Az önce eşimin telefonunda annesiyle olan mesajlaşmaları gördüm ve beynimden vurulmuşa döndüm. Bugün eşim dışarı çıktı arkadaşlarıyla. Benide anneme bıraktı. Anneside bunu öğrendi ve eşime demiş ki "sürekli annesine gidiyor gönderiyosun" ve buna benzer laflar yazmış. Şok oldum ve çok üzüldüm. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım? Kayınvalideminde bi kızı var ve bu yaz evlenicek neden empati yapmıyor kendi kızıda evlencek ve oda gelcek ona sürekli. Çok üzgünüm
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53Kadın koca arasında özgüven olması gerekir tamam gayın validen annendir ama söz kocanındır dısardan evliliğe karısan oldumu huzuruzluk olur esını al tatlı dılle konus saygıyı bozmadan derım bacım
Klasik Türk annesi seni yönetmeye çalışıyor buna müsade etme o kötüyse sen daha kötü davran daha çok annene git
Görmemiş gibi yap eşin bir şey demediği müddetçe kafana göre takıl. Ayrıca eşin arkadaşlarıyla buluşurken sen niye kaynanana gidiyormuşsun
Boş yapms ağzına kürekle vur
eşine söyle annesini sustursun
Yaşlılığında kim bakacak sana onları düşün de ksjs
Sende kayınvalide olacaksın onu düşün
Bende kayınvalide olurum kısmetse ama ben empati yapan insanım. Gelinlerin hiç bir mecburiyeti yok. Gittiğim yer annemin evi. Buna kimse karışamaz
Dört ataninda hakkı birdir. Eşinin annesi senin annen o kadında ister gelinini görmek oğlunu giormeo varsa torunu vs vs ki bence sen empati yapan birisi degilsin
"eşimin annesi" benim "kendi anneme gitmeme karışamaz". O hakkı kimse vermiyor ona. Dünya gelse tanımam
Gitme dememiş kadın surekli orada demiş yani bence orayada gitmeni istiyor
Laf yapıyor işte arkamdan. Kendi kızıda var onuda görcez. Allah herkesi hayırlı kayınvalidelerle karşılaştırsın
Amin Allah herşeyin hayırlısını versin kayınvalideninde gelinin de herseyin 😂
Gormemıs kabul et normal