bu gerçek mi ögeyi denetle filan değil di mi :d şok oldum daha ilk cümle bitmeden yallah şeriatla yönetilen yere o zaman ayyy korkunç la burnunu göstermekten utanan varsa ciddi tedaviye ihtiyacı var üzüldüm bak çok kötü bi de aldığı etkileşime bak wow KORKUNÇ he adam hakkında pek iyi şeyler düşünmedim o da kafayı yakmış gizli bir sapık.
Bir dönem takip ettiğim bi isim kendisi. İnandığı şeyleri söylemekten çekinmeyen bir isim, bu yüzden linç de yedi, görevden de alındı. Kendisi hitabı güçlü bir isim, meydanda ve sohbette kullandığı ton ve cümleler birbirinden çok farklı, Hem içerden hem de dışardan gözlemlediğim kadarıyla bazı ifadelerin dışarıya taşınmamasının daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.
Ya off gerçekten yoruldum beynim şöyle oksijen israflarını yok saymak istiyor. Aslında uzun uzun konuşur bunların nasıl bi kardeşim. olduğunu anlatırım ama vallahi bu ülkede yaşarken bir de şunlara canımı sıkmayı bünyem kaldırmıyor. Sadece şunu diyim. Namus deyince ilk kadından kızdan konuşan asıl namussuzdur. Din adı altında öne çıkmış beyizsiz kafalara inanmazlar umarım.