son zamanlarda herkes bezgin herkes üzgün kimsede yaşama hevesi, heyecanı kalmamış gibi. herkes öylesine yaşıyor gibi. Ne olsa hayatın renkleri size yeniden parlamaya başlar.
Para haricinde ne olsa yaşama hevesinizi yeniden canlandırır?
Hayatımda yeri geldi mi sevgilim yeri geldi mi çocuklarımın annesi yeri geldi mi en iyi dostum yeri geldimi de iş ortağım olacak birisi girerse bu kişi beni para kazanmaktan daha mutlu edecektir.
evet, spora gidiyorum 1.5 aydır her şey güzel gidiyor, işe de gireceğim, hiç sevgilim olmadı bu penis olayından dolayı, o olsa varya üf hayatım uçar ya uçar
Hayatım boyunca onu en çok yaşayanlardan birisi olarak. Çok zoruma gidiyor bazen.
Aile içi şiddet ile büyüdüm alkol ve buldukça bizi dövdükçe annemin gündelik, tarla işleri gibi çalışmaları olsun birileri hayrına yardım etsin bizden zorla alıp kumara karıya kıza giden bir babaya sahip çocukluk yaşadım.
Okula eski yırtık önlükle gittim, defter doldukça silip yeniden yazdım kalemi elim tutmayacak hale gelince permatik saplarını kırıp taktım uzatmak için
Çocuklar olsun pek çok insan dalga geçti 🥺
Babam bakmadığı için iki kardeşim bebekken bakımsızlıktan öldü birisinin
Ölmüş haberim bile olmadan akşama kadar beşiğini sallamışım
O üstümüzdeki korku imparatorluğu yüzden 30 yaşlara kadar sözlü baskıkalama hep vardı
İlk okuldan sonra okutmadı zaten işlere verdi parmağımı kaybettim nerdeyse kolum da kopacaktı, ne anlar 12 yaşında ki çocuk kocaman makineden, eti senin kemiği benim deyince diğer çalışanlar zaman zaman dövdüler beni,
İş güç yok diye askere gittik çok sessizim diye devrecilik yapanlar ezdi durdular, bizim alt devreler geldi ben yapamadım devrecilik kıyamam küfür edemem ezemem kimseyi zorla temizlik felan yaptırmam dedim diye kendi devrelerim sen bizden değilsin diye onlarla birlikte askerlik bitene kadar dışladılar yaptım temizlik onlarla birlikte.
Askerde ameliyat oldum babam ameliyattan dolayı verilen üç aylık istikak bedelini bile aldı harcadı
Bitirdik iş güç yok sokaklardan kağıt Pet filan topladım gören çoğu kişi sanki kötü bir iş yapıyor muşum gibi ekmeğimizin peşindeyiz ama tükürüp geçeni mi dersin, sarhoşu berduşumu dersin başkaları bişeyler çalar bize gelirler göremeyenler hırsızlık yapmasak bile sokaklarda çöplere bakıyoruz diye olay mahallerinde gördüler diye çaldınız malımı diyeni mi dersin
Şükür hep temiz çıktık ama ya o iftiralar özür bile dilemedi suçlayanlar
O yüzden sanalda rahatız ama sanalda zaten onca abazalar yüzünden de aynı kefeye konulmak da bir dışlama yaşımı asla kabul etmedim çocukluk yaşamadım diye ama mantıklı yorum yapsam bile şurada bazı ergenler yav hadi ordan dayı amca diyenler bile başkası için normal belki ama benim gibi hayat yaşayanlara zoruna gidiyor işte
hak veriyorum sana bende senin 1 tık daha iyi bi hayat yaşadım ama kendimi bildim bileli çalışırım benim baba zulmetmedi ama ben küçükken öldü ciddi bir borç kaldı sefaletten sürekli ezilerek çalıştırıldık sınırsız dayak hor görmeye maruz kaldım. Bu ezikliği atmak yıllarımı aldı umarım gelecekteki hayatın daha iyi olur
İnşallah teşekkür ederim başın sağ olsun bende 5 yıl olacak kaybettik hali ile borçlar kaldı boşluğa düşüyorum bazen böyle işte doluyor insan patlıyor kusura bakma lütfen kafanı ağrıttıysam
Teşekkür ederim Allah razı olsun bazen enerji boşaltır gibi birilerine anlatınca bir rahatlama geliyor insana. Sana da benim acılarımın paylaşımı yansıması ile senin acılarınıda sana hatırlatıp yansıttık ama hakkını helal et lütfen.
İnşallah daha iyi bir hayatlarımız olur kalan ömürlerimizde.
Yok be ya hic oyle dusunme. Benim sikintilari ben unutmuyorum ki hatirlatayim. siradan insanlar gibi imkanlarim olsa nerelere gelebilecegimi dusundugumde uzuluyrm hayat herkese adil degil. Kime sorsan cocukluguna dinmek ister ben diyorumki o kadar cileye tekrar katlanamam. Ne zaman istersen dertlesiriz icin rahat olsun lutfen