Gizli Üye(30-35)+1 yılbazen öylesine zor olur ki kadın olmak...
sonbaharda, ağaçta yaprak olmak gibidir. rüzgara, yağmura, solmaya karşı direnirsin. tutunmaya çalışırsın dallara.
Sabahları makyajsız dışarı çıkmak kadar korkunçtur kadın olmak.
jiletle kıllarını alırsan, gitgide sertleşen kıllarla baş etmek zorunda kalırsın. ağdaydı, epilatördü derken bir yol tutturursun zamanla kendine.
muayyen günlerinde yarım yamalak yaşamaktır biraz da. hiç öyle reklamlarda göründüğü gibi mutlu etmez bizi pedler.
ama gene de biz gülümsemeye çalışırız çenemizde sırıtan koca bir sivilce ile. kapatıcımız bitmiştir çünkü. iyi bir kapatıcı pahalıdır.
sürekli farklı kıyafet giymek isteyen kadın bünyesi sürekli alışverişe çıkmak zorundadır.
bir gün bakımsız olsa, günü kötü geçer. aklında hep aynadaki görüntüsü vardır. dışarı çıkmadan saatlerce aynaya bakmıştır. çoğu zaman vaktini bu şekilde boşa harcar. verimli kullanamaz.
rujunu tazelemek zorundadır.
çorabı düşünce çekmek zorundadır. kaçınca uhulamak.
boyu kısa ise eğer, canı acısa da topuklu giyer kadın. acı çekmek rutinlerindendir.
gözyaşlarını çoğu zaman tutamaz.
kilo aldıkça sevgilisi sürekli laf eder. aldatılma korkusuyla yaşayıp, paranoyaklaşabilirler.
otobüsler de ford yapamazlar. ford un kurbanı olurlar.
arabalarında iseler eğer, minibüsçülerce, seyir halinde iken sıkıştırılırlar.
kadın, anne ise çocukları düşünmek zorundadır. bu durumda kendi bünyesine daha az zaman ayıranları tespit edilmiştir. özeldirler.
saçlarının boyası akar. "akmış boya ile dolaşacağımıza ölürüz daha iyi!" olayı devreye girer.
parfümleri biterse güne başlayamazlar.
ayakkabılarına göre çanta almak zorundadırlar.
ojeleri bozulunca yeniden sürmek...
ve bunun gibi bir sürü şey daha..
zihinler sürekli dolu ve karmaşık. kadın olmak bazen çok sıkıcı.
altımda şort, saçlarım dağınık, rüzgara karşı çıkayım dışarı. soluk rengimle güneşe atayım kendimi. hiç bir kimyasal kullanmadan yaşayayım. küfürler edeyim rahatça. olduğum gibi sevileyim.46 Yorumla- +1 yıl
Yani bazisi boyle dusunmese de katiliyorum ben :)
- +1 yıl
sanırım sızın ıcın en zor olan etrafta gegırememenız sız gegırınce herkes kotu gozle bakıyo sıze :D
- +1 yıl
Ersan insallah bir gun kiz olmak zorunda kalirsin yaaaa cok icten diledim bak bunu
Cevap sahibi+1 yılAnlamadim @ersan_baslar
- +1 yıl
yanı etrafta agızdan gaz cıkarıyomusunuz arkadas ortamlarında :D
- +1 yıl
sen de erkek ol da goreyım senı
En İyi Cevaplar
+1 yıldoğum yapmak ayrı dert
https://www.youtube.com/watch?v=VZAC12-gfSA
38.media.tumblr.com/.../...5jHAgx1qcruu2o1_250.gif
hiç bir erkek 2 haftada bir ağdaya gitmez
31.media.tumblr.com/.../...e_ndas2zOM8M1qmhz76.gif
hiç bir erkeğin ne giyeceğim? derdi yoktur
2.bp.blogspot.com/.../...tili-giyim-tarz%C4%B1.jpg
hiç bir erkeğin kaliteli makyaj malzemelerine ihtiyacı yoktur
cdn.listelist.com/.../...doutzen-kroes-600x387.jpg
hiç bir erkek bu saatte ne işin var sokakta gibi soruları yanıtlamak zorunda değildir
www.nkfu.com/.../2013-kapak-sozler-6.jpg
hiç bir erkek sevdiği kıza sonsuz gözüyle bakmaz anca anca
static.59saniye.com/.../...0822205540-6298-big.jpg
hiç bir erkek kendisine laf atılmasından korkmaz
4.bp.blogspot.com/.../...03273025_1149181929_n.jpg
tribünde bağırarak istediği şekilde küfür edememek
https://i.hizliresim.com/Z1y4Pz.jpg05 Yorumla- +1 yıl
Ahahaa eic icin gec kaldin yahuu :)
- +1 yıl
eic için yapmadım
- +1 yıl
erkeklere gıcıklık olsun diye
- +1 yıl
video nasıl?
- +1 yıl
Cok iyi izlemistim onu :D
Erkek olmanın zorlukları.
Erkekler ağlamaz. Balkona çıkar ve bir sigara yakar.
www.google.com.tr/imgres
Yemek veya bir ev işi yaptığında '' başının çaresine bakabiliyor, helal olsun '' gibi bir tavır beklerken, '' erkek adam karı işi yapmaz '' gibi bir tavırla karşılaşmak.
www.google.com.tr/imgres
Kaşlarının ortasını aldığında ib*e damgası yersin. Almadığın zaman çirkin bir görüntü olur.
www.google.com.tr/imgres
Nezaketini veya sevgini gösterirken karşı cinsin elini tuttuğunda sapık damgası yersin.
www.google.com.tr/imgres
Biri sana ilgi duyduğunda ve sana baktığında sapık damgası yersin. Ancak bir kadın sana bakarsa bu gayet normal karşılanır.
www.google.com.tr/imgres
Erkeklere kıskanç desenizde her an nasıl bir kıskançlık yapacaksınız diye ödümüz kopuyor.
www.google.com.tr/imgres
Sizin canınız istediğinde sulu şakalar yapıp eğlenebiliriz. Ancak biz sulu şakalar yaptığımızda çocuk muamelesi görüyoruz.
www.google.com.tr/imgres
Ve bir erkek çirkinse yalnız kalmaya mahkumdur. Ancak siz çirkinseniz biraz makyaj yaparak istediğiniz erkeği tavlayabiliyorsunuz.
www.google.com.tr/imgres6719 Yorumla- +1 yıl
Ayy kiyamam :((
- +1 yıl
Daha saymadıklarıma dua et bayan. Kadınında zorlukları ayrıdır, erkeğinde.
Önemli olan ikisininde birbirini anlamasıdır...
https://i.hizliresim.com/XYG5E6.jpg - +1 yıl
Tabiki ben erkekligin zorlugu yoktur demedim zaten yasadiginiz zorluklari sordum
- +1 yıl
Aynenn :)
- +1 yıl
Rica ederim efenimm :) sorumu dogru anlayan nadir insan :)
- +1 yıl
Sitedeki en hoş hanımlar hep beni mi bulur? @littleme
www.google.com.tr/imgres - +1 yıl
Abi herseyden once emegine saglik bravo da issiz misin la :)
- +1 yıl
assıktir kaş meselesini yeni gordum takipliyorum hemen
+1 yılDoğumda çekilen sancılar
her gün yemek yapma derdi
bulaşık
çamaşır
ütü unutulmamalı
kendini eşine kadar korumak için çekilen erkeksiz onca yıl
regl zamanındaki o sancılar
göğüslerin ilk çıkmaya başladığındaki o abuk sabuk şekli
geliştikten sonra ikisi arasında ciddi oranda bir fark olmasının sana verdiği kıyafet seçme zorluğu
her 10 günde bir kuaföre komple ağdaya gitme
her 7 günde bir kaş aldırmaya gitme
her birbuçuk ayda bir saç kesimine gitöe derdi
ayrıca komple ağdayı 1 gün geciktirsen etek giyememe derdi
tayt giydiysen taytı ayakkabının içine sıkıştırma derdi ve daha binlercesi ama bir göz hareketiyle binlerce erkeği köpeği etmenin verdiği mutluluk hepsini unutmaya yeter bence :)) öl deseniz ölcek binlerce hemcinsim var :)515 Yorumla- +1 yıl
Ahahahaa ne guzel anlatmiss 😊
- +1 yıl
Ama nerdeyse hepsi cinsellikle ilgili zorluklar düşün kendini bir erkeğe beğendirme zorunluluğun olmasın bir erkekle birliktelik ihtiyacın olmasın oran buran düz dursun o zaman ne zorluğu olcak ki hayatın? Kendinize zorluğu yaşatan sizsiniz ve sadece erkekler için bu kadar erkek düşkünü olmayın :)
- +1 yıl
Ya soyle susun kizlardan bir ornek bu gunduz calisiyosun aksam eve geliyosun evde calisiyosun bir de cocugun oldugunu düşün
- +1 yıl
bırıncısı kuafore gıtmesıne gerek yok evde de agda yapabılır ıkıncısı camasırı bulasıgı makıne yıkıyo dugmeye basmak mı zor ucuncusu her kadın kendını evlenecegı erkege mı saklıyo
- +1 yıl
Ersan bir gir ersaaaaggggnnn
- +1 yıl
Erkekte gündüz çalışıo akşam eve gelio erkek başka biyere mi gidiyo :) kızlar kendi kendilerine hayatı zorlaştırıyolar yoksa dert tasa çocuklarda ne oluyosa büyük çocuğa oluyo kız erkek farketmez :)
- +1 yıl
Ayrıca çocuğuda hepiniz çalışıyoz diyip kaynananıza baktırıyonuz sanki siz bakıyonuz
- +1 yıl
ya evde ne calısması allah askına camasırı bulasıgı makıneye at makıne yıkıyo zaten goren de elde yıkıyolar zanneder
- +1 yıl
Aynen :) hiçbirşey yaptıkları yok
- +1 yıl
hıcbı halta yaradıkları yok kısacası :D
- +1 yıl
Öyle ama onlar olmasa bizde hiçbi halt yapamazdık herşeyi 50 gram için yapmıyomuyuz bu dünyada :)
- +1 yıl
ısım olmaz 50gram ıcın yavsamam kımseye
- +1 yıl
Ersan uyusana ya sen
- +1 yıl
Nldu işinemi gelmedi :) hemen uyu diyon çocuğa :)
- +1 yıl
Cok sacma salak alakasiz cevaplar veriyo çünkü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Makyaj falan bu gibi durumlar asil zorluklarin kucuk bir kismi. Cocuk gelinler, ayni evde kumalariyla 10 cocuk dogurmasi beklenenler, kocasi, sevgilisi tarafindan sokak ev demeden dovulenler, oldurulenler, tecavuze ugrayip or*spu damgasi yiyenler, erkek egemen toplumunda adeta ikinci sinif muamelesi gorenler bizleriz. Ve maalesef en cok bunlari gozardi edende bizleriz. Kadin olmak zor is hele de boyle bir ulkede yasiyorsan.
11 Yorumla- +1 yıl
Tabiki ben en basitinden ornekler vermek istedim :)
Yolda bir kiza baksan bana bakti havalata gider bide Sana daha selam vermez, bakmasan odun derler , selam versen sapik vermesen sosyal iliskileri zayif derler, ustinu sik giyinsen kiminle bulusmaya gidiyosun giymesen Benim yanimda Boyle dolasma derler, sakal biraksan kes sunlari yuzumu ciziyo kessen de ay onceki halin dahami guzeldi cevabimi alirsin, vyani dunya saga donse bir sola donmek zorundayiz, hayatlari krskelerle dolu uzun sacli sevimli seytan tiplemeleri sizi😜
31 Yorumla- +1 yıl
Ahahaa iyiyiz amaa yaa :D
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/XYz1g3.jpg
Ozetlenmis bence53 Yorumla- +1 yıl
Bence de süper özetlemis adam olmayı bile becereyen bir sürü erkek var etrafta
- +1 yıl
Voov super ozetlemis adamim yaa :D
- +1 yıl
Adam isi biliyor :)
alışveriş yapma maceralarını unutmayalım..
www.replikvideo.net/.../..._kadin_erkek_8531_1.jpg51 Yorumla- +1 yıl
Ahahhaa evett evett :D
+1 yılaslında ergenlıge gırdıkten sonra baslar zorluklar
regl sancıları sınır stres (bu nedenle anne ıle huzursuzluklar)
vucudunun bazı bolumlerınde tuylenmeler ozellıkle dudak ustu olanlar malum almayınca kezban oluyoruz alırkende acıyı yıne bız cekıyoruz. bacaklarda koltuk altlarında bunları hıc saymıyorum
guzel olmak ıcın verılen caba
aılenın bır kızım okur dedıklerındekı baskı
koruman gereken bır namus (sızı dısarda bır erkekle gorunce yanlıs anlasılıyor olan oluyor)
evlenınce ılk bırlıktelıgındekı acı (tabı bırlıktelıge gırmeden oncekı hazırlıklarındakı acıdan bahsetmıyorum)
evlendıkten sonra esım dıye adlandırdıgın okuzden sıddet gormeler tehtıtler ölumler
ne kadar guzel olsanda aldatılmalar
hamıllık sırasındakı mıde bulantıları bas donmelerı dogum sırasındakı benzersız acı
bebek olduktan sonra gece uyanmalar emzırmeler sabaha kadar uykusuz kalmalar buyurkenkı sıkıntıları cekmeler (hastalıgı, sınav stresı...)
menopoz donemı
en kısası bu daha ornekler verebılırım10 Yorumla
+1 yılSorunmu istiyorsun? Kapalı bayanlar müslüman ülkemizde dışlanıyo ve haksızlıklara maaruz kalıyor. www.agos.com.tr/.../2009_0903_basortusu_1719.jpg Allahın yuvasını korusun dıye verdiği gücü erkekler dayağa kullanıyo www.nuveforum.net/.../16301d1232737925-kadin1.jpg Ev içinde herturlu is bize yuklenir... yok biz neyiz kadınız ya ondan. Çocuğa bakarız bulaşık çamaşır alışveriş temizlik yemek daha sayamadığım birsuru şey. Erkek çalışıp evi gecindirir göya. Kadınlarda artık çalışıyo hatırlatırım https://i.hizliresim.com/aB7YP4.jpg simdilik aklima gelenler bunlar daha birsuru var gece gece yazamadım.
00 Yorumlakeşke yaşadığımız en zor şey bu olsa. kadın olduğun için tacize uğrarsın, tecavüze uğrarsın, şiddete uğrarsın, öldürülürsün bile. ama kimse sesini çıkarmaz çünkü "erkektir yapar"
29 Yorumla- +1 yıl
Erkektir yapar siginilan seyin basitligi..
- +1 yıl
durduk yere oldurulmez kımse
- +1 yıl
sız adam gıbı durursanız kımse bısı yapmaz sıze
- +1 yıl
gotu bası acmak da sızde adam gıbı gıyının sız de o zaman
- +1 yıl
ağzını topla önce. kimsenin bir taraflarını açtığı yok. nefsini tutamayan zaten kapalı açık ayırmıyor. kadın tacizlerini böyle açıkladın çocuk tacizlerini neyle açıklayacaksın? çocukları mı suçlayacaksın tahrik ettiler diye? tacizin tecavüzün geçerli hiçbir nedeni olamaz. bunu hastalıklı beyinlerinize soksanız iyi olur.
- +1 yıl
sana mı soracaktım ne dıyecegımı cocuk tacızcılerı sapıktır bısı demem onlara
- +1 yıl
tabı canım kımse bı taraflarını acmıyo dısarda da butun karılar goguslerını kapatmıslar daracık kot gıymıyolar ya da etek gıymıyolar hepsı namus abıdesı he canım hee
kız düşüremeyen erkeklerin sayısı oldukça fazla erkeğin derdi bu olsa yeter.. ama benim sevgilim var o beni düşürdü yoksa ben onu düşürmek için ta azerbaycanlara gidip gözümle taramam gerekirdi.. ulaşım masraflarını düşündük internetten bulduk çok şükür.. pasaportumu da çıkardım artık ona güzel bir evlenme teklifi etmem gerekiyor ve en büyük derdim de nasıl bir evlenme teklifi yapabilirim=?:) acaba
10 Yorumla
+1 yılEyeliner ve makyaj işlerinden evel konuşulması gereken şeyler var.
Sokakta, parkta, işte, iş görüşmesinde hayatının neredeyse her alanında el, söz ve göz tacizine maruz kalmak.21 Yorumla- +1 yıl
Oyle tabiki en basitinden ornekler bunlar sadece bunlar var demiyorum ben de
Bence kadın olmanın zorluklarını burada sayfalarca ve saatlerce tartışabiliriz.. ama bir zorluk var ki o tartıştığımız şeyleri tamamen kapsıyor... o da erkek olmak... Çünkü biz hem Kadınlara hem de onların çektiği zorluklara katlanıyoruz... Boşuna dememişler kadın bir kez erkek dokuz kez doğurur diye...
20 Yorumlabence erkek olmanın en zor yani para kazanmak zorunda kalmasi. memur degilsen zengin degilsen 880 tl ile nasil karima cocuguma bakarim diye düşünür durursun. is yerinde hep ezilirsin iscisin cunki ve mecbursun. bu piskoloji ile zaten hayattan keyif alamazsin. kiz bile bulamazsin. hayat zindan olur
34 Yorumla- +1 yıl
Kadinda ayni sıkıntılari cekiyo gunumuzde tek maasla gecinmek nerdeyse imkansız hale geldi
- +1 yıl
Para kazanmak zorunda kalmak neden erkege ait ben de bunu anlamiorum
- +1 yıl
Bence de iki taraf calismali
- +1 yıl
bir kadin kendini gelistirmeli hazir yiyenlerden nefret efiom
Gizli Üye(25-29)+1 yılregl + regl sancısı + saçlarının ucuna kadar kırılması+ çocuk doğurması (9 ay hamilelik) sonra sancılı dönemler bulantılı dönemler + ağda acısı + laf derdi + sen kadınsın orada dur derdi mi ararsın + namusluk olayları mı ararsın hepsi kadınlara yükleniyor... kadın olmak bu dünyada işkence
20 YorumlaSiz bunlara zorluk diyorsunuz hey yavrum hey. Yok saç yapınca rüzgar çıkınca saçları bozulurmuş, yok bilmem ne yaparken gözünü ovalarmış. Sizin gibiler annemin çektiklerinin onda birini cekemezsiniz. En son kadınlar annemin nesliydi, siz süs bebegisiniz.
313 Yorumla- +1 yıl
elde bebek bezı yıkıyolar sankı camasırı makıne bulasıgı makıne yıkıyor eskıden yasasalar bunlar ne yaparlardı bılmıyorum
- +1 yıl
Ananin neslinden biriyle evlen o zaman.
- +1 yıl
Aynenn ya dik dik bakmayi biliyosun ama
- +1 yıl
sorun da o o nesılden bırı kalmadı artık hepınız sus bebegısınız sadece arkadasın dedıgı gıbı hazıra konan asalak sus bebeklerı sızı
- +1 yıl
La nerden biliyon yapmadigimi nerden biliyooonn benim deli damarimi attirma bak burada yeter
- +1 yıl
bı de eyelıner cekıyolarmıs gozlerıne bak bak ne zor sey yav dımı :D ne zorluk dımı kardesım vah vah tas tasıyolar zanneder goren de :D sankı zorla eyelıner cekın dıyen var
- +1 yıl
Adam bir sus ya ya bir sus yaaaa
- +1 yıl
zoruna mı gıttı
- +1 yıl
Hiii zoruma gittii hiiiiiiii
- +1 yıl
Sagol canim sagol
Kadın olmak zordur. Evliysen çocuğuna ayrı ilgi eşine ayrı ilgi göstermen gerekir. Aynı zamanda bir aileyi ayakta tutmaya çalışırsın, alttan alırsın erkeğini anlayış gösterirsin. Tabi bunların karşılığında hakettiği sevgiyi saygıyı gören kadında vardır. Ama bir de o kadar kendinden bir şeyleri feda ettiği halde kadına saygı göstermeyip hayvanlık yapan karısını döven, aldatan kadınlık gururunu kıran erkekte vardır. Erkek özgürdür arkadaş kimse onu bağlamaz. Kadın olmak zordu ve 2015 yılına giricez yakında hala zor.
00 YorumlaErkek olmak olay adet grilarimiz yok duygusal degiliz dogum derdimiz yok makyaz derdimiz yok delulit yok agda yok kas almak yok ozel gunumuz yok isyedigimiz saatte sokakta gezeriz aklimiza eseni yapariz kizlik zarimizyok bekaret sikintisi hic yok obunlarida birakalim sen hic erkek hastaliklari hastanesi diye birsey duydunmu
212 Yorumla- +1 yıl
Ben erkek olmanin da kolay oldugunu dusunmuyorum aslina bakarsan
- +1 yıl
Sıkı dur simdi cok onemli bisey ogreniceksin dusundugun kadar yakisikli degilsin
- +1 yıl
Fazla ozguven iyi degil ama
- +1 yıl
Fazla ozguven itici bence
- +1 yıl
Ozguven iyidir ama fazlasi hos değil
- +1 yıl
Bende fazladir oz guvenim yasim genc ve yapamayacagim elimden gelmicek is cok azdir sevdigim icinde herseyi yapar sorun varsa cozerim imkansizsa zamanimi alir Allah bana boy pos akil vermis bunlari zeka ve guc olarak kullanirim elbette ancak kimseyi kucumsemeden kirmadann bu bana cekici geliyor hemde cok cekici
- +1 yıl
Bilemiyorum senin dusuncen tabi
+1 yılKadin olmak her yonle zor ki. kolay yolunu ben daha henuz goremedim.
111 Yorumla- +1 yıl
cok zor ne demezsın agır ıste calısırsınız askerlık yaparsınız her bokta sen guclusun yaparsın denır
- +1 yıl
Git de uyu saldirma bacilarima
- +1 yıl
Kusura bakma da her ne b*k olursa kadina oluyor. bir erkek hayatini kurtarabilirken koyde yasayani olsun sehirde yasayani olsun bir erkek gbi olamiyor. hic mi haber okumazsin sen. savasmaya da gocunuyosan senin yerine yapim ben askerligi.
- +1 yıl
Ya baslarim bacilarina da sana da
- +1 yıl
Ben savasmaya gocunuyorum mu dedim isinize gelince kadin erkek esit demeyi biliosunuz gidin askerlik yapin o zaman zor mu gelio
- +1 yıl
Kadina ne oluyo allah askina bir yuru git sen kadinsin yapma bunu yapma sunu bu nedir ya
- +1 yıl
İsrailde abdde askerlik yapo kadinlar buda da yapin siz noldu lafa gelince vatan aski demeyi biliosunuz
- +1 yıl
bir erkek hayatini nasil kurtarabilio siz kendinizi aciz mi goruosunuz bu kadar kendinize guveniniz mi yok sizin eliniz yaginiz yok mu ya kendinizi gelistirin biraz
- +1 yıl
Ya sen ne cahil bsesin.
- +1 yıl
sen cahılsın soledıklerınle
- +1 yıl
Hahhaha tamam o zaman.
KADIN DEMEK..
Ağda da acı
Reglde ağrı
Ojede sabır
Doğumda sancı
Aşkta gözyaşı demektir.. bütün bunlara rağmen kadına güçsüz demek erkeklik mi?22 Yorumla- +1 yıl
Daha neler neler..
- +1 yıl
aman ne zor ne zor bırakın bu ıslerı agır ıslerde calısın da gorelım
- Moda & Stil konusunda 675 cevap paylaştı.
+1 yılgün içinde makyajım akmısmı saçım bozulmusmu :D bu ayakkabılar ayağımı mahvetti vs :D
13 Yorumla- +1 yıl
Ahaha aynenn :D
- +1 yıl
aman ne onemlı sorun ya
+1 yıl:D:D bunlar buzdağının görünen kısmı bence. Gerçekci bakarsak Kadınlara saygı duymamız gerekir. Annelerimizi unutmayalım onlar da kadın.. Baş tacılar !!
12 Yorumla- +1 yıl
Helall :D
- +1 yıl
Eyvolle.
dertlerime tercüman olmuşsun :D eyeliner gerçekten çok doğru ya bu yüzden sürmeyi bıraktım :D
11 Yorumla- +1 yıl
Ama sure sure pratiklestiriyosunn :D
Giydiğin pantolunun dar olması nedeniyle testislerini sıkıştırması Evde sabah uyanınca işeme ihtiyacın oldugu için penisinin kazık gibi olması ve bu durumu evdekileren saklamak zorunda olmak çünkü insan utanır o durumda babasının annesinin önünden geçmeye...
10 Yorumla
+1 yılEyeliner olayına çok güldüm , tamda öyle oluyo :D tabi zorluklar bununla sınırla değil.
11 Yorumla- +1 yıl
Tabiki degill en basitinden ornekler vermek istedim :D
Regl sancısı ve doğum kadına bahşedilmiş, en zoru da budur bence gerisi teferruat. Genel olarak insan gibi insan olmak zor
20 Yorumlaher ay şarıl şarıl kan akmasıda bir zorluk bence :D
18 Yorumla- +1 yıl
Onu saymaya gerek bile yokk :D
- +1 yıl
Ya ben keloglanin saclari cikmis diye agladigimi biliyorumm :D
- +1 yıl
ahahhahahahhahahhahahahauhashahsukdabdasd ayyyy öldümmm ayagusdygqıwgdbıuhrelaılrhjsdkljabjsdasjld abi sen manyaksın yabubaksdgbkasbksdfaklbfsdnflsasn çene kemiklerim ağrıdı ya :D off :D keloglan :ASDşamsd n awf nkfg ıhı ıhı ciddiyim şu an :D ağlaman çok ilginç çok ufak yaşta mı saçları :D
- +1 yıl
Hayir filmini izlemistim sonra dedim acaba bu adam yaslaninca nasi oldu bir baktim saclari cikmis sinirlerim bozuldu e hormonlarda tavan yapmis oturdum agladim :D gulmee :D
- +1 yıl
O var iste napiyim gulmee :D
+1 yılBir Defilede Gözlerimize Sürme Çekmişlerdi ilk Defa Olduğu İçin Podyumda Gözlerim Kaşınmaya Başladı, Rezil Olacaktım Az Daha
12 Yorumla- +1 yıl
Ahahhaa anlamissindir o zaman biraz da olsa :)
- +1 yıl
Çok İyi Anladım :)) Sonra Alıştım Fotolarda Sürmeli İyi Duruyor :)
Bence bir anneysen kadın olmak zor degilsen erkek olmak daha zor.
