Biraz içimi dökmek ve tavsiye almak istedim sizce napmalıyım?

Anlattıkların hiç kolay bir şey değil ve kalbim burkuldu senin yazdikalrini okurken biraz da empati eklersem ne yaşadığıni hissediyorum hayat şartları kardeşim insanları kısıtlayamiyorsun böyle güzel kardeşim insanlar olduğu sürece bayanlarımız evden çıkamaz oldu artık yaşadıklarımız ya da yasabilcegimiz şeyler hiç normal degl nerelisin nerdesin bilmem ama yardım konusunda sana her türlü yardımı da yaparım esirgemem okumak isteyen birine karşı bak ayeti kerime şöyle diyor Hel cezâul ihsâni illel ihsân iyiliğin karşılığı elbette iyiliktir bunu bilmeni istedim
İnternetten tanışıp gidenlerin sonu ortada. Kesinlikle kimseye güvenme derim hele de internette tanıştığın kişiye. Televizyonlar bunun gibi haberlerle dolu. Kendine yazık etme. Kendi ayaklarının üstünde durmayı dene.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!İnternet bulman hayatını karartır derim... Sadece sabırlı ol. kapalı olman sana zarar vermez. ibadete başla. Ve daraldığı da. İnşirah suresini dinle oku ya da
Allah CC kimseye kaldiramiyacagi yükü yuklemez bu sıkıntının sonunda hurua kavuşursun lakin karamsar tavrın yanlış gitmisin eve geri gelmişsin ailen seni hala kabul etmiş senin piskoloji bozuk özlem mesaj at
Sen cok iyi özetlemessin durumu sen hayatini kur ve o ortamdan uzaklas ne kadar uzaga gidersen o kadar mutlu bir hayatin olur.
hata üstüne hata yaparsın ailenle kal derim kimse sana onlar gibi sahip çıkmaz
yinede yanlarındasın seni kabul etmişler işte intenet ya da başka biryer fark etmez senden alıcağını aldıktan sonra aynı şeyleri belkide daha kötüsünü yaşarsın bence yapma
Benzer şeyler yaşadım baldızımla ama bu şekild eilerlemedi ve her süreçte yanında oldum baldızın.
Taciz etti derken ne kadar ileri gitti. Senin aileni varya iyice cezalandırmak lazim
Vay itt. Senin hiç birikmişin var mı. Kendi ayakların ütünde durabilecek kadar. Ayrı bi eve çik kız ev arkadaşı bul parttime çaliş ve oku dişini sık okulunu bitirene kadar
Açıkçası ben turbandan yanayım ama o senin hayatın karişamam. Okuluna mani olmuyorlarsa bitirene kadar idare et. Yaş kaç bu arada
Zor durum fakat buradan birine nasıl güveneceksin ya başına daha kötüsü gelirse
Çok zor yaşadıkların 😪
Ablanın aklına tüküreyim
Direk evlenmeye mi çalışıyorsun yani?
Geçmiş olsun öncelik le
Senin gibi birini tanıyorum hala bozuk psikolojisi
Nerde yaşıyorsun?
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş