , aynısını 1 erkek dese yorumu kaldırıl kimse iplemez 😂

Yorumla
    • Karanlık_lar
      Karanlık_lar
      +1 yıl

😂😂😂sizin kadına olan meyliniz bence en büyük zorluğunuz. O yüzden sizin yerinizde olmak istemezdim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sorma sorma, ya ben cidden bıktım insan ne yapacağını şaşırıyor artık, sadece başına dert başka bişey değil yani, bu kadar istek yüklenmiş ve yalnız bırakılıyorsun her gün bu derdi çekiyorsun, benim elimde olsa ben bukadar istekli olmayı istmezdim yani bizede yazık ya

Yorumla
    • Karanlık_lar
      Karanlık_lar
      +1 yıl

O yüzden kadın olmaya razıyım😀

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Her cinsiyetin kendine göre zorluğu var işte 😅, bazı şanslı kişiler var onlar arkdaş buluyor kendisi gibi hayat onlara güzel oluyor, diğerleri de bizim gibi sürünüyor artık napsın

Yorumla
  • everybodysgondie
    everybodysgondie Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    +1 yıl

yaşamak

2
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Fazlada duygusal olmadan 😅

Yorumla
    • everybodysgondie
      everybodysgondie
      +1 yıl

yaşamaktan kastım normal günlük hayat artık sokakta tırsmadan yürünmüyor bile ne yazık ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nerde yaşıyorsun

Yorumla
    • everybodysgondie
      everybodysgondie
      +1 yıl

İstanbul

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İstanbul 20 milyonluk kalabalık bi şehir, hertürlü it kopuk var maalesef haklısın

Yorumla
    • everybodysgondie
      everybodysgondie
      +1 yıl

aynen öyle

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kadın olmanın zorlukları nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadın olmanın zorlukları nelerdir? 1 cevap verildi
Kadın olmanın zorlukları nelerdir? 136 cevap verildi
Kadın olma zorlukları nelerdir? 10 cevap verildi
Kadın olmanın zorlukları nedir? 13 cevap verildi
Kadın olmanın zorlukları neler? 4 cevap verildi
Kadin Olmanin Zorluklari Nelerdir? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Lahmacun olsa da yesek saati değil mi be?
  • Hayatta hangisini seçerdin, çok para mı yoksa gerçek bir aşk mı?
  • Filenin Sultanları ve Filenin Efeleri, Bizim Çocuklar'dan daha iyi olmalarına rağmen neden takdir edilmiyor?
  • Aşık olduğunuz kişide size aşık olsa napıcaksınız?
  • Beklediğiniz birinden böyle bir mesaj alsanız , her şeye rağmen ne dersiniz?
  • Burnum yüzümü gerçekten çirkin mi gösteriyor yoksa ben mi kafaya takıyorum?
  • Nihayet ABD ile İran anlaştı! Sizce bu savaşın kazananı kim oldu?
  • Geceye şuanki ruh halinize hitap eden şarkıyı bırakır mısınız?
  • Bu şort nasıl sizce?
  • Egosu yüksek insanlarla anlaşabilir misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