23 Yorumla- +1 yıl
Bence anne degilsen de zor gunduz calisiyosun milletin agiz kokusunu cekiyosun erkeklerin asilmasi da cabasi aksam eve geliyosun bir de evde calisiyosun
- +1 yıl
calısmak zor mu gelıyo hasbam
+1 yıl1, 3 ve 4 e katılmıyorum. makyaj yapmak kadın olmanın gereği değildir çünkü.
24 Yorumla- +1 yıl
4 değil 5
- +1 yıl
Oyle ama yine de erkeklerin anlayamiyacagi seyler cogu kadinin da yasadigi seylerr
- +1 yıl
muhalefetlıkle ılgısı yok abartıyosunuz sadece nıye askere gıtmıyosunuz sız ısraılde abdde askere kadınlar gıdıyo onların anatomısı farklı mı
- +1 yıl
9ay karnında tasıyosun ne oluyo kı acı mı cekıyosun 9ay boyunca alla alla ya askere gıt gorelım rutbelılerın agız kokusunu cek gorelım emır altına gır gorelım
gün boyu çalışırsın özel sektörde kırk kişinin işler yürüsün diye nazını çekersin ve eşinin şikayetlerini dinleyip Allah'a şükredersin makyajdan öteye gitmiyor diye...
18 Yorumla- +1 yıl
Kadinlarda da var o ama
- +1 yıl
Onun ne zaman nerde cikcagi belli olmuyo yaa
- +1 yıl
Olmaz ki oylee
- +1 yıl
Degil de o olmadan olmaz :D
erkekler de sakala şekil verirken "eyeliner sorunu" gibi bir sıkını yaşayıp sinekaydıya kadar gldebilir en son :D
05 Yorumla- +1 yıl
Ahahaa kiyamamm :D
- +1 yıl
Ee kolay tabi :D:D
- +1 yıl
Yok canim küçümsemem :D
allah sabır versin ne yalan sölyliyim nilerkoçlar doğru yolu buldu :)
10 YorumlaModa & Stil konusunda 491 cevap paylaştı. Regl diyorum ve susuyorum.. Benim ki kanasa bayılırdım..
13 Yorumla- +1 yıl
Iykk
çok haklısın valla. bu kadar zorluğun içinde bide uğraşmamz gereken erkekler var.
16 Yorumla- +1 yıl
Ahahaa :D onlar da bizle ugrasiyo ama yazikk :D
- +1 yıl
hadı canım ne aklınız var sızın sorabılır mıyım pekı ıcatları kesfeden kım saırlerın cogu kım?
- +1 yıl
sızın aklınız ancak seytanlıga ve dedıkoduya calısır baska seye deıl burada genelleme yapan sensın
- +1 yıl
genelde cerrahlar da erkektır lafta hersey kolay
- Moda & Stil konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadın olmak cidden zor iş. Her gün her gün o bıyıkları almak :/
Not: Bu yazdığım Türk kadınlariyla bir alakası yok. Siz bıyıklarınızla gayet mutlusunuz gördüğüm kadarıyla.32 Yorumla- +1 yıl
Ahh komik senii
- +1 yıl
puhahaha :D
Sünnet oluyoruz
Askere gidiyoruz
Çalışmak zorundayız
Regl olduğunuzda dırdırınızı çekiyoruz
Hamilelik döneminizde çok uğraştırıyorsunuz
Say say bitmez erkek olmakta zor yani ^^15 Yorumla- +1 yıl
Erkek olmak da zor tabi bisi diyemem :D
- +1 yıl
sız de bunları yapın o zaman soran kısı
- +1 yıl
Senin benimle sorunun ne dostumm her cevabin altina atlamasana ya
- +1 yıl
zorum yok sadece olanı soledım gıdın calısın sız de
+1 yıltoplu taşıma aracına bindiğinde erkeklerin sana üstüne atlayacakmış gibi bakıp sonra yavaş yavaş yanaşıp inene kadar sürtünmesi. çoğu zaman zor durumda kalıyorum
20 Yorumlawww.kizlarsoruyor.com/.../q2017610-erkek-olmanin-zorluklari
Alın burdan yakın.02 Yorumla- +1 yıl
Cok ayip muhalefet :D
Kesinlikle iki göze de eşit eyeliner çekmek O. o saatlerimi alıyor
10 Yorumla
+1 yılDoğru genlerin kombinasyonu sonucu dünyaya gelen bir kadınsanız eğer hayat eziyetten ziyade bir keyif olur bilginize..
02 Yorumla- +1 yıl
Sanmiyorumm
- +1 yıl
sen öyle sanmamaya devam et ozaman :)
yanlış tespitler. doğrusu çalışan kadın ya da çalışan tek başına yaşamak zorunda kalan erkek olması daha doğru olurdu.
00 Yorumlaben bile sevgilime eyeliner sürebiliyorum siz nasıl süremiyorsunuz :D
kızları anlayan erkek yumuşak ya da gay muamelesi görür anlamayan da odun02 Yorumla- +1 yıl
Nasi suruyosun :D
+1 yılBitane arkim facebook adet sancısı ve isal offf anam off ne bu agri yazmiş kimileri kafayi yiyo oda var o_O
02 Yorumla- +1 yıl
Ohaa :D
- +1 yıl
Ayni tepkiyi bende vermistim
+1 yılerkekler askere git, ağır iş olunca sen erkeksin sen yap, evlenince evin sorumluluğunu al tamam kadınlar kutsaldır ama bu kadar küçük şeyleri sorun etmeyin lütfen
09 Yorumla- +1 yıl
Bunlar en sık yasanan en ufak seylerr :)
- +1 yıl
benden sadece tavsiye küçük şeyleri sorun etmeyin. küçük sorunları büyük sorunlar haline getirirsiniz
bunu herkes için söylüyorum ;) - +1 yıl
kadınlar kutsal mı ya bırak allah askına gıtsınler kadınlar yapsın bu ıslerı kadın erkek esıt demeyı bılıyolar
- +1 yıl
hayat musterektır
- +1 yıl
senin çevrendeki erkekler sana olumsuz tavırlar sergilemişlerki sen böyle düşünoyorsun
- +1 yıl
ersan_baslar haklısın arkadaş sadece kadın erkek eşit demesini biliyolar
- +1 yıl
kadın erkek esıtse askere gıtsın agır ıste calıssın kardes madem ole neden bı tane madencı kadın yok ya da amele kadın yok erkekler guclu dıye nıye hersey erkegın ustune yıkılıyo ama lafta kadın erkek demesını bılıyolar kadınlar hep kolay ıslerde calısırlar bankacı, sekreter, ınsan kaynakları hep bu alanlarda varlar bı tane amele kadın gormedım madencı kadın gormedım sora da tutmuslar burada oter dururlar
- +1 yıl
doğru diyorsunda benim demek istediğim kadın olmanında zorlukları var fakat bunlar değil gerçek zorluğu köylü kadınlar daha iyi bilirler
- +1 yıl
he bak haklısın koylu kadınların elıne su dokemez bu susluler
Doğum yapmak kadar acı verici bişey var mı? Hemde bunu bir kaç kere yapmak offff!
30 Yorumlabak cidden erinmem burada 30 dakika erkekliğin zorluğunu yazarım sana oturur erkek olmadığına 10 rekat şükür namazı kılarsın
210 Yorumla- +1 yıl
ıslerıne gelmez onlar bosver bunları alıcan en agır ıslerde calıstırcan
- +1 yıl
Yazarmisin lutfen cok memnun olurum :)
- +1 yıl
evi kadınlar geçindiriyor erkeklerin makyaj parasını kadınlar karşılıyor erkeklerin ayıkkabı parasını telefon makyaj malzemesi yemesi içmesi v. s hayatını kadınlar karşılıyor kadınlar evi geçindirirken kadınlar bütün gün çalışıyor yorgun argın geliyor erkeğe bakıyorsun dışarı çıkarken 45 dakika süsleniyor evde çöpcü gibi oturuyor erkekler evlenince kapağı attık nasıl olsa diyip kendini salıyor.
kadın çalışıyor erkek sömürüyor kadın bütün gün çalışıyor erkek eve gelince bamya yaptım yicennnmiiii diyor kadın çalışırken erkeğin dedikodu yapması zaten hiç rahatsız etmiyor erkekler 9 aylık hamilelik sürecinde binbir naz yapar binbir emirde bulunurlar halbüki öyle birşey yok ebelerim bir kere birşey aşermemiş edeptir bu hepside sapasağlam doğdu daha yazılacak yüzlerce şey var hep kadınların zorluğu işte. - +1 yıl
ha bu arada bir kaç resimde ilave edeyim dikkatmizah.com/.../...4%B1n-%C3%BC%C3%A7-hali.jpg
https://i.hizliresim.com/R65z97.jpg - +1 yıl
Kadinlar da calisiyo oyle dusunme bence
- +1 yıl
ben bı defa suna karsıyım evı erkek gecındırmelı lafına ne demek bu ya kadının elı ayagı yok mu kadınlar evı gecındırsın
- +1 yıl
mybreath cok guzel yazmıssın elıne saglık kardesım sorsan kadın olmak daha zor hee kesın oledır
- +1 yıl
Ya ersan bir git kurban oluyum
- +1 yıl
nıye zoruna mı gıttı
- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkek olmanın bir zorluğu yok bence :)
Dediğin gibi kadın olmak daha zor :)10 Yorumla Haddinden fazla değer verip fedakar olmaları bence... Sonunda istisna lakin üzülen genelde kadınlar oluyor.
00 YorumlaMakyj yapmaktan başka hiçbir zorluğu yok hele bir de zengin bir adama kapak attılar mı tamam ohh keyif gıcır ekmek elden su gölden. Para gelmedi mi bırak bir de adamın malının yarına ortak oluyorlar.
13 Yorumla- +1 yıl
Olelerine uyuz olyyorum aslinda zengin kiz bulup oarasini yicen cunku hakediolar
- +1 yıl
Buyuk zevkle bunlar hakedio cunku
+1 yılKadin olmanin zorluklari; çocuk gelinler, aşağılan dövülen kadınlar, özgürce yaşayan her kadına or*spu denmesi...
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim, makyaj-regl sancısı nedir ki bunlarda. Sırf kız olduğu için diri diri bebeğini gömen insanlar var hala. @herondale
- +1 yıl
her kadın dovuluyo mu pekı?
Makyaj yapmanın tercih meselesi olduğuna inanıyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Orasi oyle en basitinden cogunlugun yasadiklarini ornek vermek istedim
Erkek olmakta zor kadin olmakta ama bana gore kadin olmak daha zor
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılOrtada buluşalım İnsan olmak çok zor.
21 Yorumla- +1 yıl
Dogru söyledinnn
Bence en kotusu adet gormeniz ondada eger sevgiliniz varsa sizden o cekiyor derdinizi yani genede erkek daha zorda ;)
05 Yorumla- +1 yıl
Neden ya agriyi o mu cekiyoo
- +1 yıl
Karniniz agrir sevgilinize esinize cektirirsiniz yersiz tripler sacma sapan hal hareket davranislar memnuniyetsizlikler ve hicte farkina varmazsiniz sevgiliniz ya da esiniz sizi cok sevdiginden herseyinize ok der sirf siz ozel gununuzde oldugunuz icin kirmamak uzmemek adina dolayisiyla siz sadece agri cekersiniz esiniz sizi ;)
- +1 yıl
Ama hormonlar :D
- +1 yıl
Ayyy biliyoruz ki bizz :D
+1 yılçocuk doğurmanın acısı vücudundaki tüm kemiklerin kırılması ile eşitmiş. bu yeter bence
015 Yorumla- +1 yıl
Dogum sunnetle bir tutuluyor yahuuu neymis ikisi de ameliyatmiss :D
- +1 yıl
yok artık :D
- +1 yıl
Aynenn :D
- +1 yıl
sezeryan var artık goren de hergun dogum yapıyosunuz zanneder
- +1 yıl
askerde sogukta nobet tutun gorelım ole lafta kolay sız nıye gıtmıyosunuz askere
- +1 yıl
size bir sanal doğum sancısı verelimde görün. youtubeda videoları var bak istersen
- +1 yıl
bı gıt ısıne ya sezeryan var artık
- +1 yıl
Muhalefet olcam diye ne didindin yaa
- +1 yıl
sezeryandan sonrada acı çekiyosun ne kadar nankörsün annen ne zorluklarda doğurdu seni ayrıca o bebeği emzirmesi var ki emzirirken acı çekenlerde var küçümsemeyin bir insanda yeni bir insan çıkıyo
- +1 yıl
Hepsini gectim 9 ay karninda tasimak var onu
- +1 yıl
erkek olunca tutcan içinden çıkarmıcan ssıkca anlıcaklar işte :D
- +1 yıl
agır ıslerde calısın goreyım o zaman kadın erkek esıt demeyı bılıyosunuz
- +1 yıl
ben kolay demedım ama sız her yaptıgınız ısı abartarak anlatıyosunuz ona kızdım
- +1 yıl
Ulan doğum sünnetke bir tutuluyo dionuz siz sikişme isteğiniz yüzünden hamile kalıyonuz ve doğurduğunuzdada size mdül bebek veriyolar biz ne o zevki aldık sünnet olalım die nede olduktan sonra bir ödül verikdi hiçbi b. k yok sadece mecburdun kes kesti tamam
birinn üzernde bişeyler dikkatni çekyr bakyrsn al kurtar artk kendini ssaatlerce ondan hoşlanyrmuşsn gibi bakıo bu yüzden dışarda hep temkinli dawranyrm
00 Yorumla
+1 yılhahaha size kim uğraşın diyor sade bir güzelliğiniz olsun kendiniz olun. makyaj yapıpta o malzemelerle kendi yüzünüze de zarar vermeyin... en iyisi doğal olan
00 Yorumla
+1 yıl100 m2 ev alanında sızlananlar hayatın içindeki sertlikleri ve acımasızlığı görseler ne yaparlardı acaba? Erkeklerin dünyasına birkaç gün şahit olsanız kadın olduğunuza ayrıca şükrederdiniz...
01 Yorumla- +1 yıl
bunları alıcan en agır ıslerde calıstırcan anlasınlar hanyayı konyayı artı bence de calısmaları lazım bole hayatın zorluklarını kavrasınlar bu devırde de calısmaları sart zaten evde got buyutmekle olmaz
+1 yılbir erkek ömrünün 3350 saatini traş olmak için geçiriomuş.. hiç sabah -5 lerde traş olup dışarı çıktın mı? sen nediosun
02 Yorumla- +1 yıl
Noluyo oyle olunca :D
- +1 yıl
yüz felci geçirenler bile var bu sebepten
Çocuk doğurmak da fenaymış
11 Yorumla- +1 yıl
Onu saymiyorum bile :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek olmak daha zor bence bıktım mast yapmakdan kızlar en azından kendini tutabiliyo biz tutamıyoruz
O kadar istekliyim yapsam kız benden daha cok zevk alacak oh ne güzel10 Yorumlaahahaha evet ya bunlar en basitleri ama :DD
11 Yorumla- +1 yıl
Tabiki ama en sinir bozuculari :D
- Devamını Gör (72)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler